Klomen kullananlar......

bir tane mi aldin hap yoksa 2 mi?

kızlar bbenende yaklaşık 6 ay kloomen ve çatlatma iğnesinden sonra 2.aşılamamda hamile kaldım allahıma çok şükür.inş rabbim sizlerede hayırlısıyla verir bebişlerinizi.

kızlar bbenende yaklaşık 6 ay kloomen ve çatlatma iğnesinden sonra 2.aşılamamda hamile kaldım allahıma çok şükür.inş rabbim sizlerede hayırlısıyla verir bebişlerinizi.

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.ne güzel sabrın sonu selamettir die boşuna denmöo rabbim zamanını ayarlamış.gerisi boş.
bişi sorucam aşılama nasıl bişi tam olarak??? ne aşamalrdan geçiosun yani ?

cnm bende oldum 3 ay once ama benim tutmadi. zor bir islem degil. Klomen kullandim 3. gunu baslayip.12. gunu yumurtalarin gelisimini takip etmek icin kontrola gittik. gelisim iyi dedi ertesi gunu catlatma ignesi oldum. catlatma ignesinden 45 saat kadar sonra asilamayi oldum. esim sabahtan iki defa sperm verdi. 2 saat icinde yikadilar ve bize verdiler. bizde onu alip doktora gittik. o da o yikanmis spermi alip iceri enjekte etti. 5 dk uzandim ve bitti. sadece agir bisey kaldirma dedi normal hayatina devam ediyosun.

arkadaşım anlatmış zaten.yanlız 5 dakika yatmak çok kısa geldi bana.ben 1 saat yatmıştım doktorum öyle uygun gördü.

sağol cnm amin.arkadaş anlatmış nasıl olduğunu.ben anestezi altında oldum yanlızca.canım tatlıdırda biraz ondan:))

Canım Sana bişey sorucam klomen glukofen fln dimi?
Dr banada verdi o ilacı ama yumurta takibi falan yapmadı 3 ay kullandım o ilacla bi ilac daha
bi daha kan testi yaptı gene devam et kalırsın dedi kaç ay oldu kalamadım değişiyomu tedavi acaba yoksa
klomen kullanan herkez ilaç içtikten sonra yumurtalık takibimi yapılması gerekiyor?
bilgisi olnlar varsa beni aydınlatsın lütfen...

evt cnm klomen ilacı bittikten 2 gün sonra altan yumurta takibi yapılması gerekiyor.neden o 3 ay seni çağırıpta bakmadı şaşırdım açıkcası o zaman niye verdiki iç diye sana

bana ilacı veriyo 3 ay kullan gel diyo kan tahlili yapıyo sonra bir kere alttan bakıyo ulturasonla o kadar gene ilaca devam diyo ikidir böle oldu anlamadım bende

cnm asimala oldugu icin yumurtaya bakti bende. bu ay 2. ayim klomende.kontrol falan olmuyor sadece hapi kullaniyorum bende

arkadaşlar yazın aşılamaya geçeriz dedi doktorum.size bir sorum olacak benim yumurtalar gayet iyi gelişiyor bi problem yok. aşılamadan önce klomen içmek zorunda mıyım.sonra yumurtayı çatlatmak için iğne verip aşılama mı yapılacak.daha doğrusu aşılama için gerekli işlemler nelerdir. doktorum temmuzda gel dedi aşamalar uzunsa haziranda gideyim. vakit kaybetmek istemiyorum.bilenler varsa sorularımı cevaplandırırsanız çok sevinirim:)

arkadaşlar yazın aşılamaya geçeriz dedi doktorum.size bir sorum olacak benim yumurtalar gayet iyi gelişiyor bi problem yok. aşılamadan önce klomen içmek zorunda mıyım.sonra yumurtayı çatlatmak için iğne verip aşılama mı yapılacak.daha doğrusu aşılama için gerekli işlemler nelerdir. doktorum temmuzda gel dedi aşamalar uzunsa haziranda gideyim. vakit kaybetmek istemiyorum.bilenler varsa sorularımı cevaplandırırsanız çok sevinirim:)

cnm bnmde yumurtlama iyi demisti ama yinede klomen verdi.o sadece yumurta sayisini artirip sansi artirmak icin

merhabalr herkese.benimde 1,5. yildir olmadi bebisim.bu ay klomene basladik.17 'm lik yumos olustu carsamba gunu catlatma ognesi oldum.persembe cuma yi degerlendirdik ama ctesi olmadi hakkimizda hayidrlisi.insallah kist olmamaistir.catladigini nasil anliyosunuz kizlar . bende kasik agrisi yapti igneden 36 saat sonra?

cnm hayırlı olsun.zaten tutarsa çatlamıştır ama tutmazsan adet olduğun zaman 2. yada 3. günü doktor alltan bakıyor kist olup olmadığına merak etme yani.

ben yumurtlama testiylede takip ediyorum. yumurtladigim zaman kasiklarimda igne gibi batmalar oluyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…