Klomen kullananlar

arzu2727

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
38
9
1
24
Merhabalar ben geçen hafta Pazartesi doktora gittim adetin 5nci gününde başla klomene dedi bende başladım sonra 1 hafta sonra kontrol demişti giden pazarteside gittim 4 yumurtam olduğunu söyledi ve mm küçük ama olma ihtimali var dedi 2 sag 2 sol olmak üzere 2 tanesi 20mm 2 taneside 18mm dedi ve gün aşırı ilişki önerdi adetin geçince gel dedi ve dün gece ilişki oldu kasikalrim sancilaniyor acaba catladimi yumurtalarim şimdiden cvplariniz için tşk ederim

Klomen değil ama letu kullandım ben bu ay.. reglimi bekliyorum inşallah olmam klomen ve letu aynı sanırım ikiside yumurta geliştirici...

Klomen değil ama letu kullandım ben bu ay.. reglimi bekliyorum inşallah olmam klomen ve letu aynı sanırım ikiside yumurta geliştirici...
İkiside aynı ilaç hayırlısı ile bekleyelim sen kontrele gittinmi peki yumurtalarına bakıldı mi

Bende bu ay Klomen kullandım adetime 1 hafta var nerdeyse ama ilacı kullandığımdan beri kasıklarımda ağrı var

Bu ay bende kullanmaya başladım ilk defa 5. Günü başladım bende dün kontrol günümdü gittim sağ over 14 mm sol over 10 mm di doktorum işimizi şansa bırakmayalım 5 gün daha devam edelim ilaca dedi pazartesi tekrar gidecem

İkiside aynı ilaç hayırlısı ile bekleyelim sen kontrele gittinmi peki yumurtalarına bakıldı mi
Evet çok oluyor benim adetim yaklaşıyor.. adetin 3.gunu gitmistim 8.gunu çağırdı kontrol etti iki yumurtan var ama birinden daha umutluyum 12-14 mm demisti.ignede onermedi Riske atamam günaşırı ilerle gibi konuştu bende gerçekten riske atmadım ovulasyon testi kullandım o günleri değerlendirdik bide biraz daha devam edip bıraktık

Bende bu ay Klomen kullandım adetime 1 hafta var nerdeyse ama ilacı kullandığımdan beri kasıklarımda ağrı var
Ben geçen hafta Pazartesi kullandim cuma günü bitti bugün tekrar cuma ve 3 gündur kasik ağrım çok fazla neden bilmiyorum

Benimkiler 2 tanesi 18 mm diğer ikiside 20mmydi

Ben 3 hamileligimin 3ündedr klomen kullandim ama kullandigim ay degil vir sonraki ay hamilr kaldim hep

Merhaba benim klomeni 2. kullanışım. Reglin 5. günü kullanmaya başladım. Sabah akşam 1 tane. Bitince ertesi gün yani bu pazartesi günü kontrole gittim. Sağ tarafta 18 ve 20 mm iki yumurta gördü. Salı iğne yaptırdı biraz daha büyür o zamana kadar diye. Çarşamba öğlen ovülasyon testinde pik gördüm. Doktor iğneden 24 saat sonra ilişki istiyor zaten çarşamba perşembe sık ilişki dedi. Geçen ay kullandiğimda kasiklarimda bazen batma hissediyordum ama iğneden kaynakli oldugunu dusunuyorum. Klomen kullanirken böyle bir his yaşamadım iki aydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…