- 15 Temmuz 2014
- 130
- 24
- 68
- Konu Sahibi gamzeli es
-
canım yeni başladım bende tedaviye yorumları da okuyarak bi şeyler öğrenmeye çalışıyorum :) kan testi mi yaptırdığın hangi sonuç cahilliğimi mazur görün yeniyim bu işlerde :)Arkadaşlar bugün iğnenin 12.gün test sonucu 1,75 adetime 4 gün var sizce ne durumum
9. Gün idrar testi sonucu ıkıncı çizgi çok silinti , 10. Gün ikinci çizgi çok silinti , 11. Gün yine idrar testinde ikincisi silinti 12. Gün kan testi yaptırdım. 1,75 çıktı. 5 altı negatif diye biliyorum ama yinele acaba mı diyorumcanım yeni başladım bende tedaviye yorumları da okuyarak bi şeyler öğrenmeye çalışıyorum :) kan testi mi yaptırdığın hangi sonuç cahilliğimi mazur görün yeniyim bu işlerde :)
Bence geç döllenme o yüzden az çıkıyor. Yada kimyasal oldu cnm degerin yüksekti düşmeye başladı9. Gün idrar testi sonucu ıkıncı çizgi çok silinti , 10. Gün ikinci çizgi çok silinti , 11. Gün yine idrar testinde ikincisi silinti 12. Gün kan testi yaptırdım. 1,75 çıktı. 5 altı negatif diye biliyorum ama yinele acaba mı diyorum
içime inanılmaz su serptin çok teşekkürler.doktor büyür çatlar demedı bende acıkçası hem korktum hem üzüldm.ocak ayıda olumsuz geçti . buay soğan kürüne başaldm bitti. incir küründede4 günüm umarım ben ve diğer arkadaşlarım rabbimin izniyle olumlu sonuçlar alırız.Arkadasim ben de ayni durumdaydim yumurtam 13mm idi en son baktiginda ama 3-4 gun icinde sanirim buyumus ve catlamis. O ay hamile kaldim. Ben de gunde 2 kez klomen ve estrofem iciyordum. 16mm cok iyi. Zaten 20 mm olunca kaliteli ve dollenebilir yumurta diyorlar. Her zaman dualarimda zikrediyorum. Ayni olaylari ben de yasadim. Olacak Allah'in izniyle. Ki doktor benimkine ihtimal dahi vermemisti.
arkadaslar merhaba klomen kullananlar durumlarını bi yazsınlar bakalım. klomen kullanırken yanında ek neler yapıyosunuz falan ..
peki canım sence bana neden igne vermedı. geliştimi bilemiyorm tek bildiğim hamile kalamadm:)ben de klomen kullandım bittikten 5 gün sonra doktora kontrole gittim ve 3 yumurta oluşmuş ve en büyüğü 16 mm idi. doktor da 'normali 18 mm, sen bir gün daha bekle biraz daha gelişsin, iğneyi yarın vurdur' dedi. ben de öyle yaptım şimdi günümü bekliyorum. yani senin yumurtan da bir iki gün içinde yeterli boyuta ulaşmıştır. sıkma canını.
soruma cevap verecek yok muklomenle hamile kalan arkadaşlar regl dönemine yakın adet ağrısı gibi ağrılarınız oldu mu
peki canım sence bana neden igne vermedı. geliştimi bilemiyorm tek bildiğim hamile kalamadm:)
hmm valla bilemedim ki şimdi canımboş tahminde de bulunmak istemiyorum açıkçası ama kk da okuduğum kadarıyla her klomen kullanana iğne vermiyorlarmış, çatlama problemin yoktur belki de, bilemiyorum :) ben de geçen ay hamile kalamadım maalesef, ikinci klomen+iğne sonrası çalışmalardayız
hmm valla bilemedim ki şimdi canımboş tahminde de bulunmak istemiyorum açıkçası ama kk da okuduğum kadarıyla her klomen kullanana iğne vermiyorlarmış, çatlama problemin yoktur belki de, bilemiyorum :) ben de geçen ay hamile kalamadım maalesef, ikinci klomen+iğne sonrası çalışmalardayız
arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım . doktor kontrol sonucunda yumurtaların gelişmemiş 16mm dedı ama çatlama iğnesi falan vermedı . baska aynı durumu yasayan varmı . o yumurtalar buyuyup catlamazsa ne olacak. ilaçla bile çatlamıyorsa ne yapacam ben
Yok canm bu ay doktora gitmedm inanirmisn 6 yildr hasta olmak icin hep ilaç kullanım b u ayda soğan kuru yaptm sşimdide incire basladm artik bu ayda boyle devam.inşallah bu şekil yumurtalarm buyur ve çatlar.rabbim sennde yardmcin olsun sonuçlar güzel cikar insallahMerhaba Cici yazdiklarinda kendimi gordum bende seninle aynı duyguları yaşıyorum geçen ay klomen kullandım gelişmedi bu ay yine kullandım bitti yarın kontrolum var inşallah büyüolsun ür Allahim hepimize en hayirlisini versin insallah senin durumun nasıl tekrar klomen kullandım mi
Yok canm bu ay doktora gitmedm inanirmisn 6 yildr hasta olmak icin hep ilaç kullanım b u ayda soğan kuru yaptm sşimdide incire basladm artik bu ayda boyle devam.inşallah bu şekil yumurtalarm buyur ve çatlar.rabbim sennde yardmcin olsun sonuçlar güzel cikar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?