klomen kullananlar ne haldesınız

Arkadadaşlar hepinize iyi akşamlar.. Ben aranıza yeni katıldım. 1,5 yıllık evliyim, evlendik 2 ay korunduk daha sonra hep bebek istedik. geçen yıl mayıs ayında kendiliğinden gebe kaldım ve öğrendikten 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim:( ekim ve kasım aylarında klomen kullandım ama gebe kalamadım üstelik bide klomen bende kist oluşmasına sebeb oldu. Bu ay tekrar tedaviye başladık klomenin muadili olan bi ilacı beş gün kullandım, geçen hafta cuma günü de yumurta çatlatıcı iğne yaptırdım. O iğneden sonra kasıklarımda sancım oldu 3 gün yoğun bi şekilde. Yaklaşık 3 gündür de çok fazla akıntım var açık sarı renkte, kasıklarımda da sancı devam ediyor ara ara. Sizce akıntım neden oluyordur? Yumurtam döllenmiş olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay tekrardan klomen kullandım günde 3 tane ama daha sonradan kontrole gitmek içimden gelmedi.ovülasyon testi almıştım kendim takip ettim ama bu ovülasyon testleri ne kadar sağlıklı bilemiyorum.bende beklemedeyim anlayacağınız...

ben geçen hafta cuma dr gittigimde muayene etti yumurtaların olgunlaşmış dedi ve iğne yaptırdı. Çatlama kaç günde olur?

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay tekrardan klomen kullandım günde 3 tane ama daha sonradan kontrole gitmek içimden gelmedi.ovülasyon testi almıştım kendim takip ettim ama bu ovülasyon testleri ne kadar sağlıklı bilemiyorum.bende beklemedeyim anlayacağınız...
keşke kontrollere gitseydin klomenin kist yapma özelliği de var çünkü. hem takibin daha sağlıklı olurdu

bende senin gibi iki ay kullandım ama ama kontrole gitmedim sonra kasıklarımda ağrı olunca gittim doktora kist olmuş her iki yumurtanda da dedi
galiba bende de kist yaptı kasıklarım çok ağırıyor,hani insanın midesi yanar ya kasıklarımda aynı öyle bi yanma oluyo bir de bu gün belim ağırmaya başladı:( ya gidersem iğne vericek diye gitmedim o bekleme zamanı çok yıpratıcı ve geçen ay bende kimyasal gebelik olmuştu:(

azee13 yumurtlama kaç gün sürüyor biliyor musun?
bildiğim kadarıyla sağlıklı bir yumurta da yumurtlama olunca 1 hafta gebeliğin olşması için hazır durumda kalıyor..zaten dr.lar çatlatma iğnesi yaptıktan sonra gün aşırı 3 defa birliktelik öneriyo..

galiba bende de kist yaptı kasıklarım çok ağırıyor,hani insanın midesi yanar ya kasıklarımda aynı öyle bi yanma oluyo bir de bu gün belim ağırmaya başladı:KK43: ya gidersem iğne vericek diye gitmedim o bekleme zamanı çok yıpratıcı ve geçen ay bende kimyasal gebelik olmuştu:KK43:
beta hcg kaç çıkmıştı cnm kimyasal gebelikte

bildiğim kadarıyla sağlıklı bir yumurta da yumurtlama olunca 1 hafta gebeliğin olşması için hazır durumda kalıyor..zaten dr.lar çatlatma iğnesi yaptıktan sonra gün aşırı 3 defa birliktelik öneriyo..
bu cumartesi beni tekrar çağırdı dr sence neye bakacak?

ben geçen hafta cuma dr gittigimde muayene etti yumurtaların olgunlaşmış dedi ve iğne yaptırdı. Çatlama kaç günde olur?
yaa tam olarak bilmiyorum çatlama kaç günde oluyor ama benim dr.sabah erken yaptır demişti iğneyi.iğneyi yaptığım gün cuma günüydü cumartesi,pazartesi ve çarşamba günü birliktelik önermişti..

beta hcg kaç çıkmıştı cnm kimyasal gebelikte
iğnenin 11.günü test yapmıtım 34 çıkmıştı.aynı gün idrar testi negatif çıkmıştı 2 gün sonra idrar testi pozitif oldu adetim 3 gün geçince leke geldi yerleşme kanaması diye düşündüm çok ağrım olunca bir kaç gün sonra dr gittim değer düşmeye başlamıştı dr kimyasal dedi.

iğnenin 11.günü test yapmıtım 34 çıkmıştı.aynı gün idrar testi negatif çıkmıştı 2 gün sonra idrar testi pozitif oldu adetim 3 gün geçince leke geldi yerleşme kanaması diye düşündüm çok ağrım olunca bir kaç gün sonra dr gittim değer düşmeye başlamıştı dr kimyasal dedi.
ben senin bu yaşadığını mayıs ayında yaşadım. ilk değer 17 iki gün sonra 59 iki gün sonra 180 ve bir gün sonra 101 veeeee bebeğim gitti:(

ben iğneyi geçen cuma yaptırdım cuma , cumartesi pazartesi çarşamba ve cuma ilişki önerdi cumartsi de gel dedi
cumartesi çağırdıysa yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol eder.ve daha önce düşük olduğu için yumurtan çatladıysa progestan verebilir döllenme olursa bebeğin tutunması için...

Back
X