ya bide iğneyi hep aynı tarafamı vurdurdun yoksa her seferinde değişik yönemi yaptırdın
canım klomen yumurtanın gelişmesini sağlıyo
bende klomen kullandım yumurtalarım geliştikten sonrada peşine çatlatma iğnesi vuruldum ilk ay klomeni tek doz 5 gün kullandım 1 yumurtam oluşmuştu ama hamilelik olmadı ikinci ay dozunu artırdı ve günde iki kullandım 4 yumurtam oluştu peşine tekrar çatlatma iğnesi vuruldum 2.ayımda hamile kaldım pazartesi günü keseyi görmeye gidicez yani klomenle hamile kaldım iyi bi ilaç
canım bende klomen kullandım ilk ayda 1 tane 5 gün ,çtim sonra günde 2 taneye çıktı şimdiyse günde 3 tane içiyorum fakat yumurta oluyor ama çatlamıyor menagonnu bende vuruldum fakat sadece 1 ay verdi dr.rum en sonrada rahim filmi istedi ve sağ tarafım kapalı çıktı açılması tıbben imkansız fakat soldanda hamile kalabilirmişim yani anlicanız bekliyorumallahın izni ile inşallah bizede verir.görümcem 2 aylık hamile ve çok nisbet yapıyor bana çok kırılıyorum ve üzülüyorum eşimde tanık oluyor oda çok üzülüyor aslında fakat ne yapmalıyım bilemez oldum kız kardeşimde tedaviyle kaldı şimdi oda hamile inşallah bizimde olur neyse sizi üzdüysem çok özürdilerim kib by
cnm benimde ilk çocuğun kendiliğinden oldu ve doğduktan sonra öldü ikincisi olmadı doktor yumurta takibine aldı klomeni önce günde 1 içtim fayda olmadı diğer ay ekrar takibe başladık bu sefer günde 2 içtim yine fayda olmadı sonra yumurtaları uyaran daha güçlü iğnelerden vuruldum menogon ona yanıt verdi yumurtalarımm... benimkiler çok inatçıydı belki sana fayda eder sıkma canını sıkıntıdan oluyor bunlar zaten
canım klomen yumurtanın gelişmesini sağlıyo
bende klomen kullandım yumurtalarım geliştikten sonrada peşine çatlatma iğnesi vuruldum ilk ay klomeni tek doz 5 gün kullandım 1 yumurtam oluşmuştu ama hamilelik olmadı ikinci ay dozunu artırdı ve günde iki kullandım 4 yumurtam oluştu peşine tekrar çatlatma iğnesi vuruldum 2.ayımda hamile kaldım pazartesi günü keseyi görmeye gidicez yani klomenle hamile kaldım iyi bi ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?