Canım hamileymişsin öncelikle tebrik ederim darısı başıma. Ben de adetin 5. günü klomene 7. günü soğan kürüne başladım. İkisini birlikte yapmanın bir zararı olur mu diye tereddüt ediyordum açıkçası. Ama sanırım sen ikisini beraber kullanırken hamile kaldın yanlış anlamadıysam? Öyle değil mi?klomene adetin 3. günü başladım canım. soğan kürüne de adetim bittikten 2 gün sonra başladım. sabah akşam aç karna içtim 15 gün boyunca. ama taze olarak hazırlayacaksın her seferinde. umarım bebişin gelir
çok teşekkürler canım. evet önce adetin 3. günü klomene başladım. reglim bittikten 2 gün sonra soğan kürü yapmaya başladım. zaten ben soğan kürüne başlamadan 1 gün önce klomenim bitmişti. 15 gün soğan suyu içtim. adet günümde gebe olduğumu öğrendim. bugun de dr a gittim sanırım değerler normal , saat 4 gibi sonuçlarımı göstericem. darısı sana inşallahCanım hamileymişsin öncelikle tebrik ederim darısı başıma. Ben de adetin 5. günü klomene 7. günü soğan kürüne başladım. İkisini birlikte yapmanın bir zararı olur mu diye tereddüt ediyordum açıkçası. Ama sanırım sen ikisini beraber kullanırken hamile kaldın yanlış anlamadıysam? Öyle değil mi?
Canım sen en son ne zaman adet olmustun ? Ben adet günümü hesap edemiyorum ya pco var bende de ben gecen ay 5 nisanda regl oldum normalde bugün olmam mı gerekiyor aynı gidiyorduk ya seninle hemen hemen :) bu arada bebiş tekmiymiş görebildiniz miçok teşekkürler canım. evet önce adetin 3. günü klomene başladım. reglim bittikten 2 gün sonra soğan kürü yapmaya başladım. zaten ben soğan kürüne başlamadan 1 gün önce klomenim bitmişti. 15 gün soğan suyu içtim. adet günümde gebe olduğumu öğrendim. bugun de dr a gittim sanırım değerler normal , saat 4 gibi sonuçlarımı göstericem. darısı sana inşallah
canım 5 nisanda regl olmuştum ben de :) ultrasonda belli belirsiz bişey göründü. ama dedi ki şimdi görememek normal , hcg değerini bi göreyim ama muhtemelen o gördüğümüz kese dedi. tek mi çiftmi belli değil tabiki canım. bu arada 3 mayısta ilk testimi yapmıştım. 196.8 çıktı .çatlatma iğnesine göre 3 ünde regl olmam gerekiyodu. bugun tekrar bakıldı 619 çıktı. bakalım dr ne diyecek :))Canım sen en son ne zaman adet olmustun ? Ben adet günümü hesap edemiyorum ya pco var bende de ben gecen ay 5 nisanda regl oldum normalde bugün olmam mı gerekiyor aynı gidiyorduk ya seninle hemen hemen :) bu arada bebiş tekmiymiş görebildiniz mi
H.olsunnnnn darısı başımaHamileyiiiiiiiiimmmm
hayırlı olsun canımm çok sevindimm :)) kan testinde mi öğrendin ?Hamileyiiiiiiiiimmmm
Yok kuzum sen dedikten sonra eczane karsımda idrar testi aldım orda cıktıhayırlı olsun canımm çok sevindimm :)) kan testinde mi öğrendin ?
mutlaka kan ver pzt , sonra da randevunu alırsın . hadi hayırlı olsun canımmYok kuzum sen dedikten sonra eczane karsımda idrar testi aldım orda cıktı
Doktoru aradım simdi gidiyorummutlaka kan ver pzt , sonra da randevunu alırsın . hadi hayırlı olsun canımm
Aminnn inşallahAllahım bu mübarek günde burda kimsenin kucagını boş bırakmasın Rabbim herkes en yakın zamanda yavrusuna kavussun inşallah
Ayyy çok sevindimm hayırlı olsun canım.darısı başımıza inşallah:)Hamileyiiiiiiiiimmmm
Şugün gel felan demiyormu doktorun adetinin şugünü gel felan diye.Kizlar bende 5 nisanda regl oldum 8 nisanda klomene başladım günde 2 doz aldım dr um yumurta takibi için felan cagirmadi ve bugün 5 mayıs tekrar regl oldum 24 yaşındayım 6 aylık evliyim su yaşıma kadar böyle bir regl sancısı yasamadim. Klomen den sonra bol bol kasik ağrısı yaşadım dr ortalama 14.gün yumurtlama günün dedi ve ben en yoğun kaşık agrimi 17.günümde hissettim ama olmadı bu ay yine baslicam insaAllah haziran 5 inde bu defa hamile kalirim
Ben doktora ilk gittiğimde vitamin ilacı verdi şekerim olduğunu öğrendim o zaman ilaç verdi.3 aylık evliyken başladım bu dr a sadece once genel muayene için gittim bana dedi çok güzel herşey hatta 3 yumurtan var bu ay her an da catlayabilir dedi o ay hiç bise olmadı daha sonraki ay için kendi çağırdı adetten sonra 12.gün gel yine bi bakalım dedi yine 3 yumurtan var dedi gayet güzel stres yapma dedi e yine regl olunca klomene basliyalim dedi anlamadığım şey yumurtam oluyor catliyorda e neden klomen verdi ve kontrole çağırmadı bugün canım çok sıkkın hem yoğun sancı çekiyorum hem de yine hayal kirikligi
Canım bende de hiç bir problem yok allaha şükür bunlar gebeliği kolaylaştırmak için normalde 3 yumurtan oluyorsa klomen kullanarak çoğaltıyorlar..Benim yumurtlama sorunum yok çatlama problemimde yok bunu kendisi de söyledi anlamadigim nokta e ben neden nisan ayında klomen kullandım ve zaten çoğul gebelik riskin yüksek de dedi bana yorumlarda okuduğum kadarıyla bu hap bir de çoğul gebelik yapıyormuş çoğul genelgede razıyım yeterki olsun ama dediğim gibi hiç bir problem olmamasina rağmen klomen kullandım yine olmadı su an regl 1.gunundeyim 3.gunu gel tekrar basliyalim diyor kararsız kaldım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?