klomen kullananlar hangi gün yumurtlama gerçekleşti

Canım hamileymişsin öncelikle tebrik ederim darısı başıma. Ben de adetin 5. günü klomene 7. günü soğan kürüne başladım. İkisini birlikte yapmanın bir zararı olur mu diye tereddüt ediyordum açıkçası. Ama sanırım sen ikisini beraber kullanırken hamile kaldın yanlış anlamadıysam? Öyle değil mi?

çok teşekkürler canım. evet önce adetin 3. günü klomene başladım. reglim bittikten 2 gün sonra soğan kürü yapmaya başladım. zaten ben soğan kürüne başlamadan 1 gün önce klomenim bitmişti. 15 gün soğan suyu içtim. adet günümde gebe olduğumu öğrendim. bugun de dr a gittim sanırım değerler normal , saat 4 gibi sonuçlarımı göstericem. darısı sana inşallah

Canım sen en son ne zaman adet olmustun ? Ben adet günümü hesap edemiyorum ya pco var bende de ben gecen ay 5 nisanda regl oldum normalde bugün olmam mı gerekiyor aynı gidiyorduk ya seninle hemen hemen :) bu arada bebiş tekmiymiş görebildiniz mi

canım 5 nisanda regl olmuştum ben de :) ultrasonda belli belirsiz bişey göründü. ama dedi ki şimdi görememek normal , hcg değerini bi göreyim ama muhtemelen o gördüğümüz kese dedi. tek mi çiftmi belli değil tabiki canım. bu arada 3 mayısta ilk testimi yapmıştım. 196.8 çıktı .çatlatma iğnesine göre 3 ünde regl olmam gerekiyodu. bugun tekrar bakıldı 619 çıktı. bakalım dr ne diyecek :))

Kızlar ilaç içerken soğan suyu içebilirsiniz ben doktoruma danıştım soğan suyuyla hamile kalma gbi durum varmış dedim.

Kendisi bana eğer hamile kalmak bir soğan suyuyla olsaydı buraya gelenlerin hepsine içmesi için verirdik sen yinede içebilirsin bir sorun olmaz içini temizler dedi.

1 gün içtim bir daha da içmedim ben

Kizlar bende 5 nisanda regl oldum 8 nisanda klomene başladım günde 2 doz aldım dr um yumurta takibi için felan cagirmadi ve bugün 5 mayıs tekrar regl oldum 24 yaşındayım 6 aylık evliyim su yaşıma kadar böyle bir regl sancısı yasamadim. Klomen den sonra bol bol kasik ağrısı yaşadım dr ortalama 14.gün yumurtlama günün dedi ve ben en yoğun kaşık agrimi 17.günümde hissettim ama olmadı bu ay yine baslicam insaAllah haziran 5 inde bu defa hamile kalirim

Şugün gel felan demiyormu doktorun adetinin şugünü gel felan diye.

3 aylık evliyken başladım bu dr a sadece once genel muayene için gittim bana dedi çok güzel herşey hatta 3 yumurtan var bu ay her an da catlayabilir dedi o ay hiç bise olmadı daha sonraki ay için kendi çağırdı adetten sonra 12.gün gel yine bi bakalım dedi yine 3 yumurtan var dedi gayet güzel stres yapma dedi e yine regl olunca klomene basliyalim dedi anlamadığım şey yumurtam oluyor catliyorda e neden klomen verdi ve kontrole çağırmadı bugün canım çok sıkkın hem yoğun sancı çekiyorum hem de yine hayal kirikligi

Ben doktora ilk gittiğimde vitamin ilacı verdi şekerim olduğunu öğrendim o zaman ilaç verdi.

İlk 1 ay birşey yapmadı ocakda hsg çektirdim herşey temiz çıktı.

Şubatta klomen + çatlatma iğnesi vuruldum martta bekledim nisan 8de kontrole gittim yumurtamın oluştuğunu kendiliğinden çatlatma iğnesi verdi.

21nisanda hastalandım 22de doktora gittim menogon+femara+menogon 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum.

O kadar bekleyeceğine adetin 2.günü felan çağırıp klomen verse dokyorunu değiştir bende

Benim yumurtlama sorunum yok çatlama problemimde yok bunu kendisi de söyledi anlamadigim nokta e ben neden nisan ayında klomen kullandım ve zaten çoğul gebelik riskin yüksek de dedi bana yorumlarda okuduğum kadarıyla bu hap bir de çoğul gebelik yapıyormuş çoğul genelgede razıyım yeterki olsun ama dediğim gibi hiç bir problem olmamasina rağmen klomen kullandım yine olmadı su an regl 1.gunundeyim 3.gunu gel tekrar basliyalim diyor kararsız kaldım kızlar

Canım bende de hiç bir problem yok allaha şükür bunlar gebeliği kolaylaştırmak için normalde 3 yumurtan oluyorsa klomen kullanarak çoğaltıyorlar..

Bu sorunla ilgili değil yumurtaları çoğaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…