arkadaşlar ben perşembe günü çatlatma iğnesi vuruldum saat 16 civarı ancak sanırım henüz çatlamadı.ateşimi ölçüyorum sürekli hala bi yükseliş yok akıntımda da bi değişklik göremedim acaba bu iğneden sonra da çatlamama ihtimali varmı.veya kaç saat sonra çatlıyo
bugün tekrar gittim dr 1 tane yumrtam çatlamış bir tanesinden doktor bundan ümidim yok demesine rağmen 19mm olmuş ve doktorum büyük ihtimalle o da bu gün yarın çatlar dedi:lepi:
slm arkadaşlar bende bu ay ilk kez klomen kullandım.bugün hastalığımın 12 günü.ama ne zaman yumurtlayacağımı bilmiyorum.kafamada takma istemiyoru.morale ihtiyacım var.allah herkeze anne olmayı nasip etsin inş.
Merhaba Arkadaslarevanur çok teşekkürederim.bende zaten o günlere dikkat edicem.ovulasyon testide aldım.dün yaptım yumurtlamayı göztermedi.bugün gene denicem umarım gösterir.allah inş. hepimize nasip eder çifter çifter inş.
evanur çok teşekkürederim.bende zaten o günlere dikkat edicem.ovulasyon testide aldım.dün yaptım yumurtlamayı göztermedi.bugün gene denicem umarım gösterir.allah inş. hepimize nasip eder çifter çifter inş.
Merhaba Arkadaslar
Bende iki aydır Klomen kullanıyorum. Yumurtalarım basarılı bi sekilde büyümüs ve catlamis. Doktor bunu Progesteron degerinden anladı. Simdi sabırsızlıkla hamilemiyim degilmiyim bekliyorum. Bİ haftaya kadar belli olur!
arkadaşlar dün dayanamdım test yaptım silik çizgi gördüm.sonra hemen sabah sabah kalktım gittim bhcg 14.4 çıktı doktor pazartesi tekrar gel dedi sizce bu nedirrrrr??
bugün tekrar gittim dr bhcg 49,97 çıktı opuyorumnanaktan dr artık annene haber verebilirsin dedi kaydirigubbakcemile3 29 unda gel keseyi görelim dedi benim değerim 48 saat de 3 katına çıkmış nerdeyse:))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?