- Konu Sahibi EylulMevsimi
-
24 ü kaçıncı günün oluyor canım iğneye göreKanda bakılır o zaman bana doktorum ayın 24 kanda baktır demişti
Herhangi bir belirti var mı?Bu başlıktaki herkes olmuş. Benim 5. Günüm
İğneden 14 gün sonra kan vericem24 ü kaçıncı günün oluyor canım iğneye göre
Herhangi bir belirti var mı?☺
Belirtim yok sadece hafif kramplarım var canım. Regli öncesi acayip tatlı acı isteğim olur. Aynı öyleyim. Garip
Bilemedim ki. Diyorum ki olumsuzsa boş yere evde kendimi hamile sanarak dolaşmayım ümitlenmeyim olumluysa da sevincini uzun yaşayımİğneden 14 gün sonra kan vericem
Cidden bu durum çok kötü bir şey seni o kadar iyi anlıyorum ki ben çok hevesleniyorum kaptırıyorum kendimiBilemedim ki. Diyorum ki olumsuzsa boş yere evde kendimi hamile sanarak dolaşmayım ümitlenmeyim olumluysa da sevincini uzun yaşayım
Eşim de çok heyecanlı. Zor bi süreçmiş cidden. Biz ilişki günlerini de çok zor değerlendirdik. Stres yaptık normal günlerimiz gibi olmadıCidden bu durum çok kötü bir şey seni o kadar iyi anlıyorum ki ben çok hevesleniyorum kaptırıyorum kendimi ☺ O yüzden kendimi ümitlendirmiyorum şimdi negatif gelirse çok üzülürüm kesin
Aslında en büyük etken stres gerçektenEşim de çok heyecanlı. Zor bi süreçmiş cidden. Biz ilişki günlerini de çok zor değerlendirdik. Stres yaptık normal günlerimiz gibi olmadı
Aslında şükredecek öyle çok şeyimiz var ki. Eşimle bir ömür mutlu olalım da gerisi boş biliyor musun. Ne yuvalar var içinde huzur yok. Çocuk da ne zaman istiyorsa o zaman gelsinAslında en büyük etken stres gerçekten
Ben çok kafama takıyordum çok stresli geçiyordu adet günüm 1 gün geçse hamileyim sanıyordum
Tabi orası öyle evinde huzur olması lazım çok şükür bizde öyleyiz hayırlısı olsun bakalımAslında şükredecek öyle çok şeyimiz var ki. Eşimle bir ömür mutlu olalım da gerisi boş biliyor musun. Ne yuvalar var içinde huzur yok. Çocuk da ne zaman istiyorsa o zaman gelsin
Buda bu sabahki erken gebelik testimÇatlatma iğnesi olan varmı aranızda acaba☺ Olan varsa kaç gün geçti belirtileri neler ?
Hamilelik var gibi etkisi değilse ki etkisi değildir çooook tatlıııııBuda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm çatlatma iğnesinin
Hayırlı olsun canım hemen doktora gidip kan testi ol bence. İğne beta hormonunu artırıyor bazen. Ama senin 13 gün olmuş bu güzelHamilelik var gibi etkisi değilse ki etkisi değildir çooook tatlııııı
Umarım canım ya yarın tekrar yapayım 14.gün olacakHamilelik var gibi etkisi değilse ki etkisi değildir çooook tatlııııı
Anladım canım peki bu kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyorlar bir test falan mı yapıyorlarCanım bu benim ilk denemem değil ilk denemede hamile kaldım ama kimyasal gebelik geçirdim kan pıhtılaşması çıktı bende ondan kaynaklandığını söyledi doktorum tekrar başladım klomen ve femara kullandım 5 gün bittikten sonra doktorum yumurtaların olgunlaşgını perşembe günü iğne yapılacağını söyledi ve bu gün çatlatma iğnesi yapıldı
İnşallah canım o kadar istiyoruz ki mutlu haberi alıp hamilelikle ilgili başlıklara geçeriz hep birlikteKusura bakmaLavanta0101 yanlış alıntı yapmışım. İnşallah bizim için de aynı yorumu yaparım bu ay❤❤❤
Aminnİnşallah canım o kadar istiyoruz ki mutlu haberi alıp hamilelikle ilgili başlıklara geçeriz hep birlikte
Yaaa canım benim hayırlı olsun daha çok yeni sanırım silik çıkmışBuda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm çatlatma iğnesinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?