- 26 Şubat 2015
- 138
- 63
- 43
- Konu Sahibi gamzeli es
-
akıntı yumurtlamadan olabilir canım. ama tabi ki inşallah döllenmedir. :)Arkadaşlar bana cvp verecek kimse yok mu???
keşke kontrollere gitseydin klomenin kist yapma özelliği de var çünkü. hem takibin daha sağlıklı olurduMerhaba arkadaşlar ben de bu ay tekrardan klomen kullandım günde 3 tane ama daha sonradan kontrole gitmek içimden gelmedi.ovülasyon testi almıştım kendim takip ettim ama bu ovülasyon testleri ne kadar sağlıklı bilemiyorum.bende beklemedeyim anlayacağınız...
bende senin gibi iki ay kullandım ama ama kontrole gitmedim sonra kasıklarımda ağrı olunca gittim doktora kist olmuş her iki yumurtanda da dedikeşke kontrollere gitseydin klomenin kist yapma özelliği de var çünkü. hem takibin daha sağlıklı olurdu
galiba bende de kist yaptı kasıklarım çok ağırıyor,hani insanın midesi yanar ya kasıklarımda aynı öyle bi yanma oluyo bir de bu gün belim ağırmaya başladıbende senin gibi iki ay kullandım ama ama kontrole gitmedim sonra kasıklarımda ağrı olunca gittim doktora kist olmuş her iki yumurtanda da dedi
bildiğim kadarıyla sağlıklı bir yumurta da yumurtlama olunca 1 hafta gebeliğin olşması için hazır durumda kalıyor..zaten dr.lar çatlatma iğnesi yaptıktan sonra gün aşırı 3 defa birliktelik öneriyo..azee13 yumurtlama kaç gün sürüyor biliyor musun?
beta hcg kaç çıkmıştı cnm kimyasal gebeliktegaliba bende de kist yaptı kasıklarım çok ağırıyor,hani insanın midesi yanar ya kasıklarımda aynı öyle bi yanma oluyo bir de bu gün belim ağırmaya başladıya gidersem iğne vericek diye gitmedim o bekleme zamanı çok yıpratıcı ve geçen ay bende kimyasal gebelik olmuştu
bu cumartesi beni tekrar çağırdı dr sence neye bakacak?bildiğim kadarıyla sağlıklı bir yumurta da yumurtlama olunca 1 hafta gebeliğin olşması için hazır durumda kalıyor..zaten dr.lar çatlatma iğnesi yaptıktan sonra gün aşırı 3 defa birliktelik öneriyo..
yaa tam olarak bilmiyorum çatlama kaç günde oluyor ama benim dr.sabah erken yaptır demişti iğneyi.iğneyi yaptığım gün cuma günüydü cumartesi,pazartesi ve çarşamba günü birliktelik önermişti..ben geçen hafta cuma dr gittigimde muayene etti yumurtaların olgunlaşmış dedi ve iğne yaptırdı. Çatlama kaç günde olur?
sonra kontrole ne zaman çagırdı pekiyaa tam olarak bilmiyorum çatlama kaç günde oluyor ama benim dr.sabah erken yaptır demişti iğneyi.iğneyi yaptığım gün cuma günüydü cumartesi,pazartesi ve çarşamba günü birliktelik önermişti..
iğnenin 11.günü test yapmıtım 34 çıkmıştı.aynı gün idrar testi negatif çıkmıştı 2 gün sonra idrar testi pozitif oldu adetim 3 gün geçince leke geldi yerleşme kanaması diye düşündüm çok ağrım olunca bir kaç gün sonra dr gittim değer düşmeye başlamıştı dr kimyasal dedi.beta hcg kaç çıkmıştı cnm kimyasal gebelikte
ben iğneyi geçen cuma yaptırdım cuma , cumartesi pazartesi çarşamba ve cuma ilişki önerdi cumartsi de gel dedisonra kontrole ne zaman çagırdı peki
adet olursan 3.günü gel olmazsan iğnenin 20.günü gel dedi..sonra kontrole ne zaman çagırdı peki
ben senin bu yaşadığını mayıs ayında yaşadım. ilk değer 17 iki gün sonra 59 iki gün sonra 180 ve bir gün sonra 101 veeeee bebeğim gittiiğnenin 11.günü test yapmıtım 34 çıkmıştı.aynı gün idrar testi negatif çıkmıştı 2 gün sonra idrar testi pozitif oldu adetim 3 gün geçince leke geldi yerleşme kanaması diye düşündüm çok ağrım olunca bir kaç gün sonra dr gittim değer düşmeye başlamıştı dr kimyasal dedi.
sen bu ay çatlanma iğnesini ayın kaçında yaptırdınadet olursan 3.günü gel olmazsan iğnenin 20.günü gel dedi..
cumartesi çağırdıysa yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol eder.ve daha önce düşük olduğu için yumurtan çatladıysa progestan verebilir döllenme olursa bebeğin tutunması için...ben iğneyi geçen cuma yaptırdım cuma , cumartesi pazartesi çarşamba ve cuma ilişki önerdi cumartsi de gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?