klomen kullananlar!

jasomia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
45
3
36
Bursa
arkadaşlar kolmen kullanıldıktan sonra yani ilaç bittikten sonra çatlatma iğnesi yapılıyomuş die duydum.ben kullandım ama bana çatlatma iğnesi yapmadı dr um neden acaba.aranızda hiç klomen kullanıp çatlama iğnesi yaptırmayan varmı benim gibi.nolur yardımcı olun bana kafam karışık

canım benim yiğenimde klomen kullanıyor ama iğne vermediler bende ne olcam bilmiyorum hapım var horman düzenliyici bitince başlıcam bende klomene

evet canim benimde gecen ay yumurtam gelistigi icin catlatma ignesi vermisti ama bu ay sadece 11 milim büyüdü o yüzden vermedi.egerki seninkide büyümediyse vermez,yada büyüdüsyesede kendiliginden catlarmi diye bakar. buarada kizlar yumurtalarim 11milim oldu ve bugun benim 13ncü günüm yumurtalari büyümeyipde hamile kalan arkadaslariniz oldumu hic??

kızlar bende çarşamba günü doktora gidiyorum.. ilk gidişim bu pko var... aranızda tecrübesi olanlar beni biraz aydınlatabilirmi? ilk ne uygulayacak bana?

meraba kızlar bende pazar günü başlıyorum klomene haftaya pazarteside doktora gidicem bakalım ne diyecek allahım inşallah ilerleme kaydederiz bu dönemler çok sıkıntılı rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah

bende dün (adetimin 3 günü olan) klomene başladım.23 haziran doktor yumurta takibi yapacakmış inşalah ilaçlar işe yararda .ğneye felan gerek kalmaz.allah hepimizin yardmcısı olsun

Benimde 2.ayım klomen + ovitrelle kullanıyorum.. hayırlısı bakalım.. içim bomboş umut etmiyorum artık çünkü hep üzülüyorum 16 ay oldu 16 kere üzüldüm. 16 kere ağladım bu ay hissizleştim sanki.......

canım ben mayıs ayında klomen ve çatlatma iğneis oldum haziran ayında hüsranla sonuçlandı.şimdi yarın klomene başlıcam bakalım hayırlısı.bu arada ben şeker ilacına devam ediyorum doktorum verdi gebelik için önemliymiş hamile kalana kadar kullanacksın onu dedi.

bende kullanıyorum şeker ilacı insülini dengeliyor glifor kullanıyorum.. doktorum bu kez gittiğimde aşılama için nasıl prosedur olduğundan falan bahsetti. hatta tüp bebeğide aşılama olduğun yerde yapıyolar fln dedi. sanırım benden ümitsiz aşılama hatta tüp bebeğe gereksinim olacağını düşünüyo diye hissettim sormaya cesaret edemedim.
üzülüyorum duyunca çünkü. bu ay ve önümüzdeki ayda yine olmazsa kullanıcam sonra aşılamaya geçicekmişiz 4.ay. umarım artık olur...

bende dün (adetimin 3 günü olan) klomene başladım.23 haziran doktor yumurta takibi yapacakmış inşalah ilaçlar işe yararda .ğneye felan gerek kalmaz.allah hepimizin yardmcısı olsun

23 haziran tam senin yumurtalarının olgunlaştığı zamana denk geliyo yani klomen bittikten beş gün sonra oluyo..benimde aynı şekilde çünkü...o gün bakıp çatlama olmuyorsa iğne vercektir. hayırlısıyla olsun umarım. allah kucaklarımızı doldursun....

inşallah gerek kalmaz canım yaaa hayırlısı ile bu ayıda sorunsuz atlatsakk...ben diaflor kullanıyorum canım.adetimin 3.günü gonalf 75 iğne verdi bana doktor.dün onu vurundum.yarında klomene başlıcam bakalım.bu akşam eşimede keçi boynuzu pekmezine başlatıcam.spermlerinde sorun çıkmadı ama dahada canlansınlar :) sende başlat eşine hergün yesin biraz.

bende keçi boynuzu aldım ama sevmiyor günde bi tane falan yiyor. bende pazartesi iğne olucam daha fazla yemesini istiyorum çalışmalara kadar ama yemiyor. ama pekmezini almak aklıma gelmemişti iyi fikir verdin bak. doktorun sana progestan verdimi bebek tutunsun diye. benimki geçen ay verdi başım çok döndü çok kötü oldum her içtiğimde. ama boşuna o kadar sıkıntı çekmişim olmadı. bu ay gene yazdı mecbur kullanıcam yeterki olsun..

pekmezini al canım odaha iyi..bende çok seviyorum onu :) progesterondan bana hap değil vajinal kremini verdi canım.kullandım yaa kullanmam mı..aynen benimde olmadı okadar şeye aynen bu ay denicez tekrar bende çalışmalara kadar pekmezi yedircem bol bol :)

canım benim bende 3yıllık evliyim diyebilirim 3yıldır aglıyorum gine herseferinde umutlanıyorum çokk korkuyorum hiç çocugum olmamasından (

arkadaşlar doktor bana da klomen tedavisine başlayalım dedi eczacı climen vermiş 21 tane böyle birşey yaşayan var mı noooooooooolllllllllllllluuuuuuuuuuuurrrrrrrr cevap yazsın :2:

arkadaşlar doktor bana da klomen tedavisine başlayalım dedi eczacı climen vermiş 21 tane böyle birşey yaşayan var mı noooooooooolllllllllllllluuuuuuuuuuuurrrrrrrr cevap yazsın :2:

benim bildiğim klomenin içinde 10 adet ilaç olur ve sabah akşam kullanarak 5 günde bitirirsin.yanlış ilaçmı acaba anlamadım

benim bildiğim klomenin içinde 10 adet ilaç olur ve sabah akşam kullanarak 5 günde bitirirsin.yanlış ilaçmı acaba anlamadım

İlaç rehberine baktım, içerikler farklı görünüyor, bence önce doktorunu ara...

Pko'luyum.. Ben klomen kullandım, ilk deneme başarısız oldu, şimdi 2. Deneme için regl olmayı bekliyorum, bu arada progesteron ve şeker ilacı içiyorum.. Hayırlısı inşallahh...

Ben de yarın başlayacağım klomen içmeye. Doktorum takip için çağırmadı. Buay olmazsa 2. kutuyu içtikten sonra gel dedi??? Ben yine de gidecektim ama adetin 12. günü resmi tatil. 173 günü gitsem olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…