- Konu Sahibi gamzelii34
-
arkadaslar benim bat 11. yumurtlama doneminde batmalar olmustu hep kasiklarda.doktor yumurtluosundur demisti.hala ara ara oluyor gecmedi.bazen bobrekte bazen kasiklarda hatta bazen iyice karnimin kosesinde. catlatma ignesi kullanmadim kist yapmis olabilir mi?
bendede polikistik oval var yumurtalarım tam olgunlaşmadan zamanından önce catlıyo çocugum gec olacakmış 4 ay önce doktora gittim forbiol kullan normal yoldan cocugun olmasını bekleyelim eger olmazsa ilaçla ben istediğim kadar yumurtayı istediğim kadar olgunlaştırıcam inş. bebegınız olucak dedi.
3 ay da adettim düzenlendi sevindim ama bu ay 9 gun gecikti..... gecikmenin 7. gununde kan testi yaptırdım gebe değilmişimdoktor gel görüm dedi randevu aldım ama 9. gun hasta oldum gidemedim. ama 10 gundur kasıgımda bahsettiğin gibi bni rahatsız eden bi batma var acaba kist mi var ?
(ilaç tedavisine daha gecmedim hiç bi ilaç kullanmadım.)
hamilelige dair hic bir belirti yok bende. sadece bu batmalar var ondanda korkuyorum kist falan olmasa die.adet agrim basladi zaten hani akicakmis gibi hissedersin ya oyle. sen de nasil?
BENDE GÖGÜSLER maşallahhhh yanidokunamıyorum kaç gundur sabahları cok agrı oluyo baskada bırsey yok 10 gün önceden şişti bu ay gögusler bende
ins senn geliodur bebis:). benim adet 11inden erken bile gelebilir ole hissediyorum.
geldı kırmızılar bu ay benım olmadı kızlar
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun ama erken gelmedi ya biz aynıydık...bende de belirti hic yok demekki yarın obur gün kırmızılar gelir...
bendede yoktu canımmmm gogusler şişti ama 3 gun önce indilerbugun test yapmıştım silik çıkmıştı ama malesef geldı... inşallah senın vardır canım ben bırdahakı ay daha klomen fılan kullanmıcam
aaa canım niye silik cıktıki testte o zman diyorlar ya ilacın etkisinden silik cıkar diye ondan oyle olmuş olabilir...o zaman bende silik cıkarsa sevinmeyim off doktorum gelirsin test yaparız demişti oylemi yapsam neyse hayırlısı olsun...ben kullanacam gamzecim ikinci ayında hamiş kalan cok oluyomuş klomenle bence bir ay daha deneyebilirsin...aminn inşş...
canım bıkaç gun bekle test fılan yapma ınsan cok umutlanıyor inşallahhh sende vardır yoksada üzülme bırdahakı ay yıne beraberızne yapalım kısmet yavrum yaaa.. evet klomenden silik cıktı bencede tatlım
evet canım bekliycem yoksada hayırlısı diycez yola devam etcez dedigin gibi berabertatlım aklıma ne geldi tam oluyomusun adet belkide ustune göruyosundur ilacın etkisi bu kadar uzunmu suruyo ya benim bi arkadaşım yapmıştı test onda negatif cıkmıştı ondan sonrada adet oldu oyuzden sordum adetin nasıl diye...
swettt ne alemdesın canımmmm ses sedan yok :26:
ben de klomen ve pregnylle gebe kaldım darısı başınıza inşallah, ilk denemede olmamıştı, ikinci deneme ancak 1 yıl sonra oldu çeşitli nedenlerden tedaviye devam etmemiştim, 2. denemede oldu hemen işte imşallah bir sebeple sizler de kavuşursunuz bebeklerinize
Ben pazar gunu oldum. Bugun yine basladim klomene. Hayirlisi artik bu ayda. Yumurtlama testi falan yapmistim gecen ay bu ay yapmak istemiyorum. Bide iki kucuk kist var demisti gecen hafta ultrasonla bakmadan klomen verdi ins gitmistir onlarda
Bundn oncede 26 gunde olmustum. Gecen ay laparoskopi olmustum u yuzden erken oldu heralde demistim. Demekki artik degisti gunum. Sen bilirsin ama istersen kullan tekrar. Bnm bi arkadasim 4. Ayinda kaldi klomenle.hemn olmayabiliyor isteınsan haber verır nıye erken oldun hanı 11 de olcaktın canım.. bende alsammı yıne klomen dıye dusunuyorum sasırdım valla canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?