Klomen Kullananlar Eylül2020

Korona sürecinde evde olduğumdan müge anlı izliyorum. Diyorum ki Allah evladın hayırlısını versin. Vardır bir hayır üzülme. Ben üzülmüyorum. Rabbim hayırlısıyla versin bebişlerimizi kucağımıza

Amiiin canım , durumlardan haberdar edelim birbirimizi destek önemli bu süreçte senin süreç biraz daha önden gidiyor inşallah kısa zamanda teker teker alırız dönüşleri

Zor Bi süreç umarım güzel haberlerimizi paylaşırız hep birlikte

Bizde de aynı durum var. Tamamen aynıyız. Ayrıca pcoluyum
Canım ben 1 senelik evliyim ve bendede pco var ovulasyon testi yaptım sürekli doktora kontrole gittiğimde tekrar başlayalım dedi klomene ilaç bittikten sonra tekrar gittim 1 hafta sonra kontrollerde yumurtalarım büyüdüğünü hatta bu ilaç ikiz bile olabilir dedi doktorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

Ahhh ne güzelll.. rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize güzel sonuçlar alırız ben de yarın ilaç kullanımına başlıcam ovulasyon testi siparişi de verdim takipli bir şekilde kullanıcam

Ay hadi inşallah. İğne vurulmadınız o zaman

Yorumunuz altta kalmış. İğne vurulmuşunuz. İğneli olunca ikiz ihtimali oluyormuş. Ben çok istiyorum ikiz

İğne vurulduktan sonra ovilasyon testi yapmak gerekir mi ki kızlar? Bende de pko var ilk deneyimim

Kendiliğinden olmasını beklemeden direkt çatlatma iğnesi mi vuruldunuz bir de ilk denemeniz mi acaba ☺
Canım bu benim ilk denemem değil ilk denemede hamile kaldım ama kimyasal gebelik geçirdim kan pıhtılaşması çıktı bende ondan kaynaklandığını söyledi doktorum tekrar başladım klomen ve femara kullandım 5 gün bittikten sonra doktorum yumurtaların olgunlaşgını perşembe günü iğne yapılacağını söyledi ve bu gün çatlatma iğnesi yapıldı

Kızlar iğneden bir hafta sonra gebelik testi yapılabiliyormuş. Eğer negatif çıkarsa adet olunması beklenen gün tekrarlanıyormuş. Ben düşünüyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…