- 20 Ağustos 2020
- 379
- 270
- 23
- 35
- Konu Sahibi EylulMevsimi
-
Merhaba canım ben ikinci kez başladım klomene ve femora kullandım bu gün çatlatma iğnesi yapıldı.Merhabalar arkadaşlar adetimin 5. günü klomen kullandım ve 5 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum. Yumuşlarımda ağırlık ve karın bölgemde şişlik hissediyorum. Aynı belirtileri yaşayan var mı? İğnenin yan etkisi sanırım
Çok geçmiş olsun canım. Benim de en büyük korkum kimyasal. Rabbim gönlümüze göre versin inşallahMerhaba canım ben ikinci kez başladım klomene ve femora kullandım bu gün çatlatma iğnesi yapıldı.
İlk kullandığımda senin gibiydim hatta batma vardı ve gebe kaldım ama kimyasal gebelik geçirdin doktorum trombofili paneli istedi ve çok yüksek kan pıhtılaşması olduğu çıktı bu tedavide gebe kaldığım için doktorum tekrar denemek istedi kan sulandırıcı kullanıyorum şimdi
Bizde de aynı durum var. Tamamen aynıyız. Ayrıca pcoluyumMerhaba kızlar ufakta olsa hikayemi özet geçireyim ben de bir senedir korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum iki üç ay önce hormon tahlili sonucunda sadece prolaktin hormonum yüksek çıktı bir ay ilaç kullandım ve geçen ay kontrolde değerlerimin normale döndüğünü gördük eşimin sperm testinde ise sayı ve hareketlilik gayet iyi ancak morfolojisi sınırda çıktı %4 aslında değer aralığında ancak sınırda onun için ilaç ve takviye gıda verdi bana ise adetimin 3.günü başlamak üzere klomen tedavisi başlattı yarın başlıcam ilaca .. burada böyle bir başlık görünce yazmak istedim .. inşallaah hayırlı haberler alırız hepimiz
bazen adet gecikmesi ben de yaşıyordum bir hafta geç 10gün geç oluyordum şüphelenmiştim PCO muyum acaba diye ama doktor herhangi birşey demedi , pko olup çoook rahat hamile kalan var onu biliyorum ne zamandır istiyorsunuzBizde de aynı durum var. Tamamen aynıyız. Ayrıca pcoluyum
1 senedir istiyorum 5 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim hayırlı haber içinbazen adet gecikmesi ben de yaşıyordum bir hafta geç 10gün geç oluyordum şüphelenmiştim PCO muyum acaba diye ama doktor herhangi birşey demedi , pko olup çoook rahat hamile kalan var onu biliyorum ne zamandır istiyorsunuz
Yaa hayırlısı olsun hakkında canım ilk klomen tedavin mi peki , doktor bana çatlatma iğnesiyle ilgili birley demedi 3ay boyunca kullan dedi sadece :/1 senedir istiyorum 5 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim hayırlı haber için
Klomen kullandım bittikten bi kaç gün sonra da iğnem vuruldu. İğnesiz de oluyor ama kist oluşuyormuş. Özele mi gidiyorsun canımYaa hayırlısı olsun hakkında canım ilk klomen tedavin mi peki , doktor bana çatlatma iğnesiyle ilgili birley demedi 3ay boyunca kullan dedi sadece :/
Evet özele gidiyorum, ilçe de kalıyorum Adana da doktorum ama doktorumu arayıp Bilgi almayı düşünüyorum bu konu hakkında çünkü çoğu kişi yumurtlama takibine vs gitmiş ben aynı zamanda ovulasyon takip testi de sipariş ettimKlomen kullandım bittikten bi kaç gün sonra da iğnem vuruldu. İğnesiz de oluyor ama kist oluşuyormuş. Özele mi gidiyorsun canım
Doktorum beş gün kullan gel demedi miEvet özele gidiyorum, ilçe de kalıyorum Adana da doktorum ama doktorumu arayıp Bilgi almayı düşünüyorum bu konu hakkında çünkü çoğu kişi yumurtlama takibine vs gitmiş ben aynı zamanda ovulasyon takip testi de sipariş ettim
Hayır takiple ilgili birşey demedi :/Doktorum beş gün kullan gel demedi mi
Canım 5 gün klomenini kullan 6. doktora git. De ki yumurta kontrolüne geldim. 10 gün içinde tekrar ücret ödenmiyor zaten. Senin doktorun kendi haline bırakmış çatlatma işini anlaşılanHayır takiple ilgili birşey demedi
Bugün benim de belirtilerim hafifledi. Şişlik yaptı bende. İlk gün de bulantım oldu9 vuruldum bende şuanda hiç belirti yok canım
O zaman görüşeyim ben de gideyim riske atmayalım kist vs uğraşmak istemem6. gün
Malesef özel de olsa doktorlar çok dikkat etmiyor. Bizim takip etmemiz gerekiyor. Ben iğneden sonra ovulasyon testi yapıp çatlamamın bitmesini bekledim. Çünkü bazen ertesi günkü ilişki de oluşan bebişi bozabiliyor. Çok zor dengeler. Stres olmamaya çalışıyorumO zaman görüşeyim ben de gideyim riske atmayalım kist vs uğraşmak istemem
Ahh ahh ne yönden düşüneceğini şaşırıyor insan , İnan ki ne zorluklardan geçtim şu süreçte bir insanın etrafındaki herkes hamile olabilir mi çalıştığım ofiste yeni evlenen 7kişi vardı 6sı hamile oldu ben hamilelik düşündüğümden beri ikisi doğum yaptı bebeklerini seviyorlar gözlerim dolu dolu onların muahbbetlerini dinliyorum belli etmemeye çalışıyorum ama içim parçalanıyor.. rabbim bir dert veriyorsa dermanını da verir diyip iyi düşünmeye çalışıyorumMalesef özel de olsa doktorlar çok dikkat etmiyor. Bizim takip etmemiz gerekiyor. Ben iğneden sonra ovulasyon testi yapıp çatlamamın bitmesini bekledim. Çünkü bazen ertesi günkü ilişki de oluşan bebişi bozabiliyor. Çok zor dengeler. Stres olmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?