Klomen Kullananlar Yardım

kızlar yaaa neden kımseler gelmıyor bu topıge kkkk nerdesın be canım ne yaptın ne durumdasın bıraz gırde sıte goruselım

arkadaşlar ben perşembe günü çatlatma iğnesi vuruldum saat 16 civarı ancak sanırım henüz çatlamadı.ateşimi ölçüyorum sürekli hala bi yükseliş yok akıntımda da bi değişklik göremedim acaba bu iğneden sonra da çatlamama ihtimali varmı.veya kaç saat sonra çatlıyo

canım ben hıc vurulmadım catlama ıgnesı yumurtuyorum ama esımde sorun var ınsallah tup bebek tedavısınden sonuc alırız.bu konuda malesef yardımcı olamayacagım sana zaten sıtede dogru duzgun gırenler yok eskıden bu topık bole degıldı sımdı neden boyle anlamadım bır turlu herkesın mı ısı var.ınsallah her sey gonlunce olur

bugün tekrar gittim dr 1 tane yumrtam çatlamış bir tanesinden doktor bundan ümidim yok demesine rağmen 19mm olmuş ve doktorum büyük ihtimalle o da bu gün yarın çatlar dedi:lepi:

bugün tekrar gittim dr 1 tane yumrtam çatlamış bir tanesinden doktor bundan ümidim yok demesine rağmen 19mm olmuş ve doktorum büyük ihtimalle o da bu gün yarın çatlar dedi:lepi:

hadı bakalım canım allahın ıznıyle.hayırlı evlatların olur ınsallah

slm arkadaşlar bende bu ay ilk kez klomen kullandım.bugün hastalığımın 12 günü.ama ne zaman yumurtlayacağımı bilmiyorum.kafamada takma istemiyoru.morale ihtiyacım var.allah herkeze anne olmayı nasip etsin inş.

hosgeldın aramıza.sana sunu soyleyeyım ılk once doktordan doktora degısıyor tedavı turlerı kımılerın doktoru gel dıyor yumurtalıklarına bakalım kac mm olmus falan dıye.kımısı de ılac verırı 12.13.ve 14.gunlerde ılıskıde bulun der.zaten eger kı o ay bayan yumurtladıysa adet olur,gebelık yoksa tabıkı.bnm doktorum 12.13.ve 14.gunlerde ılıskıde bulun dedı.herhangı bır sekılde yumurtalıklarıma bakmadı.bn alamadım yumurtlama testı falan veya kendım de bır degısıklık gormedım ben acıkcası anlayamıyorum yumurtlayamadıgımı.bnde adet duzensızlıgı var artı polıkıstık over hastasıyım ama sundan emınımkı her yumurtlayan kadın adet olur ama bu demek degıl kı ahmıle kalınabılır.hamıle kalabılmek ıcın kac mm lık oldugunu bılmıyorum.doktorun sana ne dedı gel mı dedı yoksa gunler mı verdı.bnce hıc ama hıc sters yapma.kafana da takmamaya bak herseyın hayırlısı rabbımden.amın canım ınsallah nasıp eder anne olmayı

evanur çok teşekkürederim.bende zaten o günlere dikkat edicem.ovulasyon testide aldım.dün yaptım yumurtlamayı göztermedi.bugün gene denicem umarım gösterir.allah inş. hepimize nasip eder çifter çifter inş.

Merhaba Arkadaslar
Bende iki aydır Klomen kullanıyorum. Yumurtalarım basarılı bi sekilde büyümüs ve catlamis. Doktor bunu Progesteron degerinden anladı. Simdi sabırsızlıkla hamilemiyim degilmiyim bekliyorum. Bı haftaya kadar belli olur!

rıca ederım tatlım.allah herseyın hayırlısını versın.ınsallah okadr cok acım kı annelık duygusuna cıfter beser onar farketmez yanı:lepi:

hosgeldın tatlım.ınsallah hadı bakalım hayırlısıyla artık.umarım kalırsın hamıle:CüvCüv:

slm arkadaşlar. bende 6 ay klomen kullandımm. sonuçç negatiff. hiç bir işe yaramadıı kilo aldırıpp şişkinlik yapmaktan başkaa. umarımm sizlerde işee yarar faydasını görürsünüzz. ve bebişlerinizze kavuşursunuzz.

arkadaşlar dün dayanamdım test yaptım silik çizgi gördüm.sonra hemen sabah sabah kalktım gittim bhcg 14.4 çıktı doktor pazartesi tekrar gel dedi sizce bu nedirrrrr??

arkadaşlar dün dayanamdım test yaptım silik çizgi gördüm.sonra hemen sabah sabah kalktım gittim bhcg 14.4 çıktı doktor pazartesi tekrar gel dedi sizce bu nedirrrrr??

ınsallah hamılesındeır.bnce doktorun emın olmadıgından oyle ded.pazartesı gunu gıttıgınde net oolarak var veya yok der bebek.ınsallah bebegın senınledır:Saruboceq:

bugün tekrar gittim dr bhcg 49,97 çıktı opuyorumnanaktan dr artık annene haber verebilirsin dedi kaydirigubbakcemile3 29 unda gel keseyi görelim dedi benim değerim 48 saat de 3 katına çıkmış nerdeyse:))))))))))))))))))))

tebrık ederım canım darısı bnm basıma ınsallah.allahım saglıkla hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın

arkadşlr merhaba ben 14 aylık evliyim ama hamile kalamdm bi kaç doktora gttm fakat herhangi bi ialç verlmemşti bekle denmşti bu hafta bi doktra gttm ilk kez klomen adında bi hap verildi bana adetn 5. gunu yani bugun başladım ilacn bittkten bi gun sonra gel elttn muayene edicek benm merak ettgm sizler bi igneden bahsedysnuz klomen kullanp gidince ignemi vurucaklar lutfen cvp verin teşk simdiden

arkadşlr merhaba ben 14 aylık evliyim ama hamile kalamdm bi kaç doktora gttm fakat herhangi bi ialç verlmemşti bekle denmşti bu hafta bi doktra gttm ilk kez klomen adında bi hap verildi bana adetn 5. gunu yani bugun başladım ilacn bittkten bi gun sonra gel elttn muayene edicek benm merak ettgm sizler bi igneden bahsedysnuz klomen kullanp gidince ignemi vurucaklar lutfen cvp verin teşk simdiden

merhaba bende bu ay klomen kullanmaya başladım ama doktorum adetin 2 . gününden itibaren sabah akşam 5 gün kullanmamı söyledi. 4 ay kullanacaksın ve hamile kalamazsan ondan sonra iğne vurulcaksınız şeklinde bilgi verdim şimdi hapı içiyorum 4 ay içinde hamile kalamazsam tekrar doktora gidicem.

Sevgili arkadaşlar ben eski dr.isteği ile klomen 1 ay kullandım.burada tecrübeli arkadaşlarımızın devamında çatlatma iğnesi dedikleri için huylandım benim dr.öyle bir şey dememişti başka bir dr. Gittimki klomen yumurtayı büyütmüş ama çatlama olmamış eğer ben huylanmayıp gitmeseydim kistten dolayıda gebe kalamayacaktım yeni dr ayda 3 kez yumurtamın kontrolünü yapıyor ve hiçbir ilaç kullanmıyorum yani benim yumurtalarım çatlama sı hepsi normalmiş zaten üstüne ilaçla normal üstü olmuş takip etmeden klomen kullanımı olmaz diyor dr.um bende yaşadığımdan sonra doğru olduğunu düşünüyorum bu bir örmek dikkatli olun neolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…