- 30 Ocak 2015
- 206
- 55
- 48
- 37
- Konu Sahibi gamzeli es
-
ben iğneyi yaptırmadım kontrole çağırdı klomenden sonra ama gidemedim ne bileyim aynı şeyleri tekrar yaşayıp gün saymak istemedim.sen bu ay çatlanma iğnesini ayın kaçında yaptırdın
canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni bi süre sonra insan çok bunalıyor ben düşükten sonra resmen çıldırmıştım. her ayım zehir oluyordu eşimde yazık benim birlikte çok yıprandı. adet olduğum her günü yas ilan ediyordu ve akşama kadar ağlıyordumben iğneyi yaptırmadım kontrole çağırdı klomenden sonra ama gidemedim ne bileyim aynı şeyleri tekrar yaşayıp gün saymak istemedim.
haklısın gerçen canım zaten ben bu aydan ümidimi kestim.ne varsa doğada vardır rabbim dert verince dermanınıda mutlaka vermiştir diye düşünüyorum bu yüzden adet olursam soğan kürü deniyeceğim.arı sütü bal polen karışımı alırım en azından ilaçlardan daha az zararı olur belkide hiç olamaz.her ay vücudumuza bi sürü hormon yüklüyoruz boş.bu nedenle doğaya yöneleceğim:)canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni bi süre sonra insan çok bunalıyor ben düşükten sonra resmen çıldırmıştım. her ayım zehir oluyordu eşimde yazık benim birlikte çok yıprandı. adet olduğum her günü yas ilan ediyordu ve akşama kadar ağlıyordumama bu ay sakinim artık bi söz var ya acele ettiğiniz her işe geç kalırsınız diye duydun mu bilmem ama bu söz beni çok sakinleştirdi. Aslında hamile kalacam diye hırslanmamak lazım ve bu aya kadar hp çok hırslıydım...
Klomenden sonra bende kist oluştu 1 hafta soğan kürü yaptım her iki tarafımda da vardı ama bi taraftaki kaybolmuş diğeri de küçülmüş dedi doktorhaklısın gerçen canım zaten ben bu aydan ümidimi kestim.ne varsa doğada vardır rabbim dert verince dermanınıda mutlaka vermiştir diye düşünüyorum bu yüzden adet olursam soğan kürü deniyeceğim.arı sütü bal polen karışımı alırım en azından ilaçlardan daha az zararı olur belkide hiç olamaz.her ay vücudumuza bi sürü hormon yüklüyoruz boş.bu nedenle doğaya yöneleceğim:)
bilmiyorum ama galiba bende de kist oldu çok sancım var.hayırlısı ne diyelim en son 5 de adet oldum bekliyeceğim artık adetin 3.günü tekrar giderim kontrol amaçlı dr'a.Klomenden sonra bende kist oluştu 1 hafta soğan kürü yaptım her iki tarafımda da vardı ama bi taraftaki kaybolmuş diğeri de küçülmüş dedi doktor
bilmiyorum ama galiba bende de kist oldu çok sancım var.hayırlısı ne diyelim en son 5 de adet oldum bekliyeceğim artık adetin 3.günü tekrar giderim kontrol amaçlı dr'a.[/
Olabilir canım kist de sancı yapıyor
canım kestane bali içine çörek otu ve tarçın koydum. göz kararı koydum ölçü yok. çörek otunu dişlerine ezeceksin. benim iki aydır tek yumurta varken bu ay iki oldu. bu ay olmazsa önümüzdeki ay benim de iğne tedavisi başlayacak. Rabbim yardımcımiz olsun
bilmiyorum ama galiba bende de kist oldu çok sancım var.hayırlısı ne diyelim en son 5 de adet oldum bekliyeceğim artık adetin 3.günü tekrar giderim kontrol amaçlı dr'a.[/QUO
Canım iyi düşün iyi olsun belki de hamilesindir.. Bende ilk hamile kaldığımda bu ay hamile falan kalamam demiştim hatta adetim ilk günü kanamam oldu bende adet oldum diye ağrı kesici içtim sonra bi daha hiç olmadı meğerse hamileymişim
benim stressiz bir günüm yok ki gebeliği düşünmesemde sürekli bir stres hali var çok kızıyorum kendime zatenBu kadar sitresli olmamaya çalışmalısın bence cnm biliyorsun ki stres de çık önemli bir faktör
Bu kadar sitresli olmamaya çalışmalısın bence cnm biliyorsun ki stres de çık önemli bir faktör
canım sen iğne yaptırmıştın değil mi kaçıncı günü bu gün?Bu kadar sitresli olmamaya çalışmalısın bence cnm biliyorsun ki stres de çık önemli bir faktör
yaa sadece uyuyup zamanı geçirmeye çalışıyorum çok yanlız kalıyorum ve kendimle baş başa kaldıkça kuruyorum sanırım bu nedenle de çözümü uyumakta buldum galiba 3'e 4'e kadar uyuyorumKendini rahatlatacak bişeylerle uğraşmayı denedin mi hiç
Canım bugün benim 9. güncanım sen iğne yaptırmıştın değil mi kaçıncı günü bu gün?
anladım canım inşallah bu ay hamile kalmışsındır..Canım bugün benim 9. gün
İnşallah canımanladım canım inşallah bu ay hamile kalmışsındır..
Merhaba Canım benim de klomenle ikinci ayim bi dahaki ay iğneyle başlayacak sen o bal Tarçın çörek otu kurunu nasıl yapıyorsun bana yazabilir misin[/QUOTEmrb canım ne yapıyosun kürlere devam diyormusun. ilaç kullanıyomusun . benımde ayın bırınde adet olmam gerekıyodu olmadım hamılede değilim yıne ılac verecekler galıba . çalısıyorum hastaneyede gıdemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?