Klomen kullananlar,klomen kullanıp hamile kalanlar buraya

Bana çatlatma iğnesi yapmadı cnm nedendir bilmem ama gerek olmadığını söyledi

Hadi gözün aydın ben henüz beklemedeyim adetim Pazar günü bakalım ama ümidim pek Yok ya adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum şuan yani
Ama varya şu kadar soylim kendını cok dnlemıcen bn cok dınlıodm vay gogsum agrımıyo vay akıntım yok hamıle deglm falan ama suan hc bır belrtım yok ovulasyon testnden anladm hamiş oldgmu

Bende geçen ay miyom ameliyati oldum sat 11 aralık adetin 3.günü klomene başladım 3 yumurtam oluşmuş pazartesi çatlama iğnesi olcak hayırlısı bakalım kasiklarimda baya ağırlık var ağrıda tabi 33 aylık da bı kızım var herşeyi hayırlısı Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Öncelıkle gecmıs olsun cnm. Aynen hayırlısı insallah cnm bnmde 3 bucuk yasında oğlusum var bu ay sadece klomen dedı olmasaydı bidakı ay hem catlatma iğnesı olcaktı hem klomen ama cok skurki oldu darısı sana isteyen herkese cnm

Sağol cnm teşekkür ederim hepimiz için inşallah iyi olur Rabbim sana hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de sevinmeyi

Bu ay klomen e başlayan varmı arkadaşlar bende bugün 2 tane ile başladım inşallah sonucu iyi olur

Bu ay klomen e başlayan varmı arkadaşlar bende bugün 2 tane ile başladım inşallah sonucu iyi olur
Canm benm son adet tarihim 23 kasım. Ben adetin 2. Günü klomene baslamstım senın gbı gunde ikişer ikişer içiyordum. Aynı zamanda ovulasyon testı almstm. Birde bana dr um hergun deglde bır gun durup bir gün ilişki tavsıye etmsti. Dedıklerını harfıyen uyguladm klomenı ıctm . Adet bitimnden snra ovulasyonu yapmaya basladm 3 gn sonra falan yumurtlamam gerceklesti. Adete 1 hafta kala ovuşasyon testı tekrar ıkı cıGı kopkoyu ckmaya basladı twkrar yumurtluyor olamam dedım ve adete 3 gun kala hamiş oldgmu ogrendm suan 5+5 funluk hamişin

Ay gözün Aydın canım ne kadar güzel . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende 23 kasımda olmuştum en son adet ben o ay femara kullandım 4 yumurtam olmuş ama büyümedi geç yumurtladım haliyle olmadı 31 aralık gibi oldum 3. Günüm bakalım doktorum klomen verdi uygulayacağım. Geçen ay ovulasyob testi yaptım çok stres oldum bu ay yapmayım diyorum almadım da test ne yapsam acaba ?

Canım bnce ovulasyon gereksz ben sırf almıs olmak ıcın aldm gbı bısey . Adet bittikten sonra bir gun dur bir gun yap durumunun işe yaradgnı dusunuyorm. İliskının yumurtlama gunune gelmesi onemlı degl sperm vucutta 48 saat canlı kalıyor. Yani bir gün oncesı yada bir gun sonrası olması onemlı degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…