Klomen Kullananlar Eylül2020

Bilemedim ki. Diyorum ki olumsuzsa boş yere evde kendimi hamile sanarak dolaşmayım ümitlenmeyim olumluysa da sevincini uzun yaşayım
Cidden bu durum çok kötü bir şey seni o kadar iyi anlıyorum ki ben çok hevesleniyorum kaptırıyorum kendimi O yüzden kendimi ümitlendirmiyorum şimdi negatif gelirse çok üzülürüm kesin

Cidden bu durum çok kötü bir şey seni o kadar iyi anlıyorum ki ben çok hevesleniyorum kaptırıyorum kendimi ☺ O yüzden kendimi ümitlendirmiyorum şimdi negatif gelirse çok üzülürüm kesin
Eşim de çok heyecanlı. Zor bi süreçmiş cidden. Biz ilişki günlerini de çok zor değerlendirdik. Stres yaptık normal günlerimiz gibi olmadı

Eşim de çok heyecanlı. Zor bi süreçmiş cidden. Biz ilişki günlerini de çok zor değerlendirdik. Stres yaptık normal günlerimiz gibi olmadı
Aslında en büyük etken stres gerçekten
Ben çok kafama takıyordum çok stresli geçiyordu adet günüm 1 gün geçse hamileyim sanıyordum

Aslında en büyük etken stres gerçekten
Ben çok kafama takıyordum çok stresli geçiyordu adet günüm 1 gün geçse hamileyim sanıyordum
Aslında şükredecek öyle çok şeyimiz var ki. Eşimle bir ömür mutlu olalım da gerisi boş biliyor musun. Ne yuvalar var içinde huzur yok. Çocuk da ne zaman istiyorsa o zaman gelsin

Aslında şükredecek öyle çok şeyimiz var ki. Eşimle bir ömür mutlu olalım da gerisi boş biliyor musun. Ne yuvalar var içinde huzur yok. Çocuk da ne zaman istiyorsa o zaman gelsin
Tabi orası öyle evinde huzur olması lazım çok şükür bizde öyleyiz hayırlısı olsun bakalım

Çatlatma iğnesi olan varmı aranızda acaba☺ Olan varsa kaç gün geçti belirtileri neler ?
Buda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm çatlatma iğnesinin

Eklentiler

• 9D25A6DE-C7A5-43BB-9D26-303C1A62A6AE.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 89976D4D-B91C-4545-8275-82D8D3956DEE.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 4039E3AB-64E3-4AA6-A053-B910569201BD.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 35
Anladım canım peki bu kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyorlar bir test falan mı yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…