Klomen kullananlar

hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) kısmetse ben de cumartesi günü Aidin hanımın öğrencisi Hatice hanıma gidiyorum Allah bana da tez vakitte nasip eder inşaAllah bakalım neler dicekler bana

Canim gozun aydin insallah sag salim kucagina alirsin bebisini insallah yada su an yanindami bebisin allahim saglik sihat versin insallah

canim.ikizlerinmi oldu cok merak ettim biliyorum su an bebeklerin kucaginda sag salim insallah allahim sizlere bagislasin amin

Canim peki hamilemisin su an tedavin cvp verdimi insallah bebegin seninledir

Canim gozun aydin insallah sag salim kucagina alirsin bebisini insallah yada su an yanindami bebisin allahim saglik sihat versin insallah
Tesekkur ederim canım,oğlum şuanda 3.5 aylık,Rabbim dileyen isteyen herkeslere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah

Tesekkur ederim canım,oğlum şuanda 3.5 aylık,Rabbim dileyen isteyen herkeslere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah
Ayyy ne guzel gulumsemeye baslamisdir o simdi canim rabbim size bagislasin insallah yuzunuz hep gulsun

Nasıl gitmişti kistiniz,ve bu kist ile hamile kalınabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…