Aşılama Klomen kullananlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bugün kontrole gittim biri 12 ikisi 13 mm büyüklüğüne ulaşmış cuma tekrar kontrole gel dedi iğne vermem için küçük sizcee buyur mu
[/QUOTE
Döngünün kaçıncı günündesin canım 🙈 hadi hayırlısı ikisi aynı büyümüş ki bide iki tane büyümüş benim birtane gelişiyo sadece yada hiç gelişmiyor

Daha adetin 11.ci günündeyim klomen bitince ertesi gün gel demişti

Teşekkür ederim canım

Kizlar klomen kullanimi sonrasi catlatma ignesi sart mi? İgne olmadan gebelik olmuyor mu? Bilginiz var mi?

Kizlar klomen kullanimi sonrasi catlatma ignesi sart mi? İgne olmadan gebelik olmuyor mu? Bilginiz var mi?
İğne olmadan da oluyor.. ilkinde benim olmuştu erken sonlandı ama olmuştu şimdi 6. Ve son klomen deneyimdeyim bu sefer bende söylecem doktora yumurta varsa çatlatsın artık 😣

İğne olmadan da oluyor.. ilkinde benim olmuştu erken sonlandı ama olmuştu şimdi 6. Ve son klomen deneyimdeyim bu sefer bende söylecem doktora yumurta varsa çatlatsın artık 😣
Belirli bir sure ilac kullanip olmuyorsa bence de artik igne olmasi lazm🤭 Allah hayirlisiyla nasip etsin hepimize insallah

adetim 3 5 gün arası gelebilir, belirtiler var ama kendi yok daha, inşallah adet değilde yerleşme kanaması olur yada olmaz :) direk hamile kalmışımdır bakalım beklemedeyim :)
Hadi inşaAllah olmuştur canım haberlerini bekliyoruz :anneadayı::anneadayı:

Bugün adet dongumun 13 günü yumurtalarım biri 16 biri 18 mm büyümüş yarın iğne olacam sizce iyi mi büyüklük

Merhaba kızlar bende klomen kullandım bu ay bıgün kontrolde iki tarafımda da yumurtam vardı biri 20 mm biri 19 mm di doktorum hemen çatlatma iğnesi vurdu cuma akşamı ve pazar akşamı ilişki verdi birde bi ilaç verdi rahim yolu kalın biraz daha ince olmadı lazım dedi salı günü de tekrar kontrole çağırdı. Çok umutlu konuştu bu şekilde olup hamile kalan varmı

Hadi inşaAllah olmuştur canım haberlerini bekliyoruz :anneadayı::anneadayı:
Merhabalar kızlar, adetim geldi 5 gün felan 5. gün doktora gittim. Klomen yanında LETRASAN verdi. Çok da pahalı :( 2 ayın daha var hamile kal gel diyor habire, 2 ay daha kalmazsam rahim filmi dedi doktor. Rahim filmi çektircem korkuyorum biraz bu işlemden. Nasıl oluyor ?

Merhabalar kızlar, adetim geldi 5 gün felan 5. gün doktora gittim. Klomen yanında LETRASAN verdi. Çok da pahalı :KK43: 2 ayın daha var hamile kal gel diyor habire, 2 ay daha kalmazsam rahim filmi dedi doktor. Rahim filmi çektircem korkuyorum biraz bu işlemden. Nasıl oluyor ?
Bilmiyorum canım ben hiç çektirmedim de neden 2 ayın var kaç zamandır deniyosunuz?

Bilmiyorum canım ben hiç çektirmedim de neden 2 ayın var kaç zamandır deniyosunuz?
Ben 3 aydır KLOMEN kullanıyorum bu 4. ayım. Klomen 6 ay kullandırılıp sonra iğneye geçiliyormuş diye duydum. Büyük ihtimalle buda öyle bişey :110:

Ben 3 aydır KLOMEN kullanıyorum bu 4. ayım. Klomen 6 ay kullandırılıp sonra iğneye geçiliyormuş diye duydum. Büyük ihtimalle buda öyle bişey :110:
Vallah canım benimde 6. Ayım diğer aya bi kere daha dene dedi doktor niyese aslında yasak diye biliyordum bende.. ovulasyon testleri yaptm da hiç birşey anlamıyorum artık 😭
E8D77F2C-7C1F-465E-9286-604BFEF22ACF.webp

Vallah canım benimde 6. Ayım diğer aya bi kere daha dene dedi doktor niyese aslında yasak diye biliyordum bende.. ovulasyon testleri yaptm da hiç birşey anlamıyorum artık 😭Eki Görüntüle 2700411
Bu testleri kullanmayı biliyosundur, çift çizgi çıkarsa yumurtladın demektir, ilişki olacak yani. benim döngüm klomen 1 hafta 3 4 gün sonra kontrol yumurta çatladıysa ilişki 3 gün. Böyle gidiyor. benm 4. ayım ek ilaç verdi işte. Beklemedeyim bende.

Bu testleri kullanmayı biliyosundur, çift çizgi çıkarsa yumurtladın demektir, ilişki olacak yani. benim döngüm klomen 1 hafta 3 4 gün sonra kontrol yumurta çatladıysa ilişki 3 gün. Böyle gidiyor. benm 4. ayım ek ilaç verdi işte. Beklemedeyim bende.
İlk defa aldım bu testlerden ilk denemem kimisi olmamış dedi kimisi tam olmuş dedi kafam çok karıştı sen nasıl görüyosun 🥺🥺

İlk defa aldım bu testlerden ilk denemem kimisi olmamış dedi kimisi tam olmuş dedi kafam çok karıştı sen nasıl görüyosun 🥺🥺
canım sen bu testleri nerden aldın bi acayip geldi bana benimkiler dijital ekranlı çok pahalıda değil. Akşam sana fotoğrafını atayım onlar daha sağlıklı. Senin bu testlerde 2. çizgi hep silik çıkmış buda yumurtlama daha olmadı gecikti anlamında birşey. benm ilk 2 testim çok net 2 çizgiydi. 3.de silik çıktı. Doktor çatlaman gecikmiş dedi. Ben sana akşam fotoğrafını atayım. yada özelden numaranı at ordan konuşuruz ayrıntılı :)

canım sen bu testleri nerden aldın bi acayip geldi bana benimkiler dijital ekranlı çok pahalıda değil. Akşam sana fotoğrafını atayım onlar daha sağlıklı. Senin bu testlerde 2. çizgi hep silik çıkmış buda yumurtlama daha olmadı gecikti anlamında birşey. benm ilk 2 testim çok net 2 çizgiydi. 3.de silik çıktı. Doktor çatlaman gecikmiş dedi. Ben sana akşam fotoğrafını atayım. yada özelden numaranı at ordan konuşuruz ayrıntılı :)
Yani gerçekten net değil bunlar 🥺 bilmiyorum ya almanyadayım ben internet üzeri aldım canım dijitaller çok pahalı geldi ya 😣

Back
X