- Emoji Skoru
- 354
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Denizzz0101
-
Kaç aylık evlisinn4 kez klomen 1 gonal f kullandim hic birinde kalamadim tedaviyi biraktim 2 ay sonra kendiliğinden gebe kaldim..
Kaç aylık evlisin :) ilaç bahane aslında bi gün nasip olduğunda her şekil olacakBen 3 kere kullandim ama hamile kalamadim cunku problemimm yumurtlama degil. Yumurta olusmasi ve yumurtlama açisindan cok guzel bir tedavi ama bende ise yaramadi dogal olarak.
Ne ayi canim :) 3.5 yıllık evliyim canim bu süreçte hic korunmadim...Kaç aylık evlisinn
Elbet bi gün gelecek nasip kısmet bende evleneli 1.5 sene oldu ama tık yok malesef :)Ne ayi canim :) 3.5 yıllık evliyim canim bu süreçte hic korunmadim...
1.5 sene de ben olursa olur olmazsa seneye modundaydim :) ustelike esimle ayri sehirlerde 3 aydan aya görüşüyorduk ona bagliyordum ama sunu net olarak derim pkos luysan korunmadan 2 3 yil icerisinde anca gebe kalabiliyorsun... bide yasin kucukse (26 yas alti) ilac kullanma zamana biirak derim ben 3o a girince telas yaptim 31 de anca gebe kaldimm ustelik tedaviyi birakinca, kalirsin eninde sonunda.. bi dr adet goren her kadin gebe kalir ha 1 ay ha 5 yil eninde sonunda gebe kalir demisti...Elbet bi gün gelecek nasip kısmet bende evleneli 1.5 sene oldu ama tık yok malesef :)
20 yaşındayım :) pko falan değilim ne eşimde ne bende bi sprun yok :) bilmiyorum işte nasip olmuyosa olöıyo işte canım :)1.5 sene de ben olursa olur olmazsa seneye modundaydim :) ustelike esimle ayri sehirlerde 3 aydan aya görüşüyorduk ona bagliyordum ama sunu net olarak derim pkos luysan korunmadan 2 3 yil icerisinde anca gebe kalabiliyorsun... bide yasin kucukse (26 yas alti) ilac kullanma zamana biirak derim ben 3o a girince telas yaptim 31 de anca gebe kaldimm ustelik tedaviyi birakinca, kalirsin eninde sonunda.. bi dr adet goren her kadin gebe kalir ha 1 ay ha 5 yil eninde sonunda gebe kalir demisti...
20 yaşındayım :) pko falan değilim ne eşimde ne bende bi sprun yok :) bilmiyorum işte nasip olmuyosa olöıyo işte canım :)
Doktorum türkiyenin en iyi doktorlarından merak etme bi sorun olmas kanser olabileceğimizi de işk defa senden duydum valla. Sonuçta sadece yumurtalan büyüyor bunun kanserle ne alakası var . Bu ilacı içmesen de büyüyo bu yumurta
klomenin kansorejen etkisi var ve mutlaka gerektiginde kullanilir... 20 yasinda birine sorun yokken bu ilacı yazan doktorun adini yerini yazda ciddi sikinti cekenlere referans ol gitmesinler...
Doktorum türkiyenin en iyi doktorlarından merak etme bi sorun olmas kanser olabileceğimizi de işk defa senden duydum valla. Sonuçta sadece yumurtalan büyüyor bunun kanserle ne alakası var . Bu ilacı içmesen de büyüyo bu yumurta