- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
Haklısın canım ilaç bittikten sonra başlayım. Önceki doktor düzenli ilişki olması gerek demişti . Gün aşırı en iyisi aslındaCanım bnce ovulasyon gereksz ben sırf almıs olmak ıcın aldm gbı bısey . Adet bittikten sonra bir gun dur bir gun yap durumunun işe yaradgnı dusunuyorm. İliskının yumurtlama gunune gelmesi onemlı degl sperm vucutta 48 saat canlı kalıyor. Yani bir gün oncesı yada bir gun sonrası olması onemlı degil
Sperm kalitesi düsermiş canm hergun olunca bnm dr um bir gun durup bır gun yapmanın daha saglıklı sonuc verecegını soyledı nitekimde oyle oldu. Darısı insallah sana canm hayırlı sonucunu beklıyormHaklısın canım ilaç bittikten sonra başlayım. Önceki doktor düzenli ilişki olması gerek demişti . Gün aşırı en iyisi aslında
Cnm sen naptn var mı gebelıkBende adetin 4. Günü klomen başladın sonrasında çatlatma iğnesi için çağırdı fakat gittiğimde yumurtan zaten çatlamış iğneye gerek kalmadığını söyledi ve 1 hafta sıkı ilişki önerdi doktor şuan 11 gün var adetime
İnşallah canımSperm kalitesi düsermiş canm hergun olunca bnm dr um bir gun durup bır gun yapmanın daha saglıklı sonuc verecegını soyledı nitekimde oyle oldu. Darısı insallah sana canm hayırlı sonucunu beklıyorm
Rabbim gonlune gore versın cnm ınsallah bgun kesemızı gorduk bizde cok sukurİnşallah canım
Dua et lütfen hamileleein duası kabul olurmuş
Ay maşallah canım . Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinRabbim gonlune gore versın cnm ınsallah bgun kesemızı gorduk bizde cok sukur
Merhaba Ben dün başladım ilk defa . Bugün sanki sancı gibi ağrım oldum ama ilaçtan mı bilmiyorum daha bişey farketmedim yadaMerhabalar klomen kullanırken vücudunuzda neler hissettiniz agriniz , akıntınız oldu mu ?
Teşekkür ederim cevabınız icin . Ben de kullanıyorum hemen hemen yakınız . İnşallah bize tutunurlar:)Merhaba Ben dün başladım ilk defa . Bugün sanki sancı gibi ağrım oldum ama ilaçtan mı bilmiyorum daha bişey farketmedim yada
Canm merhabalr ben klomen kullanırken rahmımde 2 gün boyunca kazınır gbı agrı hssetmiştim akıntım falan yoktu ama agrım siddetlıydıTeşekkür ederim cevabınız icin . Ben de kullanıyorum hemen hemen yakınız . İnşallah bize tutunurlar:)
Cnm bnce ılactan cnku bndede olmuştuMerhaba Ben dün başladım ilk defa . Bugün sanki sancı gibi ağrım oldum ama ilaçtan mı bilmiyorum daha bişey farketmedim yada
AmiAy maşallah canım . Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
amin cnmm darısı ınsallah tum isteyenlereMerhaba Ben dün başladım ilk defa . Bugün sanki sancı gibi ağrım oldum ama ilaçtan mı bilmiyorum daha bişey farketmedim yada
İnşallah canımTeşekkür ederim cevabınız icin . Ben de kullanıyorum hemen hemen yakınız . İnşallah bize tutunurlar:)
Benimde 2. Gün 2 şer tane içiyorum bugün acayip ağrılar var yumurta oluşuyor herhalde diye düşünüyorum inşallah faydasını görürümCanm merhabalr ben klomen kullanırken rahmımde 2 gün boyunca kazınır gbı agrı hssetmiştim akıntım falan yoktu ama agrım siddetlıydı
İki gün benimde ağrım oldu belim de ağrıdı akıntım oldu biraz ama enfeksiyon var onunla mı alakalı bilmiyorum. Bir de bademciklerim şişti migrenim tuttu buna da şükür yeter ki çatlasın bana tutunsun da inşallah. Cevabın için teşekkür ederimCanm merhabalr ben klomen kullanırken rahmımde 2 gün boyunca kazınır gbı agrı hssetmiştim akıntım falan yoktu ama agrım siddetlıydı
Sizde de bacak kasılması var mı ? Benim 4. GünümBenimde 2. Gün 2 şer tane içiyorum bugün acayip ağrılar var yumurta oluşuyor herhalde diye düşünüyorum inşallah faydasını görürüm
Enfeksiyon için karnıbahar suyu dediler ben içtim . Baş ağrı bende de oldu 2 gündür . İnşallah sonucu iyi olurdaİki gün benimde ağrım oldu belim de ağrıdı akıntım oldu biraz ama enfeksiyon var onunla mı alakalı bilmiyorum. Bir de bademciklerim şişti migrenim tuttu buna da şükür yeter ki çatlasın bana tutunsun da inşallah. Cevabın için teşekkür ederim
Soğan ve maydanoz suyu dediler soğan suyu içtim. İnşallah faydasını görürüz güzel haberlerimizi paylaşırız .Enfeksiyon için karnıbahar suyu dediler ben içtim . Baş ağrı bende de oldu 2 gündür . İnşallah sonucu iyi olurda
Acaba klomen içerken yumurtası çatlayan oldu mu merak ediyorum.Enfeksiyon için karnıbahar suyu dediler ben içtim . Baş ağrı bende de oldu 2 gündür . İnşallah sonucu iyi olurda
Benim bildiğim bu ilaç yumurta geliştirici oluşturucu daha içerken çatlamaz çünkü adetin 3. Günü başlanıyor 14. Gün en erken yumurtlama oluyor 28 günde adet olan birinde o yüzden ilaç bitikten sonra çatlama olur ancak .Acaba klomen içerken yumurtası çatlayan oldu mu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?