Klomen Kullananlar Yardım

paramedık.canım ınsallah olur...bnce hıc sters yapma pozıtıf dusun kı her sey guzel olsun
bak bana asılama falan olacam keske ılac kullansaydımda oyle kalsaydım acaba tuttumu demek daha ıyı.ama otekı turlu daha da sters dusunsene bebısın senınle ama bır bakmıssın kayıp gıtmıs senden...bende ondan cok korkuyorum.artık hayırlısı allhdan.uzulme hersey bak cok guzel olcak morelını yuksek tut...

slm arkadaşlar tahlillerimi yaptırdım doktor ne dese beğenirsiniz sonuşların menapozdaki kadın gibi çıkmış dedi daha 28 yaşındayım ama kist temizlenmiş çok çelişkili sonuç dedi. klomen verdi kullandım çarşamba yine doktora gideceğim.arkadaşlar klomenden sonra çatlatma iğnesi falanmı yapılıyor. klomenden sonra bebek için ne zaman ilişki öneriliyor bir bilginiz varmı. bende sağlıkçıyım ama bu konu çok yabancı bana bye...kaydirigubbakcemile3

a.s. merhaba arkadaşlar ben klomenin yanında aktardan hem erkekhemde kadın için üreme organlarını hızlandıran ve güçlendiren bir macun aldım. beraber olmadan 1 saat önce alıyosunuz. hemen hemen bütün aktarcılarda vardır. bunu yanında doktorumun yumurtalıklarımı kuvvetlenmesini sağlayan ve araştırmalara göre yumurtalıklar için faydalı olan Gliforuda kullandım ve şu an beklemedeyim. ayrıca yumurta hesaplama günlerine ve klomen bittikten sonra gün aşırı birliktelikle birlikte bu ay iyi dersime çalıştım ve çok dua ettim. şu haftayı atlaırsam herşey güzel olcak inşallah RABBıM isteyen arkadaşlara versin inşallah. unutmadan takılmak yok sitres yok biz biraz sabırsızız ama RABBıM zamanını çok iyi biliyor

selam tatlım.klomen veren doktorların ılıskı gunlerı degılsıyor mesela bana adetımın 3.gunu baslayacaksın demıstı adet gununden saymaya baslayarak 12.13.ve 14.gunlerde ılıskı demıstı.ama kımı doktor adetın 5.gunu baslatıyor.doktorunun sana soylemesı gerekıyor ılıskı gunlerını.catlama ıgensı falan da vermemıstı bana vermeyde bılır sana her doktor vermısyor cunku..hastanın yumurtalıgına gore verıyor sanırım.saglıkcı olablırsın tatlım belkı bransın degısıktır.ınsallah en kısa zmanda bebıslerımız bızımle olur

y a bende kullandim klomen ama doktor catlatma ignesi felan vermedi sadece buyumus dedi iliski onerdi catlamama ihtimalide var degilmi

Onceden adet düzensizliği varsa çatlamama ihtimali olabilir tabi. Bende geçen ay serephone kullandım. Bir yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi oldum. Ama tutmadı maalesef. Bu ay yine başladık. bu ay klomen kullanıcam bakalım hayırlısı. ınş Allah nasip eder bu ay bütün bekleyenlere...

merhaba arkadaşlar
bu ay aşılama olacağım.adetin 3.günü dr a gittim. klomen verdi. 5.gün yani p.tesi başla 5 gün kullan 2 gün ara ver gel dediler. benim normal adet döngüm 27-28 civarı. oraya gideceğim zaman 12.gün olacak sanki bana geç gibi geldi.

ya bu ihtimal varsa neden dr catlama ignesi felan vurmadi doktor bana bakti yumurtalarin gelismi dedi iliski onerdi yani tedaviye cevap vermis ama ya catlamamissa

merhaba
banada doktorum klomen verdi ancak adetin 2. günü başlıyorum ve 5 gün içiyorum sabah - akşam 6. gün bitiyor.bencede biraz geç başka bi doktora daha sor istersen artık doktorlara güvenilmiyo çünkü.

Bugün kontrolüm vardı. Maalesef bu ay yumurtam gelişmemiş. Geçen ayda aynı şeyleri kullandım bi tane büyümüştü ama bu ay maalesef gelişmemiş. Bu günden snr büyüme ihtimali varmı dedim doktora. Pek sanmıyorum ama bu şekilde büyümeyen ve bi dahaki aya gebe gelen hastalarım oldu dedi. Söyledikleri bi umut oldu umudun sonunda olumsuz haber almak iyi değil ama napalım sabır. Başka çare yok

selam arkadslar uzun bır aradan sonra yazıyorum sızlere.bnde klomen kullananlardanım.bu ay 4.yu kullandım ama hala adet olmadım sadece doktorun verdıgı gunlerde ılsıkıde bulundum okadr hatda en son kullandemıstı doktorum sonra asılama demıstı adetının 10.gunu gel asılama ıcın asamalara baslayacaz demıstı.ama ben hala adet olmadım ılk uc ay kullandıgımda klomenı ılk ay29.gunde ıkıncı ay 28.gunde ucuncu ay 32.gunde adet oldum.bu ay adetım baya bır gecıkme yaptı ılk kez bole bır sorun ıle karsılastım adetımın gecelı 4.gunu ıdrar testı yaptım negatıf cıktı.kısmetse cumartesı gunu tekrar yapmayı dusunuyorum ıdrar testını ozman tam 11.gunum olacak adetımın gecelı.sız hıc bole bır sorun ıle karsılastınız mı..bana cok tuhaf gelıyor 3 ay adetım duzenlı olupda neden son ay olmadım ne hamılelık belırtılerım var nede adet...yardımcı olursanız sevınırımopuyorumnanaktan

merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım.bende pco hastasıyım ve yaklaşık 3 aydır klomen ve çatlatma iğnesi vuruluyorum.pregnly piyasada pek bulunmuyor o yüzden muadili ovirtelle yi veriyorlar ama yinede benim dr un pregenly e daha çok güveniyor.bu ay ilk defa bir eczanede pregenly i buldum elinde 50 tane varmış ve 3 tane aldım.stok yaptım yani.ama umarım gerek kalmadan bu hamiş olurum.ve bu ilacı arayanlara elimdekileri veririm.

cardhu merhaba bende yeniyim burda ve bende pcosluyum kendimi bildim bileli... (
klomeni ben bu ay ilk defa kullandım bakalım eğer yumurta istenen büyüklükte olursa(adetin 12.günü 13,5 mm o yüzden bu ay zor görünüyor ama neyse...)bende pregenly5000 likten vurulcam ilk kez bakalım.bende ilacı getirtiyorum şimdi.yalnız bir kutuda 2 iğnelik tozu+suyu olarak ikişer tüp mü var yoksa bir kutu bir iğnelik mi,birdaha bulamazsam diye 3 tane sipariş verdim ama eğer kutuda 1 iğne varsa 3 tane istemem saçma olacak değiştiriyim hemen(çatlatma için aynı anda 2 iğne gerekiyor)

senin sorun ne ?

bende sorun yumurtlama canım galibaa bundan önce tüplerimde problem varmıştı
rahim filmi çekildim açıldıı tüpler çok şükürr bebeği beklerken yumurtlama sorunu çıktı bide sonuç 4 çıktı bakalım bu ay tekrar yaptıracamm ama dün adet olmam gerekiyodu olmadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…