klomen kullananlar varmı?

Benimkide 6sında çatladı senin durumuna düşmemek için test yapmıyorum bende insan tek çizgiyi görünce daha çok üzülüyor canım

Kuzum bence sen rahim filmi çekilmeden ve eşin siperm testi yaptırmadan klomen kullanma boşuna hormonlarını mahvetme derim yinede sen bilirsin

Klomen mi yoksa çatlatma iğnesinin etkisimi bilmem ama ben kullandığım ay bütün belirtileri yaşadım ama hepsi yan etkileri canım kendini çok fazla dinleme sitrestende uzak dur derim

Kuzum bence sen rahim filmi çekilmeden ve eşin siperm testi yaptırmadan klomen kullanma boşuna hormonlarını mahvetme derim yinede sen bilirsin
vazgeçtim kuzum kullanmayacağım sıra alayım doktoum gelince film için hem oz amana kadar kafam rahatlar biraz olacak mı oldu mu diye düşünmem.zaten klomen kist yapmıştı bende yine aynı etkiyi gösterirse korkuyorum adet düzenimi bile bozdu hayırlısı olsun inşallah bakalım ne olacak

birde bu ay senin dediğin kürü yapayım diyorum bakalım bir tek onu deneyeyim ne olacak

Aynen kuzum kafanda soru işareti kalmaz en azından bugün gözde aşılama oldu evde yatıyo inş onunda tutar bebişi sende kontrollerini yaptır sonra klomene başla bide baktım rahim filminden sonra hamile kalırsın klomene bile gerek kalmaz

hayırlısı canım dualarımdasınız hepiniz inşallah en kısa zamanda Rabbim hediyemizi verir.

hayırlısı canım dualarımdasınız hepiniz inşallah en kısa zamanda Rabbim hediyemizi verir.
Ben hayata 1.0 yenik başladım kuzum ben çocuk düşünmüyorum artık özel durumum var evlilik adına içimde hiç birşey kalmadı artık rabbim isteyenlere nasip etsin demekki rabbim benim durumumu gördüğü için nasip etmedi olan yine çocuklara oluyo boşver kuzum

Canım nasılsın noldu snaa böyle kötü bişey yoktur umarım

Kızlar eşimi de sorun varmı diye doktora götürmek istiyorum hangi doktor bakıyor

Eşin hangi doktora gitti canım. Üroloji mi endokrin mi

Yumurtan olup olmadığına çatlayıp çatlamadıgına alttan ultrasonla mı bakıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…