klomen kullananlar varmı?

inşallah canım hepimiz burda güzel haberler veririz bu ay.bende bugün başlıyorum.bu ay uğur getirsin hepimize

Slm.ben bişey sormak istiyorum. Benim catlatma ignesinden sonra 13.günüm bugün. Sadece goguslerde hassasiyet var.normal mi bu durum acaba

12 gününde hamileligini öğrenen kim
ben günlerdir okuyordum bu konuları da ordan aklımda kaldı.iğneden sonra 12. gün kanda baktırmış ama birde erken öğrenmekde iyi değil bende aylardır negatifi gördükçe bütün moralim sıfırlanıyor.inşallah güzel haberler alırsın canım dualarım seninle

Sağolasın eksik olma.allah hepimize Hayırlısı ni versin.ben de yarın test yapayım artık. İşin kötü tarafı hiç adet belirtisi de yok kafam karisiyo

Sağolasın eksik olma.allah hepimize Hayırlısı ni versin.ben de yarın test yapayım artık. İşin kötü tarafı hiç adet belirtisi de yok kafam karisiyo
genel olarak herkesin söylediği ama uygulaması zor olan birşeyi söyleyeceğim sana kafana takma ben de bunu başarmaya çalışıyorum bugün başladım klomene sabah içtim bakalım hayırlısı başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum kafamdan atmaya uğraşıyorum normalde ne zaman olman gerekiyordu adetini

Cumartesi ya da pazar günü. Yani daha var.aslında evhamli degilimdir ama çok sabirsizimdir. Bişey olcaksa hemen olsun isterim.o yüzden beklemek zor geliyo.hiç bi ağrım sizim da olmayınca acaba olmadı mı diyorum. Hayırlısı rtik.

aynen öyle canım az kalmış sabret biraz daha.bende öyleyim inan bir buçuk yıldır her türlü gebelik belirtisini yaşadım.ama hepsi de negatifti.geçen ay 6 gün gecikmem oldu kesin dedim ama yine negatif bakalım bu ay ne olacak.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın canım

Ben ilaçtan sonra igne de kullandim. Sonra da catlatma iğnesi. Ondan sonra kontrole gittim.doktor çatlamiş dedi.şimdi adeti bekliyorum

Ben ilaçtan sonra igne de kullandim. Sonra da catlatma iğnesi. Ondan sonra kontrole gittim.doktor çatlamiş dedi.şimdi adeti bekliyorum
anladım canım beni de ilaç bittikten sonra çağırdı doktor idrara sıkışık gel dedi bakalım hayırlısı ne diyecek inşalalh bu ay güzel sonuçlar alırız

İnşallah ben hep olumlu dusundugumden midir bilmem sanki oldu gibi ama bakalım artık
ay inşallah canım haber ver test yapınca olmazsa da sakın üzülme ama inşallah olmuştur hislerimiz yanıltmaz bizi :) bende alırım bu ay iyi haberler sende ve tüm bekleyenlerde inşallah birde tek yumurtan mı oluşmuşdu canım senin ilaçtan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…