- 28 Şubat 2016
- 18
- 14
- 8
- 35
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.441
Bende 5.günü kullanmıştım o zaman yarın gidersem boşuna gitmiş olmam dimiBen klomeni adetimin tam 5. Günü kullanmaya basladim
Her iki güne bir iki katına çıkmış olması lazım. 75 bugün mü çıktı mesela? Perşembe günü testte en az 150 çıkması lazım Beta Hcg nin.Benimde 30 gün 75 cikti ne kadar artmasi lazim
Teşekkür ederiz, inşallah durumumuz kesinleşsin de. Allah sana da nasip etsin. Doktor hep kontrole adetin 2. ya da 3. günü çağırır. 5. gün geç olabilir, bilemiyorum ama. Zaten yumurtaların durumuna göre Klomene başlatıyor, hep aynı tarihte değil. Bende öyle oldu.Kızlar sizin adınıza çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin bende 1 ay KlOmen kullandım 1 yumurtam olup kendisi catlamisti olmadı 1 ay ara vermiştik bende bidaha gitmedim yarın adetimin 5.günü yarın Dr gidicem klomen için geç değil dimi?
Kullandigimda bende 5. Günü kullanmıştım bakalım inş boşuna gitmiş olmamTeşekkür ederiz, inşallah durumumuz kesinleşsin de. Allah sana da nasip etsin. Doktor hep kontrole adetin 2. ya da 3. günü çağırır. 5. gün geç olabilir, bilemiyorum ama. Zaten yumurtaların durumuna göre Klomene başlatıyor, hep aynı tarihte değil. Bende öyle oldu.
Evet diyemiyoruz. Su an için gebelik var ama testlerde düşmeye başlarsa deger, bu düşük yapılıyor anlamına gelir Allah korusun.Anladim peki bu saglikli gelisim icin mi lazim yoksa gebeligin devami icin mi yani asıl sormak istedigim suan kesin gebeyim diyemiyormuyz
ne güzel yaaaa allahım bana da nasip et nolurrr.cok sevindim canım..klomenle kaldın demi. hiç kist olmadı mı sende.klomen kisti
Kendi başınıza klomene başlamayın sakın çok tehlikeli. Bu tarz ilaçların doktor kontrolünde kullanılması lazım. Heleki pko varsa... Doktorunuza klomen kullanmak istediğinizi söyleyin o size en doğru yolu gösterecektir.Merhaba bende pkoluyum bir yildir cocuk olmayinca sirf bu yuzden isten ayrildim kasim ayinda 160 boyum 85 kilom vardi iki aydir spor diyetle 75 e dustum insilun irencim vardi artik yok yaptirdigim testlerde fh 3 lh 5 e2 60 yani degerlerimnormal ama cocukta olmuyo kendiligindenklomene baslicam haftaya sizce basariliolma sansi nedir bu sekilde hamile kalanvarmi aranizda ins hepimizin olur bi an once cok zor bi durum
Kendi başınıza klomene başlamayın sakın çok tehlikeli. Bu tarz ilaçların doktor kontrolünde kullanılması lazım. Heleki pko varsa... Doktorunuza klomen kullanmak istediğinizi söyleyin o size en doğru yolu gösterecektir.
Buna sevindim. Ben yanlış anlamışım yazdıklarınızı. Klomenle hamile kalan bir sürü kişi var. Darısı en yakın zamanda başınıza...Tesekkur ederi ama doktor klomene baslicaz dedi benim durumumda olupya klomenle hamile.kalan varmi diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?