bende klomen kullandım adetın 5.günü verdi 5 gün içtim.sora muayene oldum ve ıkı yumurtam oluşmuş biri 17 biri 12mm. 3 gün dinlen ve 5gün ilişki dedi.perşmbe dr gıdıcem iğneden söz etmedi.bu arada benım bır oğlum var tedavisiz hamıle kalmıştım bir çok şeye yabancıyım ikincide böle şeyler yaşıycamı bılmıordum oğlumada 8 ayın üstune hamıle kalmiştım ama kalamıorum dıe dr gtmiştım hiç bir sorunun yok demiştı o zaman yumurtlama gunlerımı hesaplamıştı ve o gunlerde ilişki demişti.o ay hamıle kalmıştım.şimdi yumurtlama da sorun olduğunu söledi bir çok tahlil werdi hepsi normal çıktı çok şükür.Klomene başladık,sonucu çok merak ediyorum.ilk çocuktaki gıbı uykularım kaçmaya başladı bu duyguyu tattığım halde..RABBİM TÜM İSTEYENLERE WERSİN.
hyr,olduğu kadar dedi,zorlama gıbı demek ıstedi sanki.ama ben her gün deniyorum şansımı canımdanda bezdım bu arada..ılkındede uraşmıştık bır hafta değmişti inş bundada öle olur.olmazsa rahim filmi çekıcez dedi.
yanı doktorlar kasma dıyor genelde onlar rahat tabıı yumurta 18 ile 20 mm arası catlıyor dıye bılıyorum ama genelde 18 mm senın ertesı gunu catlar carladıktan sonra ilişki diyolar gün aşırı rahim filminide kanalların acıkmı dıye bakıcaktır ama bır cocuk var kanallaın acıktır zaten ıyıce arastır bence rahım fılmı cekmek kalay degıl o en son yapılcak bıbı kendı doktorumdan bılıyorum gercı senın hormonlarda falan herhangi birsey cıkmamıstı dımı
hepsi normal çıktı hormon testlerinin.ertesi gunu çatladımı bılmıorıum ama ertesı gune ilişki önermedi 3gun sora başlayın dedi.öle yaptık.iğneyi ne zaman yapıyorlar?banada yapabılır mı perşembe gunu acaba?bu arada senın tedavı surecınden bahsedebılırmısın klomenı ne zamandır kullanıosun?rahım fılmı için hanı bişeyın görunmuyor testlerde rahme bakarız artık göremediğimz bır sorunun mu war dıe dedi.
evet bende oyuzden son anda yazdım hormonlarla ılgılı bısı varmı dıye cunku genlede en son fılme bakıyolar sende bi sorun olmayıncada en son oraya bakıcak demkkı benım hrtmon yukseklıgım var ve yumurtlamam durmus yani var olan yumurtalarımla adet oluyorum o yumurtalarım bitince yumurtam falan kamıycak oyuzden bız biran önce cocuk sahıbı olmamız lazım 1 bucuk senelık evlıyım daha cocuk dusunmuyorduk ama boyle olunca 2 aydır denıyorum klomen ıcıyorum ama benım yumurtalarım cok gec buyuyor banada igne yapılmadı kendılıgınden catladı ogun itibariyle gün asırı ilişki dedı doktor bakalım cumartesı bellı olucak 4 gunum kaldı 4 gun sonra umarım kırmızım gelmezde hamıle oldugum haberını alırım bu arada yasım daha 24
bende dün (adetimin 3 günü olan) klomene başladım.23 haziran doktor yumurta takibi yapacakmış inşalah ilaçlar işe yararda .ğneye felan gerek kalmaz.allah hepimizin yardmcısı olsun
arkadaşlar kolmen kullanıldıktan sonra yani ilaç bittikten sonra çatlatma iğnesi yapılıyomuş die duydum.ben kullandım ama bana çatlatma iğnesi yapmadı dr um neden acaba.aranızda hiç klomen kullanıp çatlama iğnesi yaptırmayan varmı benim gibi.nolur yardımcı olun bana kafam karışık
arkadaşlar kolmen kullanıldıktan sonra yani ilaç bittikten sonra çatlatma iğnesi yapılıyomuş die duydum.ben kullandım ama bana çatlatma iğnesi yapmadı dr um neden acaba.aranızda hiç klomen kullanıp çatlama iğnesi yaptırmayan varmı benim gibi.nolur yardımcı olun bana kafam karışık
bende dün (adetimin 3 günü olan) klomene başladım.23 haziran doktor yumurta takibi yapacakmış inşalah ilaçlar işe yararda .ğneye felan gerek kalmaz.allah hepimizin yardmcısı olsun
Klomen bittikten ne kadar sonra ilişki olması gerekiyor?
Beni de tam 15 gun sonra cagirdi evet..Arkadaşlar klomen kullanırken yumurtlama gününden kaç gün sonra adet olmak gerekiyor? Doktor beni tam onbeş gün sonra çağırdı onbeş gün sonra gel dedi ama benim merak ettiğim onbeş gün sonrası için çağırdı gün tam adet olmam gereken gün mü yoksa gecilkmeli olarak mı çağırmıştır? Yani çağırdığı gün adetim gecikmiş mi sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?