klomen kullananlar varmı?

twins scorpion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.892
1.250
83
36
bununla ilgili bir çok konu açılmış ama çoğu da geçmiş yıllarda bu yüzden bende açmak istedim yarın doktor kontrolüyle klomene başlıyorum aranızda kullanan oldu mu bir de olumlu yarar gören?

Ben kullandım aksine pişmanım yumurtaliklarimda kis göründü .Pcos oluştu .Adetlerimin düzensizliği meydana geldi ...Tabi bunlar kullandiktan sonra olanlar.

Ben de ilk defa kasımda kullandım. Hiç bi yan etkisini görmedim. Benimki sabah akşam 5 gün sürdü. Yumurtam yeterince buyuyemedigi için verdi doktor.olumlu sonuç aldık ama üç tane de iğne verdi sonrasında 21 cm oldu.yeterli buldu doktor.catlatma iğnesi verdi.şimdi sonuç bekliyorum

Ben kullandım aksine pişmanım yumurtaliklarimda kis göründü .Pcos oluştu .Adetlerimin düzensizliği meydana geldi ...Tabi bunlar kullandiktan sonra olanlar.
bu tarz şeyler okudum kullananlardan bazı kişilerde görülüyormuş inşlalah olmaz diyeyim bende hayırlısı

inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsın canım bende yarın başlayacağım bakalım haftaya da yumurta takibine gideceğim bu yumurta takibini alttan mı yapıyor doktor bana idrara sıkışık gelmemi söyledi

Kızlar bende yumurta tembelliği vardı hamile kalamıyordum. Klomenle ilk ay hamile kaldım, kızım şimdi 9 aylık.. Umudunuzu kesmeyin, inşallah en kısa zamanda kucağınızı doldursun Rabbim

Kızlar bende yumurta tembelliği vardı hamile kalamıyordum. Klomenle ilk ay hamile kaldım, kızım şimdi 9 aylık.. Umudunuzu kesmeyin, inşallah en kısa zamanda kucağınızı doldursun Rabbim
umut oluyorsun canım bana bende yarın başlayacağım inşallah dediğin gibi olur benim de

Ben kasımda başladım. Sonra biraz daha büyüsün diye iğne verdi.25 kasımda da catlatmaiğnesi kullandım şimdi sonuç bekliyorum

Bende Geldimmmmm yarın başlıyorum klomen e yeni ay yeni umutlarla başlar hadiii bismillah diyoruzzzz ve yarın basliyoruzzzz bu ay olumlu sonuçlar aliriz bizde yeni yıl bize güzel bir mujdeye vesile olsun ınsallah canimmm dua edelim birbrmize bende pcos var yumurtam kendiliginden catlayamiyomus galiba takviye olarak verdi doktor Rabbimin izniyle vesile olur da mucizemin haberini alırım. İnşallah hep beraberrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…