klomen kullananlar hangi gün yumurtlama gerçekleşti

Hayır sadece klomen kullandım bu ay . Gecen ay klomen kullanıp catlatma iğnesi oldum ama olmadı bu ay kendiliğinden çatlamıs sadece klomen kullandım yani
Anladım hayırlı olsun canım keseyi görebildin mi peki

Çok küçük birşey var muhtemel kese dedi pazartesi tekrar gitcem canım saolasın seninde hayırlı olsun sindiden Rabbim hayırlısını versin hepimize
İnşallah çabucak görürsünüz.İnşallah canım rabbim herkeze versinn

Ay canım mesajını okurken ilk başta korktum ama sonu iyiymiş çok sevindim :)) Allah'ın izniyle bebeğin seninle o zaman :) değerin artmış çünkü baya bi . Ben de belirtim Yok diye salı günü kan vermiştim 3626 ya çıkmış , pzt yi iple çekiyoruz . Bu değerin üstünden 6 gün geçmiş olacak . Artık bebişimizi görürüz diye düşünüyorum . Senin adına da çok sevindim herşey yolundadır inşallah sen içini ferah tut tatlım :))

İnşallah canım benim alttan bakınca gördü ama ben artık kan testi yaptırmıcam moralim bozuluyo pazartesi gidicem bende

İnşallah canım benim alttan bakınca gördü ama ben artık kan testi yaptırmıcam moralim bozuluyo pazartesi gidicem bende
Canim naptin .? Ben dr a gittim bugun 5 +5 ile uyumlu kese dedi. Hersey normal ve kese saglikli dedi . Yolk sac i gorduk ama bebegimizi goremedik . Karindan bakti ondan heralde...haftaya gelin dedi kalp atimi icin . Progesteron ve bircok tahlil yapti , vitamin ' bulasici birsuru hastalik bakildi. Hersey normal dedi de zmn nasil gevicem bilmiyorum

Arkadaşlar klomen kullandığınız ay vajinal kuruluk yaşadınız mı? Ben de dr takibinde klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama yumurtam çatladığında bile akıntım yoktu. Böyle bir durum başka yaşayan var mı?

Hiç hatırlamıyorum canım şubatta kullandım ama

Sancım oldu çatladığını hissettim ama okadar işte akıntı yoktu. Gerçi denemede olamadı kızım hastalandı hastanede sancıdan kıvrana kıvrana bi hal oldum şimdi dr gitmek için adetimi bekliyorum

Sancım oldu çatladığını hissettim ama okadar işte akıntı yoktu. Gerçi denemede olamadı kızım hastalandı hastanede sancıdan kıvrana kıvrana bi hal oldum şimdi dr gitmek için adetimi bekliyorum
Hadi ya geçmiş olsun inşallah bir daha ki ay olunlu olur

Kızlar meraba konuyu baştan sona okudum klomenle hamile kalan çok olmuş maşallah bende yarın ilk defa klomene baslayacam inşallah sizler gibi ilk denemede hamiş kalabilirim

Canım bende gittim kese göründü şükürler olsun. Ama daha cok minik bişey haftaya tekrar gideceğim büyümüş mü diye cok sevindim senin adına da Benimki azcık küçük heralde bana da normal dedi ama geç döllenme heralde farklı zamanlarda çatladıysa yumoşlar senin bebiş benimkinden büyük olucak Gecer gecer zaman hiç üzülme dua et hep

hmm olabilir canım. ben çatlatma iğnesi de olmuştum . yani muhtemelen benim döllenme 20 nisanda olmuş olması lazım. belirti olarak göğüs sızım var bi de sık sık idrara çıkıyorum. sende var mı belirti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…