- 26 Eylül 2014
- 463
- 275
- 133
- Konu Sahibi gamzeli es
-
adetinize kaç gün var sizlerin benim 29 uinşallah olmam
29u derken?? 1 mart olmasın o?? ben de 4 martta regl olcam daha çoook var :/ inş bu ay regl olmayıp hamile kalırız canım.
inşalllaahhhhinşallah canım ya offfben bu ayın 28 çektigini unutttuuuuuuummm :) :) :) evet 1 mart
inşalllaahhhh
inşallah ya öyle çok istiyorum ki ne zaman belli olur evde yapılan testlerde acaba illa martın 1 inimi beklicemhadi hayırlı güzel haberlerini alalım inş canım, hep birlikte bekleyelim :)
inşallah canım burda hamile haberi alsam umut olcak banada :)kızlar ben de pazartesiye kadar olmam gerek inş gelmez
ayın 26 sında yapcam bende :) inşallah görürüm silik çizgiyi gerçi önceden görmüştüm gebelik çıkmadı kanda ama inşallah vardır bu seferevde yapılan testlerde 2 gün öncesinden az çok belli oluyormuş sanırım. ben günüm geldiğinde eğer olmazsam evde test yapcam 2gün geçerse de kan tahlili :)
kızlar ben de pazartesiye kadar olmam gerek inş gelmez
inş ama test yaptım dün yok yineinşallah hamilesindir canım hayırlısıyla, ebus42nin de dediği gibi bizlere umut olur.
inş bir umut işte bekliyorum gelmesin diye şimdilik yokcanım pztsiyi bekle, belki testte çıkmamıştır belli olmaz
Anladim canım Allah yardımcımız olsun insallah birgün kendimizi dualarımizi yaşarken buluruz (amiiiiiiin) sen kaç yıllık evlisin klomen tedavisini kaç ay uyguladın ben bir buçuk yıllık evliyim canim[kullandm Canm ben agustosta evlendi daha erken biliyorum ama pko dan yillqrdr cekiyirm daha ilaç kullanmadan hasta olamadm.bu yüzden çocuk için şimdiden ugrasiyom.doktorm direk bqnq iğne tedavisi dedi biz bi kkaç ay ilaç la deneyelim daha erken dedik.bi ay kullandm olumsuz olunca bu ay doğal yollara basvurdm.olmazsa tedaviye devam
Daha çok yenisini tatlım üzme kendini bana da herkes yenisini diyor kafana takma olur diyor ama biz hemen olsun istiyoruz Allahım hayirlisini versin bende kontrolden yeni geldim yumurtam 10 mm olmus dedi salı günü tekrar çağırdı bakacak büyümüş mu diye dua ediyorum inşallah buyur doktor sınırda dedi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
İnşallah senin bu ay hemen buyur catlar iğneye falan gerek kalmaz benim de 16 mm ama doktor yeterli değil demişti. Bence canm sen hemen bugün incir kuru yap inan hic bi yan etkisinde yok yarari muhakka olur
Canm vakit kaybetmeden bugun yap sali günü inş büyüdüğünü gorecen.iki buçuk su bardagi hazir suyu kaynat sonra içine yikadigin 7 inciri at agzi kqpqli 15 dk kaynat . sonra süz suyunu AC karnina iç. Ayni anda icmesende olur sabah öğlen bolupte icebilirsin. Dene bence ben çok arastrdm bi çok kişi bu sekil yapip olumlu sonuç almis . benmde incir kurum de 5ggunum .küre baslaman için en uygun zamandasinemine burak .!.:Nasıl Yapiliyo canım ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?