adet olmuşmuydun kistin olduğunu nasıl anladın bi belirti falan oldu mu ....yani normal adet günümde adet oldum bi sıkıntıda yok yine de kist olma ihtimali var mıben 3 defa kullandım
3 ünde de nur topu gibi kistlerim ve 6 kilom oldu.
lütfen dikkat edin..
adet olmuşmuydun kistin olduğunu nasıl anladın bi belirti falan oldu mu ....yani normal adet günümde adet oldum bi sıkıntıda yok yine de kist olma ihtimali var mı
bence 9. gün gitarkadaşlar adetin 3. günü klomene başladım. günde 3 tane ne zaman doktora gitmem gerek sizce. 8. gün gidecektim doktor yokmuş.10. gün gitsem geç kalır mıyım sizce
Karşıyakalı1912 klomen kullanırken ovulasyon testı yapılamıyor mu? Benım adet duzensızlıgım var. Dr klomen kullanıp 12-15 gunlerı ve arasında bırleşme onerdı. Eger klomen ıse yararsa dedıgı tarıh mantıklı. Ama benım normal döngüm 33-34 gun. Ovulasyon testı yapmadan nasıl ogrenebılırım yumurtlayın yumurtlamadığımı?klomen kullanırken ovulasyon testleri doğru sonuç vermez canım ve çatlatma iğneside 14 gün sonraya kadar gebelik testlerinde yanlış sonuç verebiliyor. klomen kullanırken yumurta takibini 2 gün ara ile gidip usg ile doktora yaptırmak gerekiyor.
pazara denk geliyobence 9. gün git
yapılmıyor canım hatalı sonuç veriyor yumurta takibi için 2 günde bir doktora gitmen gerek doktor söyleyecek şu gün diye hatta çatlatma iğnesi verebilir. iğneden 36 saat sonra uygun olursun.Karşıyakalı1912 klomen kullanırken ovulasyon testı yapılamıyor mu? Benım adet duzensızlıgım var. Dr klomen kullanıp 12-15 gunlerı ve arasında bırleşme onerdı. Eger klomen ıse yararsa dedıgı tarıh mantıklı. Ama benım normal döngüm 33-34 gun. Ovulasyon testı yapmadan nasıl ogrenebılırım yumurtlayın yumurtlamadığımı?
canım 1,5 sene her yolu denedim olmadı belki tek başına yaramaz ama çatlatma iğnesi ile kullandım ilk ay hamile kaldım çok şükür. Umudunu kaybetme. Özel hastaneye gittiysen tüp bebek masrafına sokmak için yapıyorlar benim kardeşime de aynını söylediler ama şimdiki doktoru klomen kullanmasını tavsiye etti. Şimdi rahim filminin etkisinin geçmesini bekliyor.arkadaşlar bi doktora gittim bn bu ay klomen kullandım dedim. bna kullanma hiç bi işe yaramıyo dedi
peki rahim filmi çektirmem gerek mi. daha çektirmedim. korkuyorumcanım 1,5 sene her yolu denedim olmadı belki tek başına yaramaz ama çatlatma iğnesi ile kullandım ilk ay hamile kaldım çok şükür. Umudunu kaybetme. Özel hastaneye gittiysen tüp bebek masrafına sokmak için yapıyorlar benim kardeşime de aynını söylediler ama şimdiki doktoru klomen kullanmasını tavsiye etti. Şimdi rahim filminin etkisinin geçmesini bekliyor.
peki rahim filmi çektirmem gerek mi. daha çektirmedim. korkuyorum
ya ama etrafımda hiç yok iyi bi doktor. şimdi yeni bi tanesine gitti pazartesi bna klomen kullanma çok gereksiz bi ilaç dedi. boşuna kullanıyorsun ddi. halbu ki ihtiyacım var yumurtlamam olmuyo. ama o kullanma olur dedi. ultrason verdi bugüne igrara sıkışık gel dedi. bn anlamadım bişey ilgilenmicek galiba ne yapacamı bilmiyorumBen çektirmedim zaten 5-6 denemeden sonra olmazsa çektiririz demişti doktorum. Kardeşime direk senin tüplerin tıkalı demişlerdi. Ondan çektirdi ama temiz çıktı sonunda.
Klomenle tedaviye başladıktan sonra ilaç bitiminde 2. günden itibaren 2 günde 1 doktora gidip yumurta kontrolü yaptır. Çatlatma iğnesi de iste. Ama en önemlisi güvenebileceğin söyledikleri aklına yatan bir doktor bul. Çünkü özellikle bizim gibi ilaçla hamile kaldıktan sonra doktora güvenmek senin geceleri uyumanı sağlar yoksa kafanda bin türlü korku olur. Doktor seçmek çok önemli. Özellikle seni strese sokmayacak bir doktor lazım sana çünkü gebeliğin oluşmasında da ilerlemesinde de en önemli engel stres. Stres olunca insanda hiç bir şey istediğin gibi olmuyor.
Anladım canım, benim doktor oyle yumurta takıbı falan istemedi cok ılgılenmıyor dıye ben klomen bıttıkten sonra 11. gun gıttım baktı. 16 mm yumurta var dedi. hatta ıkı yumurtalıkdada yumurta var belkı ıkız bıle olabılır dedı 2 gune catlar 20 mm ye gelırse catlatma ıgnesıne gerek yok dedı. onerdıgı gunler oldu. ben merakımda ovulasyon testı yapıyorum doktorun onerdıgı gunler bıttıkten hemen sonrakı gun test pozıtıftı. her ıhtımale karsı o gunude değerlendırdım. hayırlısı. Olmazsa gun gun takıp edecek baska bır dr ıle devam edıcem galıba. Sizler cok yardımcı oluyorsunuz sağolun ama dr un da ılgılısı lazım galıba boyle sağa sola sora sora bu iş zor :)yapılmıyor canım hatalı sonuç veriyor yumurta takibi için 2 günde bir doktora gitmen gerek doktor söyleyecek şu gün diye hatta çatlatma iğnesi verebilir. iğneden 36 saat sonra uygun olursun.
uzgungul ne yazıkki konuyla ilgili çok bilgim yok ama klomeni ılk kullandığımda yumurtaları kiste çevirebildiği ama ciddi bir problem olmadığı hatta genelde adet ile beraber kistlerin kendiliğinden geçebildiği söylenmişti. umarım seninki de ciddi birşey değildir canım.arkadaşlar nolur bn acil cevap yazın hiç bişey anlamadım bu işten. lüften yazın vakit geçdene ne yapacağımı bilmiyorum. pazartesi doktoraa gittim tabiki yine acele etme bekle dedi 2 sene 3 sene olsun dedi. bn bu ay klomen kullandım dedim boşuna kullanma çok gereksiz bi ilaç dedi. neyse ultrason verdi bugüne idrara sıkışık bir şekilde gitti ultrasonda şöyle yazıyo. her iki overde normal boyutlarda. sağ overde 25.5 mm solda 15.8 mm boyutlarında folikül kisti izlendi yazıyo bn ne yapacam şimdi bu nedemek oluyo nolur bişey yazın
Canim bak güzel haberi vermek için girdim yorumunu gördüm cvp vermek istedim 2 saat önce hamile olduğumu öğrendim ve mayis da ilaç falan kullanmadım sadece rahim filmi çekildi ve Rabbim evladımı verdi bana sakin geçiştirme rahim filmini ben aylarca ilaç tedavisi denedim ama olmadı ha tüpler açıktı ama rahim filmi çok etki ediyor sakin korkma dapeki rahim filmi çektirmem gerek mi. daha çektirmedim. korkuyorum
tamam canım çok sağol tavsiyen için bu ay çektirecem nasip oursa. rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat versinCanim bak güzel haberi vermek için girdim yorumunu gördüm cvp vermek istedim 2 saat önce hamile olduğumu öğrendim ve mayis da ilaç falan kullanmadım sadece rahim filmi çekildi ve Rabbim evladımı verdi bana sakin geçiştirme rahim filmini ben aylarca ilaç tedavisi denedim ama olmadı ha tüpler açıktı ama rahim filmi çok etki ediyor sakin korkma da
AmiN canım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin dualarim sizinletamam canım çok sağol tavsiyen için bu ay çektirecem nasip oursa. rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat versin
Tabi ki doktor çok önemli ama en önemlisi moral. İçini ferah tut burada ne kadar deneyip olmayan arkadaşlar oldu. Sonra bir gün mutlu haberler verdiler. Umudunu kaybetme olmasını istediğin şeyleri düşün ve hayal et.Anladım canım, benim doktor oyle yumurta takıbı falan istemedi cok ılgılenmıyor dıye ben klomen bıttıkten sonra 11. gun gıttım baktı. 16 mm yumurta var dedi. hatta ıkı yumurtalıkdada yumurta var belkı ıkız bıle olabılır dedı 2 gune catlar 20 mm ye gelırse catlatma ıgnesıne gerek yok dedı. onerdıgı gunler oldu. ben merakımda ovulasyon testı yapıyorum doktorun onerdıgı gunler bıttıkten hemen sonrakı gun test pozıtıftı. her ıhtımale karsı o gunude değerlendırdım. hayırlısı. Olmazsa gun gun takıp edecek baska bır dr ıle devam edıcem galıba. Sizler cok yardımcı oluyorsunuz sağolun ama dr un da ılgılısı lazım galıba boyle sağa sola sora sora bu iş zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?