- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.421
Ben hatirlamiorum da kaç mg olduğunu ama sabah akşam icmistim.Kızlar klomenin farklı düzey olanları var mk?
50mg vermiş dr bana?
Evet bana da 5 gün sabah akşam dedi.Ben hatirlamiorum da kaç mg olduğunu ama sabah akşam icmistim.
Inşallah canım sende benim gibi ilk denemende hamile kalırsın. Neden werdi klomen pco mu var sende canım?Evet bana da 5 gün sabah akşam dedi.
En düşükten başlatmış sanrım.
Ayy inşallah olumlu sonuç verir.
Geçen ay var dedi ama bu ay baktı kist Yok. Düzenli adetlerim de, ama 1 sene olmasına rağmen ve hormonal sorun da Yok olmadı. O yüzden başlattı bakalkm inşallah ilk aydan olurInşallah canım sende benim gibi ilk denemende hamile kalırsın. Neden werdi klomen pco mu var sende canım?
Hadi bakalım inşallah çok ugrastirmadan ilk ayda pozitifi görürsün canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. .Geçen ay var dedi ama bu ay baktı kist Yok. Düzenli adetlerim de, ama 1 sene olmasına rağmen ve hormonal sorun da Yok olmadı. O yüzden başlattı bakalkm inşallah ilk aydan olur
ben çatlatma iğnesi kullanmadım ama tabi klomenin etkisi olabilir yada tamamen psikolojik de olabilir, hepimizin hakkında hayırlısı olsunKlomen mi yoksa çatlatma iğnesinin etkisimi bilmem ama ben kullandığım ay bütün belirtileri yaşadım ama hepsi yan etkileri canım kendini çok fazla dinleme sitrestende uzak dur derim
Dışardan mı alttan mı ultrasonEvet 2 güne bir çağırıp ultrasonla bakıyor yumurta oluştuysa ilişki günlerini söylüyor
Alttan bakıyorDışardan mı alttan mı ultrason
Hadi inşallah bakalım sonuçları bekliyoruz. Ben de kist yaptı klomen. Bekliyorum kistin geçmesiniArkadaşlar merhaba 26 yasindayim 2 yillik evliyim bir yildir cocuk istiyoruz 9 ay kendimiz denedik olmadi tedaviye basladik tahliller falan baya sürdü sol tüpüm kapali cikti plokuyum üstelik bikournat uterusum var nisan ayinda klomen kullandim bes gün sag yumurtalikta 18mm lik bir yumurta olustu 25 nisanda ovitrella ignesi oldum bugün 14 gün ilk gunler kasik agrim coktu goguslerim sisti simdi arada kasiklarima sanci giriyor yarin test yapmayi düşünüyorum insallah pozitiftir ilk klomen tedavisinde pozotif sonuc alan var mi
Arkadaşlar merhaba 26 yasindayim 2 yillik evliyim bir yildir cocuk istiyoruz 9 ay kendimiz denedik olmadi tedaviye basladik tahliller falan baya sürdü sol tüpüm kapali cikti plokuyum üstelik bikournat uterusum var nisan ayinda klomen kullandim bes gün sag yumurtalikta 18mm lik bir yumurta olustu 25 nisanda ovitrella ignesi oldum bugün 14 gün ilk gunler kasik agrim coktu goguslerim sisti simdi arada kasiklarima sanci giriyor yarin test yapmayi düşünüyorum insallah pozitiftir ilk klomen tedavisinde pozotif sonuc alan var mi
Aa şimdi cevap yazmıştım ben de. Tebrik ederim inşallah artış gösterir değer. Ben de artış bekliyorum ilkinde 101,8 çıktı.
Benim geçen pazar adetin 33.günü 101,8 çıktı. Sonra tekrar gitmedim. Yarın gideceğim. İnşallah ikimizin de yükselir git gide.-Lorde- senin betahgc kac cikti inşallah istedigin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?