- 20 Ağustos 2020
- 379
- 270
- 23
- 35
- Konu Sahibi EylulMevsimi
-
Korona sürecinde evde olduğumdan müge anlı izliyorum. Diyorum ki Allah evladın hayırlısını versin. Vardır bir hayır üzülme. Ben üzülmüyorum. Rabbim hayırlısıyla versin bebişlerimizi kucağımızaAhh ahh ne yönden düşüneceğini şaşırıyor insan , İnan ki ne zorluklardan geçtim şu süreçte bir insanın etrafındaki herkes hamile olabilir mi çalıştığım ofiste yeni evlenen 7kişi vardı 6sı hamile oldu ben hamilelik düşündüğümden beri ikisi doğum yaptı bebeklerini seviyorlar gözlerim dolu dolu onların muahbbetlerini dinliyorum belli etmemeye çalışıyorum ama içim parçalanıyor.. rabbim bir dert veriyorsa dermanını da verir diyip iyi düşünmeye çalışıyorum
Amiiin canım , durumlardan haberdar edelim birbirimizi destek önemli bu süreçte senin süreç biraz daha önden gidiyor inşallah kısa zamanda teker teker alırız dönüşleriKorona sürecinde evde olduğumdan müge anlı izliyorum. Diyorum ki Allah evladın hayırlısını versin. Vardır bir hayır üzülme. Ben üzülmüyorum. Rabbim hayırlısıyla versin bebişlerimizi kucağımıza
İnşallah canım benim haberleşirizAmiiin canım , durumlardan haberdar edelim birbirimizi destek önemli bu süreçte senin süreç biraz daha önden gidiyor inşallah kısa zamanda teker teker alırız dönüşleri
Zor Bi süreç umarım güzel haberlerimizi paylaşırız hep birlikteAhh ahh ne yönden düşüneceğini şaşırıyor insan , İnan ki ne zorluklardan geçtim şu süreçte bir insanın etrafındaki herkes hamile olabilir mi çalıştığım ofiste yeni evlenen 7kişi vardı 6sı hamile oldu ben hamilelik düşündüğümden beri ikisi doğum yaptı bebeklerini seviyorlar gözlerim dolu dolu onların muahbbetlerini dinliyorum belli etmemeye çalışıyorum ama içim parçalanıyor.. rabbim bir dert veriyorsa dermanını da verir diyip iyi düşünmeye çalışıyorum
Canım ben 1 senelik evliyim ve bendede pco var ovulasyon testi yaptım sürekli doktora kontrole gittiğimde tekrar başlayalım dedi klomene ilaç bittikten sonra tekrar gittim 1 hafta sonra kontrollerde yumurtalarım büyüdüğünü hatta bu ilaç ikiz bile olabilir dedi doktorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızBizde de aynı durum var. Tamamen aynıyız. Ayrıca pcoluyum
Ahhh ne güzelll.. rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize güzel sonuçlar alırız ben de yarın ilaç kullanımına başlıcam ovulasyon testi siparişi de verdim takipli bir şekilde kullanıcamCanım ben 1 senelik evliyim ve bendede pco var ovulasyon testi yaptım sürekli doktora kontrole gittiğimde tekrar başlayalım dedi klomene ilaç bittikten sonra tekrar gittim 1 hafta sonra kontrollerde yumurtalarım büyüdüğünü hatta bu ilaç ikiz bile olabilir dedi doktorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Ben bu gün çatlatma iğnesi vurdum akşama test yapıcamAhhh ne güzelll.. rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize güzel sonuçlar alırız ben de yarın ilaç kullanımına başlıcam ovulasyon testi siparişi de verdim takipli bir şekilde kullanıcam
Kendiliğinden olmasını beklemeden direkt çatlatma iğnesi mi vuruldunuz bir de ilk denemeniz mi acabaBen bu gün çatlatma iğnesi vurdum akşama test yapıcam☺
Ay hadi inşallah. İğne vurulmadınız o zamanCanım ben 1 senelik evliyim ve bendede pco var ovulasyon testi yaptım sürekli doktora kontrole gittiğimde tekrar başlayalım dedi klomene ilaç bittikten sonra tekrar gittim 1 hafta sonra kontrollerde yumurtalarım büyüdüğünü hatta bu ilaç ikiz bile olabilir dedi doktorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Yorumunuz altta kalmış. İğne vurulmuşunuz. İğneli olunca ikiz ihtimali oluyormuş. Ben çok istiyorum ikizCanım ben 1 senelik evliyim ve bendede pco var ovulasyon testi yaptım sürekli doktora kontrole gittiğimde tekrar başlayalım dedi klomene ilaç bittikten sonra tekrar gittim 1 hafta sonra kontrollerde yumurtalarım büyüdüğünü hatta bu ilaç ikiz bile olabilir dedi doktorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Ben ilşkiyi sonlandırma tarihimde emin olmak için yaptım. Doktorun tavsiyesi değildi canımİğne vurulduktan sonra ovilasyon testi yapmak gerekir mi ki kızlar? Bende de pko var ilk deneyimim
Anladım canım teşekkür ederimBen ilşkiyi sonlandırma tarihimde emin olmak için yaptım. Doktorun tavsiyesi değildi canım
Rica ederim hakkımızda hayırlısıAnladım canım teşekkür ederim
Canım bu benim ilk denemem değil ilk denemede hamile kaldım ama kimyasal gebelik geçirdim kan pıhtılaşması çıktı bende ondan kaynaklandığını söyledi doktorum tekrar başladım klomen ve femara kullandım 5 gün bittikten sonra doktorum yumurtaların olgunlaşgını perşembe günü iğne yapılacağını söyledi ve bu gün çatlatma iğnesi yapıldıKendiliğinden olmasını beklemeden direkt çatlatma iğnesi mi vuruldunuz bir de ilk denemeniz mi acaba ☺
Hayırlısı olsun canım benim inşallah hayırlı haberler gelir klomen yan etkisiymiş ben araştırmıştım ikiz gebe kalanlarda var tek sağlıklı olsundaYorumunuz altta kalmış. İğne vurulmuşunuz. İğneli olunca ikiz ihtimali oluyormuş. Ben çok istiyorum ikiz
Kanda bakılır o zaman bana doktorum ayın 24 kanda baktır demiştiKızlar iğneden bir hafta sonra gebelik testi yapılabiliyormuş. Eğer negatif çıkarsa adet olunması beklenen gün tekrarlanıyormuş. Ben düşünüyorum açıkçası
Bu başlıktaki herkes olmuş. Benim 5. GünümÇatlatma iğnesi olan varmı aranızda acaba☺ Olan varsa kaç gün geçti belirtileri neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?