- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.401
Benimkide 6sında çatladı senin durumuna düşmemek için test yapmıyorum bende insan tek çizgiyi görünce daha çok üzülüyor canımslm kızlar 2 yıllık evliyim 9 aydır bebek için uğraşıyoruz,çeşitli sorunlarım var bu ay klomen kullandım ve yumurta takibi yaptı dr um yumurtam 7sinde çatladı , bat ım 22 si dr 22sinden sonra test yapmamı söyledi fakat ben dayanamadım yaptım ve maalesef negatif varsa bile çok erken gözükmesi için biliyorum ama işte,normalde göğüslerim ağrımaz ve şişmez ama bu ay göğüslerim ve bacaklarım ağrıyor, başkada bir belirtim yok hamile olabilirmiyim bilmiyorum bu kadar erken belirti olur mu yada klomenden kaynaklı mı klomen kullananlardan göğüs ucu ağrısı yaşayan var mı acaba
Kuzum bence sen rahim filmi çekilmeden ve eşin siperm testi yaptırmadan klomen kullanma boşuna hormonlarını mahvetme derim yinede sen bilirsincanım bu bal tarçın çörek otu kürüne başlayacağım ama klomenle birlikte başlasam sorun olur mu ki bu ayda deneyeyim diyorum sıra da alamadım rahim filmine doktor izinliymiş.ama klomenle birlikte kullansak zararı olur mu ki kuzu
Klomen mi yoksa çatlatma iğnesinin etkisimi bilmem ama ben kullandığım ay bütün belirtileri yaşadım ama hepsi yan etkileri canım kendini çok fazla dinleme sitrestende uzak dur derimslm kızlar 2 yıllık evliyim 9 aydır bebek için uğraşıyoruz,çeşitli sorunlarım var bu ay klomen kullandım ve yumurta takibi yaptı dr um yumurtam 7sinde çatladı , bat ım 22 si dr 22sinden sonra test yapmamı söyledi fakat ben dayanamadım yaptım ve maalesef negatif varsa bile çok erken gözükmesi için biliyorum ama işte,normalde göğüslerim ağrımaz ve şişmez ama bu ay göğüslerim ve bacaklarım ağrıyor, başkada bir belirtim yok hamile olabilirmiyim bilmiyorum bu kadar erken belirti olur mu yada klomenden kaynaklı mı klomen kullananlardan göğüs ucu ağrısı yaşayan var mı acaba
vazgeçtim kuzum kullanmayacağım sıra alayım doktoum gelince film için hem oz amana kadar kafam rahatlar biraz olacak mı oldu mu diye düşünmem.zaten klomen kist yapmıştı bende yine aynı etkiyi gösterirse korkuyorum adet düzenimi bile bozdu hayırlısı olsun inşallah bakalım ne olacakKuzum bence sen rahim filmi çekilmeden ve eşin siperm testi yaptırmadan klomen kullanma boşuna hormonlarını mahvetme derim yinede sen bilirsin
birde bu ay senin dediğin kürü yapayım diyorum bakalım bir tek onu deneyeyim ne olacakvazgeçtim kuzum kullanmayacağım sıra alayım doktoum gelince film için hem oz amana kadar kafam rahatlar biraz olacak mı oldu mu diye düşünmem.zaten klomen kist yapmıştı bende yine aynı etkiyi gösterirse korkuyorum adet düzenimi bile bozdu hayırlısı olsun inşallah bakalım ne olacak
Aynen kuzum kafanda soru işareti kalmaz en azından bugün gözde aşılama oldu evde yatıyo inş onunda tutar bebişi sende kontrollerini yaptır sonra klomene başla bide baktım rahim filminden sonra hamile kalırsın klomene bile gerek kalmazvazgeçtim kuzum kullanmayacağım sıra alayım doktoum gelince film için hem oz amana kadar kafam rahatlar biraz olacak mı oldu mu diye düşünmem.zaten klomen kist yapmıştı bende yine aynı etkiyi gösterirse korkuyorum adet düzenimi bile bozdu hayırlısı olsun inşallah bakalım ne olacak
hayırlısı canım dualarımdasınız hepiniz inşallah en kısa zamanda Rabbim hediyemizi verir.Aynen kuzum kafanda soru işareti kalmaz en azından bugün gözde aşılama oldu evde yatıyo inş onunda tutar bebişi sende kontrollerini yaptır sonra klomene başla bide baktım rahim filminden sonra hamile kalırsın klomene bile gerek kalmaz
Ben hayata 1.0 yenik başladım kuzum ben çocuk düşünmüyorum artık özel durumum var evlilik adına içimde hiç birşey kalmadı artık rabbim isteyenlere nasip etsin demekki rabbim benim durumumu gördüğü için nasip etmedi olan yine çocuklara oluyo boşver kuzumhayırlısı canım dualarımdasınız hepiniz inşallah en kısa zamanda Rabbim hediyemizi verir.
Canım nasılsın noldu snaa böyle kötü bişey yoktur umarımBen hayata 1.0 yenik başladım kuzum ben çocuk düşünmüyorum artık özel durumum var evlilik adına içimde hiç birşey kalmadı artık rabbim isteyenlere nasip etsin demekki rabbim benim durumumu gördüğü için nasip etmedi olan yine çocuklara oluyo boşver kuzum
Kızlar eşimi de sorun varmı diye doktora götürmek istiyorum hangi doktor bakıyorHayirlisi olsun inşallah canım güzel haberlerini paylasirsin inşallah bu topikte.. herseyin bi vakti saati olduğu gibi bebislerinde ole yoksa da üzülme gelecek aya odaklan. Sende yada eşinde bi sıkıntı var mı canım? Bana bunu soranlara ikimizde de problem yok derdim çünkü sürekli doktorlardaydim sonunda anladım ki problem bendeymis:)
Eşin hangi doktora gitti canım. Üroloji mi endokrin miAynen canım otur anlat eşine bak benim eşimde yaptırdı ama ne zorluklarla tartismaya kadar geldi boyutu en sonunda dedimki bak eğer sorun sende ve ben bunları yasiyosam hakkımı sana helal etmicem ( tabi hayatta ole bişe yapmam blof yaptım o bana helal etmezse ben yandım asil:) ) onun üzerine kabul etti hastanelerde onun için özel bi oda war anahtarını ona weriolar ben hep wc de fln dusunuodum ama özel bi odaları warmis :) rahim filminden de korkma durumun musaitse özelde anesteziyle yaptirirsan zaten hiç bişe anlamiosun devlet anestezi wermiomus ama hiç ağrı olmuomus olursa da adet ağrısı gibi. Tabi bunlarin bissürü prosedürü war doktorlar sizi yonlendiricektir canım. .
Yumurtan olup olmadığına çatlayıp çatlamadıgına alttan ultrasonla mı bakıyor canımslm kızlar 2 yıllık evliyim 9 aydır bebek için uğraşıyoruz,çeşitli sorunlarım var bu ay klomen kullandım ve yumurta takibi yaptı dr um yumurtam 7sinde çatladı , bat ım 22 si dr 22sinden sonra test yapmamı söyledi fakat ben dayanamadım yaptım ve maalesef negatif varsa bile çok erken gözükmesi için biliyorum ama işte,normalde göğüslerim ağrımaz ve şişmez ama bu ay göğüslerim ve bacaklarım ağrıyor, başkada bir belirtim yok hamile olabilirmiyim bilmiyorum bu kadar erken belirti olur mu yada klomenden kaynaklı mı klomen kullananlardan göğüs ucu ağrısı yaşayan var mı acaba
Evet 2 güne bir çağırıp ultrasonla bakıyor yumurta oluştuysa ilişki günlerini söylüyorYumurtan olup olmadığına çatlayıp çatlamadıgına alttan ultrasonla mı bakıyor canım
Büyük ihtimal benimde psikolojik insan öyle olduğuna inanmak istiyor sanırım , hakkımızda hayırlısıKlomen mi yoksa çatlatma iğnesinin etkisimi bilmem ama ben kullandığım ay bütün belirtileri yaşadım ama hepsi yan etkileri canım kendini çok fazla dinleme sitrestende uzak dur derim
Evet ya kesinlikle üzülüyor ama insan da dayanmıyor işte bi umutBenimkide 6sında çatladı senin durumuna düşmemek için test yapmıyorum bende insan tek çizgiyi görünce daha çok üzülüyor canım
Üroloji canım. . Önce muayene oldu sonra kan tahlili ve Sperm tahlili..Eşin hangi doktora gitti canım. Üroloji mi endokrin mi
Hayirlisiyla ise yarar inşallah canım..Klomen başlayacağım adet 5. Günü.
İlk kez kullanacağım bakalım.
Sizin klomen ile mi oldu?Hayirlisiyla ise yarar inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?