hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) kısmetse ben de cumartesi günü Aidin hanımın öğrencisi Hatice hanıma gidiyorum Allah bana da tez vakitte nasip eder inşaAllah bakalım neler dicekler bana
Merhaba canım,benimde yumurta büyümesinde sorun var,aidin
salihin kitabi var bendede,zaten öncesinde yine hacamat ve sülükle ilgiliydim. Klomenden bur fayda görmedim,hacamat,sülük ve çörek otu ,bal, tarçın kürü ile hamile kaldım,çok şükür herşey yolunda
Orasi oyle saglikli olsun kuzularin. Hayirlisiyla ins ins. Belki dedigim dua saatine gelir kabul olur sabrinin sonu selamet diye bosa demezler. Sen de elhamd cok sabrettin. Ins Rabbim onun mukafati olarak sana ikiz verir:))). Benim ilk tahlil sonucum yuksek cikti. 125, doktor normalde 100 altinda olmasi lazim dedi. Yuksek olunca ikiz olma ihtimali yuksek dedi ama onemli olan dedi ilk tahlil degil yukselisi. Normalde iki gunde iki kati olur dedi. En fazla iki bucuk kati. Eger daha fazlaysa yuksek ihtimal ikiz dedi canim. Benimkiler tam iki kat devam etti seninkiler de mashallah:))) nazar degmesin. Heyacanli ultrasyon sonuclarinizi bekliyorum. Kuzulanirini gorelim
arkadaşlar! merhaba herkese. ben de pcosluyum. tüylenme ve kilo problemim var. 10 kilo fazlam var şu anda. geçen hafta reglin 2. günü doktora gittim bana kilo vermem gerektiğini söyledi ve bunu yanında klomene başladı. gece yatarken 2 tane üstüste içtim. 2 gün ara verip tekrar tedaviye gittim. biri 13 biri de 14mm iki yumurtam oluşmuştu. doktor biraz daha bekleyelim dedi ve 2 gün sonra yine gittiğimde bir tane yumurtamın 16mm olduğunu söyledi ve bunu destekleyelim dedi. puregon verdi ve tek seferliğine 75mg uygulamam gereketiğini söyledi. bugün uyguladım bakalım yarın ne olacak? bu arada glifor da kullanıyorum. hergün 3 tane içiyorum ben de çok işe yaradı. adetlerim çok düzenli ve 10 kg verdim. benim merak ettiğim böyle bir durumda olup hamile kalan arkadaşlar var mı? yani kilo ve pcos problemi olan ve kilo vermeye çalışırken hamile kalan arkadaşlar. ben her şeyi paylaşacağı burdan artık. umarım destek oluruz birbirimize:)
canım kistin boyutu küçükmüş ,sanırım bi sonraki adetinle atarsın
ebnim 5cm lik kistim bile gitti ,seninki hali hayli gider ..
klomen kisti dahada büyütmesin diye vermemiştir , kistten kurtul devam edersin inşAllahhh :) :)