klomen kullananlar varmı?

Inşallah canım sende benim gibi ilk denemende hamile kalırsın. Neden werdi klomen pco mu var sende canım?
Geçen ay var dedi ama bu ay baktı kist Yok. Düzenli adetlerim de, ama 1 sene olmasına rağmen ve hormonal sorun da Yok olmadı. O yüzden başlattı bakalkm inşallah ilk aydan olur

Geçen ay var dedi ama bu ay baktı kist Yok. Düzenli adetlerim de, ama 1 sene olmasına rağmen ve hormonal sorun da Yok olmadı. O yüzden başlattı bakalkm inşallah ilk aydan olur
Hadi bakalım inşallah çok ugrastirmadan ilk ayda pozitifi görürsün canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. .

Klomen mi yoksa çatlatma iğnesinin etkisimi bilmem ama ben kullandığım ay bütün belirtileri yaşadım ama hepsi yan etkileri canım kendini çok fazla dinleme sitrestende uzak dur derim
ben çatlatma iğnesi kullanmadım ama tabi klomenin etkisi olabilir yada tamamen psikolojik de olabilir, hepimizin hakkında hayırlısı olsun

MERHABA KIZLAR BENDE BU AY ILK DEFA KLOMEN VE OLIVTRI KULLANDIM BEKLIORUM BAKALIM INSALLAH KAVURUUZ HASRETLE BEKLEIDIGMZ MELEKLERIMIZE

Arkadaslar adetimin 1.günü 3. Günü doktorum cagirdi klomen ebaslayacaktik pko var bwnde ve 3 aydir cok gecikmeye basldi klomenle beraber bal corek otu tarcin yapsam mi diye dusunuyorum yardimci olur musunuz boyle yapan var mi

Arkadaşlar merhaba 26 yasindayim 2 yillik evliyim bir yildir cocuk istiyoruz 9 ay kendimiz denedik olmadi tedaviye basladik tahliller falan baya sürdü sol tüpüm kapali cikti plokuyum üstelik bikournat uterusum var nisan ayinda klomen kullandim bes gün sag yumurtalikta 18mm lik bir yumurta olustu 25 nisanda ovitrella ignesi oldum bugün 14 gün ilk gunler kasik agrim coktu goguslerim sisti simdi arada kasiklarima sanci giriyor yarin test yapmayi düşünüyorum insallah pozitiftir ilk klomen tedavisinde pozotif sonuc alan var mi

Hadi inşallah bakalım sonuçları bekliyoruz. Ben de kist yaptı klomen. Bekliyorum kistin geçmesini

Ben 3 ay üst üste Klomen ve Ovitrelle kullandım ama işe yaramadı. Sonra Gonal f kullandım. O da işe yaramadı. Sonra rahim filmi çekti doktor. 3 ay oldu çekeli. Kanda gebelik çıktı gibi bu sefer bakalım. Artış bekliyorum biraz. İnşallah sende Klomen yeterli olur.

T Tsfm01 canimm cok mutluyum test yaptim ikinci çizgi silik cikti kan tahlili yaptirdik betahgc 75 cikti gebeyim rabbim insallah sanada nasip etsin cuma muayne olacagim inşallah hersey normaldir
Aa şimdi cevap yazmıştım ben de. Tebrik ederim inşallah artış gösterir değer. Ben de artış bekliyorum ilkinde 101,8 çıktı.

Cok tesekkurler ederim insallah degerin kac olmasi gerekiyor benim ilk olacagi icin tam bilgiye sahip degilim küçük bir ilce bulundugum yer cumaya merkeze gidip doktoruma muayene olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…