klomen kullananlar varmı?

bununla ilgili bir çok konu açılmış ama çoğu da geçmiş yıllarda bu yüzden bende açmak istedim yarın doktor kontrolüyle klomene başlıyorum aranızda kullanan oldu mu bir de olumlu yarar gören?

Bende kullandım 5 gün boyunca 1 tane şeklinde bana yeter dedi doktor şimdi bekliyorum bakalim

Allah gönlüne göre versin canım inşallah olur güzel haberleri alırız bu ay hepimiz.haber ver test yapınca.burdan destek olalım birbirimize
Canım naptin başladın demi klomene günde kaç defa iciyosun bide hikayeni benimle paylaşir misin ne kadarlık evlisin ne kadardir bebis istiyosun ve hangi asamadasin ilk klomen kullanisin mi

Meraba arkadaşlar bende bu ay adetin 5.günü klomene başladım bugün üçüncü günüm pazartesi kontrole gidicem ilaç süresince ilişki önerdimi doktor yoksa kontrol gününe kadar beklemeliyimmi

Canım naptin başladın demi klomene günde kaç defa iciyosun bide hikayeni benimle paylaşir misin ne kadarlık evlisin ne kadardir bebis istiyosun ve hangi asamadasin ilk klomen kullanisin mi
başladım canım dün başladım bakalım hayırlısı ben 7 yıllık evliyim canım bir tane oğlum var 6 yaşında 1 buçuk yıldır da ikinciyi istiyoruz malesef olmadı bu yüzden gittim doktora bende hipotroidi de var dr bu yüzden yumurtalarımın büyüyemediğinden şüphelendi.salı günü gideceğim bakalım ne diyecek.ilk kez kullandım ben canım olur dedim ilki olduya dedim ama olmayınca aylardır gittim hormon tahlillerim yapıldı önceden de yapılmıştı zaten.dr da ilaçla deneyelim 2 ay dedi olmazsa rahim filmi çekeriz başka tedavilere bakarız dedi inşallah olurda gerek kalmaz

İnşallah canimm bak ne güzel mucizen buyumuş bile annelik duygusunu tatmissin inşallah bi daha yaşarsın kuzumm oglusuna söyle dua etsin inşallah kullandığımız ilk aydan tutar da hepimiz minigimize kavuşuruz

İnşallah canimm bak ne güzel mucizen buyumuş bile annelik duygusunu tatmissin inşallah bi daha yaşarsın kuzumm oglusuna söyle dua etsin inşallah kullandığımız ilk aydan tutar da hepimiz minigimize kavuşuruz
inşallah canım oğlum 3 ayda olmuştu hemen bundada problem çıkmaz dedim korunmayı bıraktığımız ilk aydan beri hastanelere kaç kez test yaptırdım bilemezsin.oğlum zaten çok istiyor ya reklamlarda falan bebek gördükçe benim ne zaman kardeşim olacak deyip duruyor yatarken duyuyorum bazen ellerini açıp dua ediyor kardeşim olsun Allahı'ım ne olur diye onu öyle gördükçe içim sızlıyor inan.inşallah olur hepimizin canım haber verelim burdan ve ne olursa olsun moralimizi bozmayalım

İnşallah canimm sizler öyle iyi geliyosunuz ki bana kimseyle paylaşamıyorum problemimi daha 5 aydır istiyoruz ama olmayınca birde üstüne etraftakiler bebek yok mu daha dedikçe ben sitresss sıkıntı içine giriyorum. Afedersin ama ilişkimi bile etkiliyo yani.. ki artik ben istemeden yapma taraftarı değilim.. bi olsun Allahın izniyle bide doğsun var yaa poposunu isircam mm ayy kuzum dua edelim birbirimize yaa Meryem süresi topladım bu ay pazar günü bagislatcam insallahh Rabbim kabul buyurur. .

inşallah canım elimizde olmadan kafaya o kadar çok takıyoruz ki etraftakiler de dediğin gibi cabası.bende anlatamıyorum kimseye ilk başlarda üzüldükçe eşimin ailesine bahsetmiştim belki kafam dağılır diye ama umduğum gibi olmayınca bıraktım anlatmıyorum kimseye sen ne zaman kullandın canım benim sağ tarafımda iğne batması gibi şeyler oluyor ya ilaçtan mı ki

Rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine el açıp dua eden tüm kardeşlerimin ne dileği varsa rabbim kabul etsin inş kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin kuşun bile zırkını veren rabbim bizlerimi ihmal edecek sabır ve dua zor biliyorum hem de çok ama hepsi bir imtihan arkadaşlar inş 2017 de hepim muradımıza ereriz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…