Klomen kullananlar

Bbenfs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2022
3
2
1
31
Merhaba bende bu ay klomen başladım doktorum 3.5. Adet gununde gunde 1 kere alacak şekilde başlattı sizler nasil kullandınız surec nasil ilerledi kullnanlar bilgi verebilir mi acaba

Merhaba bende bu ay klomen başladım doktorum 3.5. Adet gununde gunde 1 kere alacak şekilde başlattı sizler nasil kullandınız surec nasil ilerledi kullnanlar bilgi verebilir mi acaba
Adetin 5. Günü başladık 2 şer tane ictim 5 gün. 11 Gün kontrole gittim. Yumurta büyümeye baslamismsmj diye baktı. 14. Gün çağırdı gittim çatlatma iğnesi verdi 20 mm olmuş . İğneyi oldum. Bı sonraki ay 3. Gün başladık. 12. Gün gittim 2 taraftan da yumurtalar büyümüştü yine çatlatma iğnesi verdi ertesi gün akşam vurdurduk. Yani bu şekilde. 5 ayım var 13 15. Günler arası kesin büyümüş oldu benim bazısı erken büyüyor bazısı geç. O yüzden ilk kullanımda ilaç ne kadar etki yapmış görmek için ilaç bittiği gibi bı bakiyolar genelde. Son ay yumurtalar 3 tane 10 mm di büyümedi ddik. Oturdum ağladım başka sevdiğim Dr a gittim o da bekleyelim bı hafta dedi. Pco sun sen 21. Gün de de gelişebilir bı yumurtan . Bekledim ve büyüdü 23. Gün kendi çatladı:)) yani bu tedavide umutsuzluğa yer yok🙂🥲🥲🥲🥰

Cok teşekkürler cevap icin =)bende umitl8 degilim aslinda cok uzun zamanda olmadi ama bekliyorum bakalım =)

Back
X