Bende adetin 4. Günü klomen başladın sonrasında çatlatma iğnesi için çağırdı fakat gittiğimde yumurtan zaten çatlamış iğneye gerek kalmadığını söyledi ve 1 hafta sıkı ilişki önerdi doktor şuan 11 gün var adetimeselam kızlar benim SAT 22 kasım. Adetin 2. Günü klomene başladım. 3 aralık yumurtlama günümdü. Dr adet bitiminde gün aşırı ilişki tavsiye etti. Bizde dediği şekilde değerlendirdik beklemedeyim.klomenle hamile kalanlar ekstra bişey yaptınız mı yada dr nuz ne gibi tavsiyelerde bulundu?
Ay aşağı yukarı aynıyız cnm bnmde 10 gun var insallah hayırlı sonuclar alırız. Bu arada klomeni 2 tanemi içtin 1 tanemi?Bende adetin 4. Günü klomen başladın sonrasında çatlatma iğnesi için çağırdı fakat gittiğimde yumurtan zaten çatlamış iğneye gerek kalmadığını söyledi ve 1 hafta sıkı ilişki önerdi doktor şuan 11 gün var adetime
Aşağı yukarı ayniyz cnm bnmde 10 gun var beklemedeyim lakin degerlendirme gunlerimi bitirdim ben cunku yumurtlamam gerceklestiBende bu ay klomen kullandım ve arkasından çatlama iğnesi oldum. 8 gün var benim de adetime. Bakalım değerlendiriyoruz gün aşırı.
Bana doktor ne kadar çok ilişki olursa ihtimal o kadar artar dedi. Çatlama iğnesinden sonra en az 4 kez daha olsun ilişki dedi. Gerçi benim gelişmiş yumurtamın çok olduğunu söyledi, çatlama zamanları aynı olmadığı için böyle bir öneri sunmuş olabilir.Aşağı yukarı ayniyz cnm bnmde 10 gun var beklemedeyim lakin degerlendirme gunlerimi bitirdim ben cunku yumurtlamam gerceklesti
Günde 2 tane içtim 5 gümbürdeye bu ay kasıklarımda ağrı oluyor acaba klomentumurtaları daha çok geliştirdi diye mi yoksa tuttu mu diye meraktayım var mı canım sende de farklı ağrılar falanAy aşağı yukarı aynıyız cnm bnmde 10 gun var insallah hayırlı sonuclar alırız. Bu arada klomeni 2 tanemi içtin 1 tanemi?
Bendede ağrı var ve diğer aylara oranla yunurtlama donemım erken gercekleştiGünde 2 tane içtim 5 gümbürdeye bu ay kasıklarımda ağrı oluyor acaba klomentumurtaları daha çok geliştirdi diye mi yoksa tuttu mu diye meraktayım var mı canım sende de farklı ağrılar falan
Banada dedıkı hergun iliskı sperm kalıtesını dusurur bu nedenle birgun dur bırgun yap dedı zaten sperm vucutta 72 saat cuvarında yasayacagı için muhtemel ihtimalle yumurtlama gununde bır skntı yoksa her halukarda yumurtayla sperm bulusurBana doktor ne kadar çok ilişki olursa ihtimal o kadar artar dedi. Çatlama iğnesinden sonra en az 4 kez daha olsun ilişki dedi. Gerçi benim gelişmiş yumurtamın çok olduğunu söyledi, çatlama zamanları aynı olmadığı için böyle bir öneri sunmuş olabilir.
Aynen aynen bana da bir gün durup bir gün olsun dedi. En az 4 kez bu şekilde olsun dedi. Yumurtalar çok büyüdüğü için kist ihtimalim var. O yüzden bu aydan pek ümitli değilim. Adet olacak gibi ağrılarım oluyor iki gündür ama çok şiddetli değil. Sende de var mı öyle birşey?Banada dedıkı hergun iliskı sperm kalıtesını dusurur bu nedenle birgun dur bırgun yap dedı zaten sperm vucutta 72 saat cuvarında yasayacagı için muhtemel ihtimalle yumurtlama gununde bır skntı yoksa her halukarda yumurtayla sperm bulusur
İnşallah güzel haberler alırızBendede ağrı var ve diğer aylara oranla yunurtlama donemım erken gercekleşti
Insallah cnm haberleselm burdanİnşallah güzel haberler alırız
Valla bende hapsırırken falan batma oluyor bazen yururken orda bir agırlık gibi hissediyorum bilmem kist mi bilmem bişey mi varAynen aynen bana da bir gün durup bir gün olsun dedi. En az 4 kez bu şekilde olsun dedi. Yumurtalar çok büyüdüğü için kist ihtimalim var. O yüzden bu aydan pek ümitli değilim. Adet olacak gibi ağrılarım oluyor iki gündür ama çok şiddetli değil. Sende de var mı öyle birşey?
İnşallah hayırlısıyla. Tebrik ederim seni de. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Ne gibi belirtilerin oldu? Şimdi ağrımız falan oluyor ama iğnenin etkisi mi yoksa tuttu mu bilemiyoruz.Hadi bakalim kızlar,2.ayimda klomenle dilegime ulaştım,darısı başınıza..
Hayırlı olsun canım inşallah süreçten bahsedermisin klomenden sonra iğne oldun muHadi bakalim kızlar,2.ayimda klomenle dilegime ulaştım,darısı başınıza..
Canımm masallah darısı bize insallahHadi bakalim kızlar,2.ayimda klomenle dilegime ulaştım,darısı başınıza..
Canım ikinci cocuğun mu ? Benim merak ettiğim bi olay var. Eğer ikinci çocuğunsa ilk hamilelıkteki gibi göğüslerde koltuk altından itibaren ağrı olayı ikinci gebeliktede oluyor mu bunu merak ediyorum.İlk ay klomen kullandigimda hiç yumurtam oluşmadı.2.ay tekrar adetn 5.günü sabah akşam 5 gün içtim,nasılsa yine olusmamistir diye ne yumurta takibine gittim nede iğne olmadım kızlar.Ama allah büyük,tuttu.Belirtiler de beyaz akıntı,meme uclarim hemen koyulasti ilk ordan anladım.Bel ağrısı ince ince.
Bende 2 kez klomen tedavisi gordum ama ben sonuc alamadim canim ilk ay 2 yumurtam vardi onlar icin catlatma ignesi oldm ikinci ay tek yumurta gelistirmisti bende. Klomensiz hamile kaldim ben. Umarim sen hamile kalirsn ise yarar klomen. Eger catlatma ignesi olduysan o da cok fena agri yapiyoselam kızlar benim SAT 22 kasım. Adetin 2. Günü klomene başladım. 3 aralık yumurtlama günümdü. Dr adet bitiminde gün aşırı ilişki tavsiye etti. Bizde dediği şekilde değerlendirdik beklemedeyim.klomenle hamile kalanlar ekstra bişey yaptınız mı yada dr nuz ne gibi tavsiyelerde bulundu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?