Aşılama Klomen kullananlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Selam kızlar,
Yarın 6. Ve son Klomen deneyimime başlayacağım. Bir kere klomen ile hamile kaldım erken sonlandı bu artık 6. ve son birdaha da kullanmayacam iki tane birden yutcam doktorum ikiye çıkardı klomeni.. başka tavsiyeleriniz var mıı dikkat etmem gereken yemem içmem gereken birşeyler var mı ?🙈

Merhaba, başka tavsiye olarak şunu söyleyebilirim canım. Ben 3 ay düzenli Pregnacare kullanarak hamile kaldım. Bu ürüne de bak istersen ilaç değil, vitamin ve mineral takviyesi.
...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, başka tavsiye olarak şunu söyleyebilirim canım. Ben 3 ay düzenli Pregnacare kullanarak hamile kaldım. Bu ürüne de bak istersen ilaç değil, vitamin ve mineral takviyesi.
...
Sanırım benim kullandığım vitaminli folik asit gibi onu da kullanacağım canım yanında tekrar inşaAllah iyi sonuç alırım bu sefer 🤲🏽🥰

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar,
Yarın 6. Ve son Klomen deneyimime başlayacağım. Bir kere klomen ile hamile kaldım erken sonlandı bu artık 6. ve son birdaha da kullanmayacam iki tane birden yutcam doktorum ikiye çıkardı klomeni.. başka tavsiyeleriniz var mıı dikkat etmem gereken yemem içmem gereken birşeyler var mı ?🙈
6 cok fazla neden başka tedaviye geçmedi yumrta büyütme iğnesi .çatlatma ilaç değiştrme bu klomende neden bu kadar ısrarcıki anlamadm

6 cok fazla neden başka tedaviye geçmedi yumrta büyütme iğnesi .çatlatma ilaç değiştrme bu klomende neden bu kadar ısrarcıki anlamadm
Bende bilmiyorum ama benim sorunum yok yani bir kızım var 2 yaşında ben doktoruma aslında fazla ara vermek istemiyorum dedim çocuk istiyorum artık dedim klomenle deneyelim dedi yumurtalarım hemen gelişmiyor diye ama bir sorun felan yok aslında.. ama evet bencede çatlatma iğnesi en azından yapa bilir diye düşündüm bende

Bende bilmiyorum ama benim sorunum yok yani bir kızım var 2 yaşında ben doktoruma aslında fazla ara vermek istemiyorum dedim çocuk istiyorum artık dedim klomenle deneyelim dedi yumurtalarım hemen gelişmiyor diye ama bir sorun felan yok aslında.. ama evet bencede çatlatma iğnesi en azından yapa bilir diye düşündüm bende
Sorun yoksa 6 denemden biri olurdu demi bence doktorun cok agrdan alıyor sacmalık yaptgıda

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Bende eşimde bebek istiyoruz, 3 yıllık evliyiz ve 2.5 senedir korunmuyoruz. Bende polistik over var. 3 aydır özel doktora başladım. Yumurtalar, rahim herşey çok güzel diyor. Ama polistik bende adet düzensizliği yapıyordu en başından beri 5 6 ayda bir adet oluyordum. Doktorda dedi ki her kadın senede 12 13 defa yumurtlar belki sen senede 2 3 defa yumurtluyorsun nasıl tutturacaksın ki! Başladığımızdan beri KLOMEN kullandırıyor. Bu 3. ayımız 3. denememiz. 3. Klomeni bitirdim sadece günü bekliyorum. Göğüslerimde ağrı var sanırım yine adetim gelecek. :((((( Bana da çok dua edin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Mutlu haberi sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Bende eşimde bebek istiyoruz, 3 yıllık evliyiz ve 2.5 senedir korunmuyoruz. Bende polistik over var. 3 aydır özel doktora başladım. Yumurtalar, rahim herşey çok güzel diyor. Ama polistik bende adet düzensizliği yapıyordu en başından beri 5 6 ayda bir adet oluyordum. Doktorda dedi ki her kadın senede 12 13 defa yumurtlar belki sen senede 2 3 defa yumurtluyorsun nasıl tutturacaksın ki! Başladığımızdan beri KLOMEN kullandırıyor. Bu 3. ayımız 3. denememiz. 3. Klomeni bitirdim sadece günü bekliyorum. Göğüslerimde ağrı var sanırım yine adetim gelecek. :KK43:(((( Bana da çok dua edin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Mutlu haberi sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.
İnşaAllah iyi haberlerini alırız canım ümidini yitirme bende hiç sorun yokken 6. Ve son Klomen denemesindeyim ilki tuttu aslında ama bebek tutunamadı düşük yaptım ondan sonrada olmadı hapın 3. Günündeyim bugün inşaAllah bu sefer olur yoksa doğal normal devam klomen macerası sona erdi :halay:

Selam kizlar klomene başladım bugün 4.Cü günüm sol böbrek tarafımda agrım var ayrıca ilacı içtiğim gibi baş ağrısı yapıyor sizce bu normal mi bide bu kist meselesi beni korkutuyor kist oluşursa vucut onu adetle atıyor mu yoksa operasyon mu gerekiyor ?

Hapın etkileri normal canım. bende ilk ay acayip kasık ağrısı çektim hamileyim bile sandım,
Selam kizlar klomene başladım bugün 4.Cü günüm sol böbrek tarafımda agrım var ayrıca ilacı içtiğim gibi baş ağrısı yapıyor sizce bu normal mi bide bu kist meselesi beni korkutuyor kist oluşursa vucut onu adetle atıyor mu yoksa operasyon mu gerekiyor ?

doktora sordum rahminin iyi olduğu anlamına geliyor hapların işe yaradığını gösteriyor dedi. Böyle etkiler normal.

İnşaAllah iyi haberlerini alırız canım ümidini yitirme bende hiç sorun yokken 6. Ve son Klomen denemesindeyim ilki tuttu aslında ama bebek tutunamadı düşük yaptım ondan sonrada olmadı hapın 3. Günündeyim bugün inşaAllah bu sefer olur yoksa doğal normal devam klomen macerası sona erdi :halay:
inşallah kuzum ya hepimiz için hayırlısı olsun :)

Aynen yan etkisi olması çok normal benimde kist oluştu adetle atılan kist oluşuyor canım

Aynen yan etkisi olması çok normal benimde kist oluştu adetle atılan kist oluşuyor canım
Ben bugün kontrole gittim biri 12 ikisi 13 mm büyüklüğüne ulaşmış cuma tekrar kontrole gel dedi iğne vermem için küçük sizcee buyur mu

Ben bugün kontrole gittim biri 12 ikisi 13 mm büyüklüğüne ulaşmış cuma tekrar kontrole gel dedi iğne vermem için küçük sizcee buyur mu
Ben klomen kullandım adetimin bitiminde kontrole çağırdı ve hiç yanıt vermemiş yumurtalar dedi doktorağladım umudum yoktu ama o ay gebelik olmuştu nasip sizinde olur inşallah

Ben klomen kullandım adetimin bitiminde kontrole çağırdı ve hiç yanıt vermemiş yumurtalar dedi doktorağladım umudum yoktu ama o ay gebelik olmuştu nasip sizinde olur inşallah
Inşallah bugün adetin 11.ci günü normal mi değil mi kafam karıştı

Back
X