- 3 Nisan 2008
- 873
- 0
- 116
- 47
- Konu Sahibi gamzelii34
-
selam kızlar 12.günde doktor yumurtam çok küçük (12mm) belkide büyümüyor diye önümüzdeki adet dönemimin 5. gününde başlamam için klomen verdi. Progestanda vermişti adet dönemi gelene kadar kullanmam için. Ben tabi bu ay umutsuzdum klomene bağlamıştım işi adet dönemimi bekliyordum sabırsızlıkla bekle bekle gelmedi bir türlü göğüslerim ağrımaya başladı, belim ağrıyor adet sinyallerim geldi ama kırmızılar gelmedi. Olmam gereken günü 3 gün geçince ben bir umut dedim olmaz ya bir test yapayım dedim 2 çizgi çıkmasın mı şoook dedim olmaz ya öbür gün yani dün bir test daha yaptım sabah yine 2 çizgi. Dün akşamına da gidip kan testi yaptırdım evet hamileyiimama hala şoktayııım. Ulturasonda da gördüm mü rahatlıcam iyice. Hafta içi gidicem artık doktora. İnanamıyorum hala Allahım ol diyor oluyor işte hiç düşünmemiştim bu ay olabileceğini klomensiz 3 yıl olmayınca. Allahım sağlıkla doğurmayı nasip eder inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bebişler.
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.
sadece klomen mi kullanmıştın çatlama iğnesi olmadın mı
bende 1,5 yıldır bekliyorum iki kez klomen kullandım ikincide kist oldu
biraz anlatsana neler yaptın
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.
sadece klomen mi kullanmıştın çatlama iğnesi olmadın mı
bende 1,5 yıldır bekliyorum iki kez klomen kullandım ikincide kist oldu
biraz anlatsana neler yaptın
çok sağol canım. yok canım ilk defa klomen verdi doktor ama adet dönemim gelmeden kullanmadan klomeni hamile kaldım açıkçası hiç bir şeye gerek kalmadan hamileyim ona şaşırdım. nerdeyse 4 yıldır evliyiz 1 yıla kadar korunduk sonra bekleyin dedi doktor tedavi yapmadı. en son artık karar verdik tedaviye ama Rabbim gerek bırakmadı. Allahım kimseyi fazla uğraştırmaz inşallah.
Ayrica ben yine yumurtlama gunlerimi takip ettim hic sektirmedim bu ay ilk defa tahminime gorede o zaman oldu. Allahim senin emeklerinide bosa cikarmasin hemencecik hamile kalirsin insallah..
selam kızlar 12.günde doktor yumurtam çok küçük (12mm) belkide büyümüyor diye önümüzdeki adet dönemimin 5. gününde başlamam için klomen verdi. Progestanda vermişti adet dönemi gelene kadar kullanmam için. Ben tabi bu ay umutsuzdum klomene bağlamıştım işi adet dönemimi bekliyordum sabırsızlıkla bekle bekle gelmedi bir türlü göğüslerim ağrımaya başladı, belim ağrıyor adet sinyallerim geldi ama kırmızılar gelmedi. Olmam gereken günü 3 gün geçince ben bir umut dedim olmaz ya bir test yapayım dedim 2 çizgi çıkmasın mı şoook dedim olmaz ya öbür gün yani dün bir test daha yaptım sabah yine 2 çizgi. Dün akşamına da gidip kan testi yaptırdım evet hamileyiimama hala şoktayııım. Ulturasonda da gördüm mü rahatlıcam iyice. Hafta içi gidicem artık doktora. İnanamıyorum hala Allahım ol diyor oluyor işte hiç düşünmemiştim bu ay olabileceğini klomensiz 3 yıl olmayınca. Allahım sağlıkla doğurmayı nasip eder inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bebişler.
Merhaba kızlar o kadar yorum okudum hiç rastlamadım bir şey sormak istiyorum folik asit kullanıyor musunuz? çünkü hamilelik öncesi ve sonrası çok önemli alınması gerekiyor. Doktorunuz öncesinde kullanmanız için önerdi mi? ben daha önce 2 sene kadar önce bir profösöre gittiğimde içmem için söylemişti tam içememiştim sonra bırakmıştım içmeyi. Tekrar geçen ay bebek için başka bir doktora gittiğimizde sanırım hormonlar için progestan falan verdi klomen verdi ama folik asit vermedi ben yinede aldım içiyorum. hamile kalmada folik asitinde yararlı olduğuna inanıyorum. Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.
folik asit gebe kalmada değilde gebe kalırsan bebeğinde doğustan oluşabilecek olan nöral tüp defektini (sırtında açıklık yada sırtında kese gibi ifadelerle duymuş olabilirsiniz) önlüyor. gebelikten önce kullanılmasının nedeni de bebek 1 aylık olduktan sonra kullanımının yararsız olduğu görüşü.bebek 3 aylık olunca kadar kullanılmaya devam ediliyo.yine de doktorunuza sorun tabii.
folik asit gebe kalmada değilde gebe kalırsan bebeğinde doğustan oluşabilecek olan nöral tüp defektini (sırtında açıklık yada sırtında kese gibi ifadelerle duymuş olabilirsiniz) önlüyor. gebelikten önce kullanılmasının nedeni de bebek 1 aylık olduktan sonra kullanımının yararsız olduğu görüşü.bebek 3 aylık olunca kadar kullanılmaya devam ediliyo.yine de doktorunuza sorun tabii.
tebriklerrr ALLAH kucağına da almayı nasip eder inş.bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım seninle ve yazmak istedim ilk klomen kulllanışım ve bende 4 yıllık evliyim tedavimin ilk ayında hamile kaldım rabbime şükürler olsun.
ay maşallah canım ya ne güzelinşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu
.bende bi hamile kalabilsem.peki yumoşlarının boyutu neydi iğne oldun mu progestan kulandınmı?
çok sordum ama 3.kez kullanmayı düşünüyorum da.
klomen kullandım ilk defa ve sol overımda 2.5 kist oluşmuş=(( ne yapacağım ben şimdi oooofffff offfff beni bilgilendirir misiniz canlar ne olur
kızlar bugün sordum doktora klomen çikolata kistlerini büyütmüomuş bazı iğneler büyütebilir dedi. bu 2. ayım benimde klomenle geçen ay kaliteli yumurtalarım olmasına rağmen olmadı. bu sefer klomen bitince pregnly yapıcak doktor. bişi sorucam size progestan mı ne onuda kullanıomusunuz bu klomen tedavisi sırasında. bana mantıklı gelio sanki takviye olurmu bebek tutunsun die ???
cnm o igne sadece yumurtan catlasin diye cunku catlamazsa dedigin gibi kist oluyor yumurta ambebegin tutunmasina bi etki edecegini sanmam
cnmgecmis olsun uzulme bosuna.kist cok buyuk degilki.Bnm gecen yil 3 civariydi.doktor 5 ten kucuk oldugu icin bekleyelim 3 ay gecer kendi dedi. 3 ay icinde de kendiliginden eridi zaten. bu 3 aylik zamanda kendi gecmezse dogum k. kapi verir. sadece kist varken klomen kullanazsin cunku kisti biyutuyor hap
teşekkür ederim canım. ama bir ay sonra tekrar klomen kullanacakmışım doktorumun dediğine göre. ya erimezse o zamana kadar=(( soğan suyu fayda eder mi acaba???? Allahım sabrımızı artırrrr aaaaamiiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?