Benimde 2.ayım klomen + ovitrelle kullanıyorum.. hayırlısı bakalım.. içim bomboş umut etmiyorum artık çünkü hep üzülüyorum 16 ay oldu16 kere üzüldüm. 16 kere ağladım bu ay hissizleştim sanki.......
canım ben mayıs ayında klomen ve çatlatma iğneis oldum haziran ayında hüsranla sonuçlandı.şimdi yarın klomene başlıcam bakalım hayırlısı.bu arada ben şeker ilacına devam ediyorum doktorum verdi gebelik için önemliymiş hamile kalana kadar kullanacksın onu dedi.
bende dün (adetimin 3 günü olan) klomene başladım.23 haziran doktor yumurta takibi yapacakmış inşalah ilaçlar işe yararda .ğneye felan gerek kalmaz.allah hepimizin yardmcısı olsun
bende kullanıyorum şeker ilacı insülini dengeliyor glifor kullanıyorum.. doktorum bu kez gittiğimde aşılama için nasıl prosedur olduğundan falan bahsetti. hatta tüp bebeğide aşılama olduğun yerde yapıyolar fln dedi. sanırım benden ümitsiz aşılama hatta tüp bebeğe gereksinim olacağını düşünüyo diye hissettim sormaya cesaret edemedim.
üzülüyorum duyunca çünkü. bu ay ve önümüzdeki ayda yine olmazsa kullanıcam sonra aşılamaya geçicekmişiz 4.ay.umarım artık olur...
inşallah gerek kalmaz canım yaaahayırlısı ile bu ayıda sorunsuz atlatsakk...ben diaflor kullanıyorum canım.adetimin 3.günü gonalf 75 iğne verdi bana doktor.dün onu vurundum.yarında klomene başlıcam bakalım.bu akşam eşimede keçi boynuzu pekmezine başlatıcam.spermlerinde sorun çıkmadı ama dahada canlansınlar :) sende başlat eşine hergün yesin biraz.
Benimde 2.ayım klomen + ovitrelle kullanıyorum.. hayırlısı bakalım.. içim bomboş umut etmiyorum artık çünkü hep üzülüyorum 16 ay oldu16 kere üzüldüm. 16 kere ağladım bu ay hissizleştim sanki.......
arkadaşlar doktor bana da klomen tedavisine başlayalım dedi eczacı climen vermiş 21 tane böyle birşey yaşayan var mı noooooooooolllllllllllllluuuuuuuuuuuurrrrrrrr cevap yazsın :2:
benim bildiğim klomenin içinde 10 adet ilaç olur ve sabah akşam kullanarak 5 günde bitirirsin.yanlış ilaçmı acaba anlamadım
yumurtan kendiliğinden çatlıcak durumdaysa doktor iğne vrmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?