Bana çatlatma iğnesi yapmadı cnm nedendir bilmem ama gerek olmadığını söylediBende 2 kez klomen tedavisi gordum ama ben sonuc alamadim canim ilk ay 2 yumurtam vardi onlar icin catlatma ignesi oldm ikinci ay tek yumurta gelistirmisti bende. Klomensiz hamile kaldim ben. Umarim sen hamile kalirsn ise yarar klomen. Eger catlatma ignesi olduysan o da cok fena agri yapiyo
Bazen yapmiyolar canim bu ay klomenle dener egerki olmazsa bidahaki ay muhtemelen klomen ve catlatma ignesyle dener banada oyle yapmistiBana çatlatma iğnesi yapmadı cnm nedendir bilmem ama gerek olmadığını söyledi
Adete son 4 gun beklemedeyım cnmCanım selam varmı bi gelişme merak ettim
canım bgun adete 3 gunum kaldı gebelık testı pozıtf cıktıCanım selam varmı bi gelişme merak ettim
Ayyyyy canım çok sevindimmmm hadi gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah kan testi mi yaptırdın yoksa evde idrar testi mi baktınCa
canım bgun adete 3 gunum kaldı gebelık testı pozıtf cıktı
Sende ne var ne yok bu aradaAdete son 4 gun beklemedeyım cnm
Hadi gözün aydın ben henüz beklemedeyim adetim Pazar günü bakalım ama ümidim pek Yok ya adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum şuan yaniSende ne var ne yok bu arada
Ama varya şu kadar soylim kendını cok dnlemıcen bn cok dınlıodm vay gogsum agrımıyo vay akıntım yok hamıle deglm falan ama suan hc bır belrtım yok ovulasyon testnden anladm hamiş oldgmuHadi gözün aydın ben henüz beklemedeyim adetim Pazar günü bakalım ama ümidim pek Yok ya adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum şuan yani
Valla inan suan bile hc bi belirtim yok akıntı gogus agrısı hc bısey yok bence her hamılelıkte farklı oglumda su gbı akntım olmustu suan hc yokBat yakındı sonuçta hiç bir adet belirtisi yaşadın mı peki
Öncelıkle gecmıs olsun cnm. Aynen hayırlısı insallah cnm bnmde 3 bucuk yasında oğlusum var bu ay sadece klomen dedı olmasaydı bidakı ay hem catlatma iğnesı olcaktı hem klomen ama cok skurki oldu darısı sana isteyen herkese cnmBende geçen ay miyom ameliyati oldum sat 11 aralık adetin 3.günü klomene başladım 3 yumurtam oluşmuş pazartesi çatlama iğnesi olcak hayırlısı bakalım kasiklarimda baya ağırlık var ağrıda tabi 33 aylık da bı kızım var herşeyi hayırlısı Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Sağol cnm teşekkür ederim hepimiz için inşallah iyi olur Rabbim sana hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de sevinmeyiÖncelıkle gecmıs olsun cnm. Aynen hayırlısı insallah cnm bnmde 3 bucuk yasında oğlusum var bu ay sadece klomen dedı olmasaydı bidakı ay hem catlatma iğnesı olcaktı hem klomen ama cok skurki oldu darısı sana isteyen herkese cnm
Insallah canım bakalım kalp atısını duyup rahatlasaydım hayırlısıylaSağol cnm teşekkür ederim hepimiz için inşallah iyi olur Rabbim sana hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de sevinmeyi
Canm benm son adet tarihim 23 kasım. Ben adetin 2. Günü klomene baslamstım senın gbı gunde ikişer ikişer içiyordum. Aynı zamanda ovulasyon testı almstm. Birde bana dr um hergun deglde bır gun durup bir gün ilişki tavsıye etmsti. Dedıklerını harfıyen uyguladm klomenı ıctm . Adet bitimnden snra ovulasyonu yapmaya basladm 3 gn sonra falan yumurtlamam gerceklesti. Adete 1 hafta kala ovuşasyon testı tekrar ıkı cıGı kopkoyu ckmaya basladı twkrar yumurtluyor olamam dedım ve adete 3 gun kala hamiş oldgmu ogrendm suan 5+5 funluk hamişinBu ay klomen e başlayan varmı arkadaşlar bende bugün 2 tane ile başladım inşallah sonucu iyi olur
Ay gözün Aydın canım ne kadar güzel . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanm benm son adet tarihim 23 kasım. Ben adetin 2. Günü klomene baslamstım senın gbı gunde ikişer ikişer içiyordum. Aynı zamanda ovulasyon testı almstm. Birde bana dr um hergun deglde bır gun durup bir gün ilişki tavsıye etmsti. Dedıklerını harfıyen uyguladm klomenı ıctm . Adet bitimnden snra ovulasyonu yapmaya basladm 3 gn sonra falan yumurtlamam gerceklesti. Adete 1 hafta kala ovuşasyon testı tekrar ıkı cıGı kopkoyu ckmaya basladı twkrar yumurtluyor olamam dedım ve adete 3 gun kala hamiş oldgmu ogrendm suan 5+5 funluk hamişin
Canım bnce ovulasyon gereksz ben sırf almıs olmak ıcın aldm gbı bısey . Adet bittikten sonra bir gun dur bir gun yap durumunun işe yaradgnı dusunuyorm. İliskının yumurtlama gunune gelmesi onemlı degl sperm vucutta 48 saat canlı kalıyor. Yani bir gün oncesı yada bir gun sonrası olması onemlı degilAy gözün Aydın canım ne kadar güzel . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende 23 kasımda olmuştum en son adet ben o ay femara kullandım 4 yumurtam olmuş ama büyümedi geç yumurtladım haliyle olmadı 31 aralık gibi oldum 3. Günüm bakalım doktorum klomen verdi uygulayacağım. Geçen ay ovulasyob testi yaptım çok stres oldum bu ay yapmayım diyorum almadım da test ne yapsam acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?