- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
bu tarz şeyler okudum kullananlardan bazı kişilerde görülüyormuş inşlalah olmaz diyeyim bende hayırlısıBen kullandım aksine pişmanım yumurtaliklarimda kis göründü .Pcos oluştu .Adetlerimin düzensizliği meydana geldi ...Tabi bunlar kullandiktan sonra olanlar.
İnşaallahbu tarz şeyler okudum kullananlardan bazı kişilerde görülüyormuş inşlalah olmaz diyeyim bende hayırlısı
inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsın canım bende yarın başlayacağım bakalım haftaya da yumurta takibine gideceğim bu yumurta takibini alttan mı yapıyor doktor bana idrara sıkışık gelmemi söylediBen de ilk defa kasımda kullandım. Hiç bi yan etkisini görmedim. Benimki sabah akşam 5 gün sürdü. Yumurtam yeterince buyuyemedigi için verdi doktor.olumlu sonuç aldık ama üç tane de iğne verdi sonrasında 21 cm oldu.yeterli buldu doktor.catlatma iğnesi verdi.şimdi sonuç bekliyorum
şimdi de tedavi görüyor musunİnşaallah
owwww desene yandık biraz çekingenim bende karındanbakanlarda oluyormuş ama bana özellikle idrara sıkışık gel dedi bakalım yaşayıp göreceğiz artıkEvet alttan ultrasona bakiyo.
sen ne zaman kullandın canım bunu birde sonuç ne olduBana ıdrarla ilgili bişey dememisti
umut oluyorsun canım bana bende yarın başlayacağım inşallah dediğin gibi olur benim deKızlar bende yumurta tembelliği vardı hamile kalamıyordum. Klomenle ilk ay hamile kaldım, kızım şimdi 9 aylık.. Umudunuzu kesmeyin, inşallah en kısa zamanda kucağınızı doldursun Rabbim
inşallah olumlu sonuçlar alırsın canımBen kasımda başladım. Sonra biraz daha büyüsün diye iğne verdi.25 kasımda da catlatmaiğnesi kullandım şimdi sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?