herkese geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
slm arkadaşlar tahlillerimi yaptırdım doktor ne dese beğenirsiniz sonuşların menapozdaki kadın gibi çıkmış dedi daha 28 yaşındayım ama kist temizlenmiş çok çelişkili sonuç dedi. klomen verdi kullandım çarşamba yine doktora gideceğim.arkadaşlar klomenden sonra çatlatma iğnesi falanmı yapılıyor. klomenden sonra bebek için ne zaman ilişki öneriliyor bir bilginiz varmı. bende sağlıkçıyım ama bu konu çok yabancı bana bye...kaydirigubbakcemile3
ya bu ihtimal varsa neden dr catlama ignesi felan vurmadi doktor bana bakti yumurtalarin gelismi dedi iliski onerdi yani tedaviye cevap vermis ama ya catlamamissaOnceden adet düzensizliği varsa çatlamama ihtimali olabilir tabi. Bende geçen ay serephone kullandım. Bir yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi oldum. Ama tutmadı maalesef. Bu ay yine başladık. bu ay klomen kullanıcam bakalım hayırlısı. İnş Allah nasip eder bu ay bütün bekleyenlere...
merhaba arkadaşlar
bu ay aşılama olacağım.adetin 3.günü dr a gittim. klomen verdi. 5.gün yani p.tesi başla 5 gün kullan 2 gün ara ver gel dediler. benim normal adet döngüm 27-28 civarı. oraya gideceğim zaman 12.gün olacak sanki bana geç gibi geldi.
slm ben klomen kulandigim ay hamile kaldim cok mutluyum suan 9 haftalik hamileyim
senin sorun ne ?maşallahh ne güsel hayırlısıyla kucağına al inşalah sağlıklı sıhhatlii
bende 2 ay kullandımm 2. ayda çatlatma iğnesi de oldum ama malesef olmadıı
senin sorun ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?