canım ben kullandım bittikten 3 gün sonra beni kontrole çağırdı iki yumurtalığımdada 1 er yumurta büyümüş bana ilişkiye girmem gereken günleri yazdı duphaştıyon diye bi ilaç verdi bu ilaç eğer hamile kalırsam düşük olmasın diyeymiş ilaç bittikten 10 gün sonra adet olmazsam evde test yapmamı söyledi eğer gebelik çıkmazsa tekrar adetin 3. günü çağırdı inş yardımcı olabilmişimdir allahım hepimizi duysun tüm bebek isteyenlere allah muradını nail eylesin hoşçakal
ezgi merhaba...klomen ile hamile kalanların arasındasın süper:) tebrik ederim canım seni...sen bu mesajı gördüğünde çoktan keseciği görmüş olacaksın ne mutlu:)
canım bişey dikkatimi çekti dedinki 4 tane yumurtam oluştu..ama bana gittiğim 2 doktor da her ay bir yumurtamız olur oluşur ve çatladığında da adet görürüz normal bayanlar dedi. ben kist hastası olduğumdan benim yumurtam gelişmiyormuş ben gelişcek yumurtayı da 1 tana olacak diye biliyordum.ee şimdi 4 tane yumurtan oluşmuş..çatladılar ve sonra ilişki önermiştir heralde...yani olaki 4 yumurtaya 4 sperm tutuursa 4üz mü oluyor???? ayyyy olmasın olmasın tek yumurtam olsun çatlası dahasını istememmmm...
ay beni bir aydınlatın nolur kafam karıştı:)
canım ben kullandım bittikten 3 gün sonra beni kontrole çağırdı iki yumurtalığımdada 1 er yumurta büyümüş bana ilişkiye girmem gereken günleri yazdı duphaştıyon diye bi ilaç verdi bu ilaç eğer hamile kalırsam düşük olmasın diyeymiş ilaç bittikten 10 gün sonra adet olmazsam evde test yapmamı söyledi eğer gebelik çıkmazsa tekrar adetin 3. günü çağırdı inş yardımcı olabilmişimdir allahım hepimizi duysun tüm bebek isteyenlere allah muradını nail eylesin hoşçakal
Merahaba kzılar
merhaba elvancımmm
nihatet burada da buluştuk.....
burada çok tatlı arkadaşlar var. ben bu sitede neler neler öğrendim..sende paylaşımlarda bulunabilrsin..bol bol da öğrenirsin.....zmanımın çoğunu geçirmeye başladım burada. hatta eşime kızlarlayım bulaşma bana dedim akşam :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile
kızlar bişey sorcam ben buay 5. günü klomeni kullandım akıntı az oldu ve en son 13. gün oldu ondan beri hiç bişey yok akıntı olmadan yumurtlama oluyomu biliyo musunuz
arkadaşlar bende ocak ayından beri klomen kullandım benim dr kesinlikle kontrol yapmadı bu yeter dedi.ilk ay kullandım hiç regli olmadım farlutal diye ilaç yazdı onu kullanıp regli olunca tekrar klomen kullandım 5.ci gün günde 2 defa.o ay regli oldum akabinde klomene devam ettim aynı şekilde malesef yine regli olamadım.bunu ilk kez olduğunda dr geçicidir bir daha olmaz dedi ancak tekrar etti ne yapacağımı şaşırdım ve gerekçeseni bir türlü anlayamadım.hiçbir sorun yok denildi testler temiz çıktı ama hapa bi türlü reaksiyon vermiyo sizde böyle bişi oldumu olduysa ne dedi dr .ben şuan doğuda görev yapıyorum dr ise geldğim yerdeydi.ne yapcam hiç bilemiyorum
ezgi merhaba...klomen ile hamile kalanların arasındasın süper:) tebrik ederim canım seni...sen bu mesajı gördüğünde çoktan keseciği görmüş olacaksın ne mutlu:)
canım bişey dikkatimi çekti dedinki 4 tane yumurtam oluştu..ama bana gittiğim 2 doktor da her ay bir yumurtamız olur oluşur ve çatladığında da adet görürüz normal bayanlar dedi. ben kist hastası olduğumdan benim yumurtam gelişmiyormuş ben gelişcek yumurtayı da 1 tana olacak diye biliyordum.ee şimdi 4 tane yumurtan oluşmuş..çatladılar ve sonra ilişki önermiştir heralde...yani olaki 4 yumurtaya 4 sperm tutuursa 4üz mü oluyor???? ayyyy olmasın olmasın tek yumurtam olsun çatlası dahasını istememmmm...
ay beni bir aydınlatın nolur kafam karıştı:)
arkadaşlar bende ocak ayından beri klomen kullandım benim dr kesinlikle kontrol yapmadı bu yeter dedi.ilk ay kullandım hiç regli olmadım farlutal diye ilaç yazdı onu kullanıp regli olunca tekrar klomen kullandım 5.ci gün günde 2 defa.o ay regli oldum akabinde klomene devam ettim aynı şekilde malesef yine regli olamadım.bunu ilk kez olduğunda dr geçicidir bir daha olmaz dedi ancak tekrar etti ne yapacağımı şaşırdım ve gerekçeseni bir türlü anlayamadım.hiçbir sorun yok denildi testler temiz çıktı ama hapa bi türlü reaksiyon vermiyo sizde böyle bişi oldumu olduysa ne dedi dr .ben şuan doğuda görev yapıyorum dr ise geldğim yerdeydi.ne yapcam hiç bilemiyorum
kayse aynı şey benimde başımdan geçti..korkma tatlım..ben de klomen kullandığımda doktorum bana ertesi ay hapsız adet olcaksın demişti olamadım...yin farlutal kullandım hala olmadı progestan diye daha apır dozlu hap verdi onunla adet oldum...sonra da klomen kullndım. ve çatlatma iğnesi kullandım... şimdi de normal regl olmayı bekliyorum ...güzelim doğuda da olsan sen muhakak devlet hastanesine falan git. doktorsuz kontrolsüz olmaz .kist yapabilir gelişen yumurta...allah korusun daha kötü şeyler olmasın..kaderci olma...git ve muayeneni ol. tedavini yarım bırakma asla . . .
cnm bende 2 ay klomen içtim ikisindede yumurtam büyüyüp çatlayamadığı için adet olamadım senin gibi ilaçla adet oldum doktorum fayda olmuyor diye klomeni bıraktı daha etkili olan uyarıcı iğnelerden vuruldum bir yumurtam büyüdü hamile kalamadım ama ve adet olabildim
cnm çatlama olmuyosa çatlama iğnesi olman lazım tabi bunu en iyi gideceğin doktor bilir ayrıca nerde yaşıyosan orda bi doktora git sürekli gidebileceğin bi doktor olsun değiştirme... ayrıca adet olmadıysan hamile olabilirsin:ecrin_bebek:
farlutal kullandım adet oldum şuan 5ci gün ve klomene tekrar başladım.drum geldiğim yerde ben şırnaktaym.buraya yeni geldm drlarını bilmiyorum o yüzden iznimi bekliyorum.yani biraz elim kolum bağlı.maydonoz buharı,soğan kürü,kişniş vb şeyleri denemeyi düşünüyorum.inş allah hakkımızda en hayırlısını hayırlı zamanda verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?