Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende bu ay klomen başladım doktorum 3.5. Adet gununde gunde 1 kere alacak şekilde başlattı sizler nasil kullandınız surec nasil ilerledi kullnanlar bilgi verebilir mi acaba
Merhaba bende bu ay klomen başladım doktorum 3.5. Adet gununde gunde 1 kere alacak şekilde başlattı sizler nasil kullandınız surec nasil ilerledi kullnanlar bilgi verebilir mi acaba
Adetin 5. Günü başladık 2 şer tane ictim 5 gün. 11 Gün kontrole gittim. Yumurta büyümeye baslamismsmj diye baktı. 14. Gün çağırdı gittim çatlatma iğnesi verdi 20 mm olmuş . İğneyi oldum. Bı sonraki ay 3. Gün başladık. 12. Gün gittim 2 taraftan da yumurtalar büyümüştü yine çatlatma iğnesi verdi ertesi gün akşam vurdurduk. Yani bu şekilde. 5 ayım var 13 15. Günler arası kesin büyümüş oldu benim bazısı erken büyüyor bazısı geç. O yüzden ilk kullanımda ilaç ne kadar etki yapmış görmek için ilaç bittiği gibi bı bakiyolar genelde. Son ay yumurtalar 3 tane 10 mm di büyümedi ddik. Oturdum ağladım başka sevdiğim Dr a gittim o da bekleyelim bı hafta dedi. Pco sun sen 21. Gün de de gelişebilir bı yumurtan . Bekledim ve büyüdü 23. Gün kendi çatladı:)) yani bu tedavide umutsuzluğa yer yok