Klomen Kullananlar Yardım

slm bayanlar yukaraıdaki arkadaşa katılıyorum dr. kontrolunde olması gerekir klomen kullanımının ilişki öneriliyor buyuklugune göre yumurtanın kafadan kullanmak dogru degil 4 ay kullan gel olmaz yani...

vallaha banada doktor klomeni verdi ama bittigi gunun ertesi seni gormem gerekli dedi carsamba gidicem yani banada 4 ay kullan demesi saçma geldi cunku bu ilacın yan etkileride varmış kis felan yapıyomuş bence bi dr git

Siz hangi hastanede doktora gidiyosunuz arkadaşlar ? Ne yapsam acaba başka bi kadın doğumcuya gittik önce biz oda eşimin sperm testini görünce tüp bebek önerdi daha erken olduğunu düşünüyorum tüp bebek için sonra bu doktora gittik eşimin testlerine normal dedi .Benim yumurtlama sorunum yok aslında bu ilacıda nedne verdi bilmiyorum.

selam arkadaşlar.ben 2,5 yıl dogum kontrol hapı kullandım.bırakalı 9 ay oldu.adetlerim çok düzensiz.2 aydan once gelmiyo.4 aydır farlutal ile hastalanıyorum.yumurtalarım yeterli buyukluğe gelmiyo.o yuzden ilk ay tek doz klomen ile tedaviye basladık.adetin 5. gunu baslamak üzere sabah aksam 1'er olmak kaydıyla 5 gun içiyodum.13.gun dr.a gittim ama o ay yumurtalarım buyumedi.sonraki ay çift doz kullandım.yani sabah akşam 2'er tane.o ay da buyumediler.bu ay ise baska bi ilaca basladım femara diye.araştırdım göğüs kanserinde kullanılıyomuş ama yumurtalıkların üstündeki olumlu sonuçlarından dolayı yumurta büyütmede kullanılmaya başlanmış.bu ay femara ile yumurtam büyüyüp çatladı çok şükür.bakalım ne olcak bu ay.bekliyip görücem.allahım hepimize bebiş nasip eder işşaaalllaahhhhh

selam canım ınsallah olumlu sonuclar alırsın.bnde bu ayla beraber 4.ayım klomen kullanalı.bu zamana kadr bır sonuc alamadım bnde yumurta takıbı yapılmıyor bu ayımın kını de ıctım doktorun verdıgı gunlere gore ılıskı:kedi:.bakalım ınsallah tutar.nısanın 1 ınde randevum var doktorda bana tup bebek demıstı ben pco hastasıyım artı esımınde sperm sayıların da ve hareketlerınde sorunlar varmıs.net olarak tup bebek demıstı.nısanın 1 ınde randevu oldugu zman soyleyecek tup bebek tarıhlerını ınsallah sorun olmaz da artık bır an once bıter hayırllısıyla su kabuslar.ınsallah bebeıslerımıze kavusuruz

işallah tutar canım da tüp bebege gerek kalmadan olur bebişin.ben de bu ay olmasaydı iğneye başlıcaktim ama dr doğru ilacı bulduk dedi.bakalım 10 gün sonra belli olur.hayırlısı..

işallah tutar canım da tüp bebege gerek kalmadan olur bebişin.ben de bu ay olmasaydı iğneye başlıcaktim ama dr doğru ilacı bulduk dedi.bakalım 10 gün sonra belli olur.hayırlısı..

ınsallah tatlım ınsallah.hadı bakalım ınsallah ılaclar yarar da kalırsın hamıs.allaha sukurler olsun ama tek sorunum ınankı bu bebegımın olmaması.her dotora gıttıgımde umutla gıdıyorum ama kotu sonuclar alıyorum.bu sefer umutlu degılım artık kotu sonuc alsamda oyle dusunerek gıdecem cunku kotu sonuclar duyuldugu zman hazırlıklı olmak daha ıyı.ınsallah yuzumuz guler artık:Saruboceq:

hayatın tek sorunu haline getirirsen bu bebek olayını tatlım olmuyo işte.kendini sıkmıcan psikoloji çok önemliymiş bu işte.yumurtalara beyin yön veriyo çünkü.sen kendini bebege endekslersen olmuyo.rahat olup akışına bırak herşeyi.imkansız hiç bişey yok şu fani hayatta.rahat günler diliyorum tatlım:)

sonuna kadr haklısın ama gelde bana anlat atlatmaya claısıyorum yarın bnm ıcın krıtık gun doktor dıyecek tup bebek ıcın tarıhlerı artık bundan sonra bnce asıl stres baslıyor allah yardımcım olsun

evanur merhaba nezamandan beri bebek düşünüyosunuz bizde 1.5 yıldır korunmuyoruz ama olmuyo klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım olmadı olmadı seni çokii anlıyorum bugün adet gördüm dünyam başıma yıkıldı yine dr gitçem ama.....mafoldumben

merhaba arkadaşlar ben 2001 den beri polikistikover nedeni ile diane 35 kullandım 11 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz doktora gittim yumurta oluşmuyormuş şimdi adet olmayı bekliyorum tahlil yaptırıp sonrada klomen kullanacakmışım ya bu tedavi uzun sürerse ya çocuğum olmazsa diye korkuyorum allah yardımcımız olsun

sedenece,uzulme tatlım.herseyın hayırlısı.devam et bırak ma pesını anlıyorum senı cok ıyı bılırım o uzuntulerı.bnde tup bebek yaptıracm daha baska sans yok mus.yarın randevum var gıdecem doktora ozman dıyecek bana tarıhlerını.buyuk bır ıhtımal nısanın son haftası yumurtalıklarım toplanır sonrada en gec maysın ortalarına dogru enjekte edılır.ınsallah ılk denemem de olur.allahım yuzumuzu guldursun

merhaba hosgeldın canım aramıza.ben dede aynı sorun var bnm de yumurtlamama sorunum var.o korku ınankı hepımızde var.ya olmazsa dıye ama allah buyukdur.ama ben mesela haplarla yumurtlayabılıyorum.ınsallah haımle kaırsam bebegım oldukdan sonra lutenly adında bır hap kullanacam cunku bu hap kontrol hapı gıbı degıl ama adetlerımı duzeltıyor tabıkı bırakınca yıne basa donuyorum sen de solersın doktoruna uygun gorurse kullanırsın.bnce korkma ınsallah olacak allahın ıznıyle o korkumuz hep var

bu arada paramedık ben de pco hastasıyım ve doktorun demesıne gore yuzde seksen kalınabılıyormus ama bnm esımde de sorun oldugu ıcın 5 mılyondan az sperm sayılarına dırek tup bebek onerıyorlar.ve oda olacak ınsallah.

Arkadaslar bugun reglimin 3. gunu ve doktora gittim hormon testlerim yapildi sonuclar asagidaki gibi yorumlarsaniz sevinirim
yas 31
E2 25,95
FSH 6,28
LH 2,56
DHEA 479,1
Prolaktin 10,86

sagda 3 solda 6 folikul goruldu
Bende rezerv azlgi vardi . Bu sonuclar nasil peki?

krıs hazel canım keske anlasaydım sonuclardan ınankı hıc bır bılgım yok bnm

kızlar.ben doktora gıttım.ve sonuc olark bana asılama dedı.esım sperm testını ıkı kere yaptı.
doktor oyle ıstedı.esımın sperm sayıları otekı hastahanede 5 mılyonun altında cıktı ama burada
sukurler olsun kı 75 mılyon uzerı cıktı...ozel bır klınıkte asılamaı yaptıracam doktor dedı esınde
sorun yok.bende polıkıstık over oldugu ıcın asılama dedı...hayırlısı allahdan artık...gecen ay martın
15 ınde adet oldum bu ay olmamı beklıyorum adetımın 10.gunu gıdecem kınıge ozman yumurtalıklarım
takıbe alınacak mıs catlaması ıcın ıgeneler falan sonrada enjekte asılama olayı ınsallah sonucu pozıtıf cıkar...

ben kullandım ama yumurtam büyümedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…