Klomen kullananlar,klomen kullanıp hamile kalanlar buraya

Haklısın canım ilaç bittikten sonra başlayım. Önceki doktor düzenli ilişki olması gerek demişti . Gün aşırı en iyisi aslında

Haklısın canım ilaç bittikten sonra başlayım. Önceki doktor düzenli ilişki olması gerek demişti . Gün aşırı en iyisi aslında
Sperm kalitesi düsermiş canm hergun olunca bnm dr um bir gun durup bır gun yapmanın daha saglıklı sonuc verecegını soyledı nitekimde oyle oldu. Darısı insallah sana canm hayırlı sonucunu beklıyorm

Cnm sen naptn var mı gebelık

Sperm kalitesi düsermiş canm hergun olunca bnm dr um bir gun durup bır gun yapmanın daha saglıklı sonuc verecegını soyledı nitekimde oyle oldu. Darısı insallah sana canm hayırlı sonucunu beklıyorm
İnşallah canım
Dua et lütfen hamileleein duası kabul olurmuş

Canm merhabalr ben klomen kullanırken rahmımde 2 gün boyunca kazınır gbı agrı hssetmiştim akıntım falan yoktu ama agrım siddetlıydı
Benimde 2. Gün 2 şer tane içiyorum bugün acayip ağrılar var yumurta oluşuyor herhalde diye düşünüyorum inşallah faydasını görürüm

Canm merhabalr ben klomen kullanırken rahmımde 2 gün boyunca kazınır gbı agrı hssetmiştim akıntım falan yoktu ama agrım siddetlıydı
İki gün benimde ağrım oldu belim de ağrıdı akıntım oldu biraz ama enfeksiyon var onunla mı alakalı bilmiyorum. Bir de bademciklerim şişti migrenim tuttu buna da şükür yeter ki çatlasın bana tutunsun da inşallah. Cevabın için teşekkür ederim

Enfeksiyon için karnıbahar suyu dediler ben içtim . Baş ağrı bende de oldu 2 gündür . İnşallah sonucu iyi olurda

Acaba klomen içerken yumurtası çatlayan oldu mu merak ediyorum.
Benim bildiğim bu ilaç yumurta geliştirici oluşturucu daha içerken çatlamaz çünkü adetin 3. Günü başlanıyor 14. Gün en erken yumurtlama oluyor 28 günde adet olan birinde o yüzden ilaç bitikten sonra çatlama olur ancak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…