Klomen kullananlar

Canım çok çok çokkk sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kendinede bebişinede çok dikkat et

Arkadaşlar merhaba, eşimin sperm sonuçlarındaki durumdan dolayı bir süredir tedavi görüyordu eşim, geçen aylar kötüydü fakat ilaçlar ve kürlerle normale döndü çok şükür,ama böyle devam eder mi bilemiyorum. Adetimin 2. günü ( Cumartesi) dr a gittim ve normal yolla olur eşinin durumu kötü değil dedi klomen başlattı. Bu gün 3.günüm klomene başlayalı,adetim de bitti. Fakat ben bundan önce yumurta takibi yapıyordum ovülasyon testleriyle ve adetimden sonra 17.günde falan pozitif oluyordu.Klomen yumurtalarımı 1 hafta içinde mi büyütüp çatlatacak,yoksa büyümenin durumuna göre tekrar tekrar gitmem mi gerekecek dr a???

arkadaşlar! merhaba herkese. ben de pcosluyum. tüylenme ve kilo problemim var. 10 kilo fazlam var şu anda. geçen hafta reglin 2. günü doktora gittim bana kilo vermem gerektiğini söyledi ve bunu yanında klomene başladı. gece yatarken 2 tane üstüste içtim. 2 gün ara verip tekrar tedaviye gittim. biri 13 biri de 14mm iki yumurtam oluşmuştu. doktor biraz daha bekleyelim dedi ve 2 gün sonra yine gittiğimde bir tane yumurtamın 16mm olduğunu söyledi ve bunu destekleyelim dedi. puregon verdi ve tek seferliğine 75mg uygulamam gereketiğini söyledi. bugün uyguladım bakalım yarın ne olacak? bu arada glifor da kullanıyorum. hergün 3 tane içiyorum ben de çok işe yaradı. adetlerim çok düzenli ve 10 kg verdim. benim merak ettiğim böyle bir durumda olup hamile kalan arkadaşlar var mı? yani kilo ve pcos problemi olan ve kilo vermeye çalışırken hamile kalan arkadaşlar. ben her şeyi paylaşacağı burdan artık. umarım destek oluruz birbirimize:)

normalde doktorlar kontrole çağırıyorlar. ilacın bitiminden itibaren takip ediyor. uygun büyüklüğe gelincede bazen çatlatma iğnesi veriyorlar bazende kendiliğinden çatlamasını bekliyorlar. tabi o arada da gün aşırı ilişki oluyor. bence sen kontrol ettir en azından büyüyüp büyümediğine bakılır. doktor ilişki için gün verir. daha garanti olur. benim ilk hamileliğim klomenle oldu. kendisi çatlamıştı ve tutmuştu. hayırlısı olur inş.

bende glifor kullanıyorum. ilk hamileliğim klomenle olmuştu şimdi ikinci için uğraşıyorum.
ben bu sayfadan takip ediyorum canım. istersen oraya gel.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ar-birbirimize-destek-olalim.688728/page-1754

Gittim dr a 5günlük ilacım bittiğinde istenilen boyutta değildi o yüzden 2 gün daha klomen kullandım. 2 tane güzel yumurtam olmuştu çatlatma iğnesi verdi, 23ünde sabah 10 da iğnemi yaptırdım,bu günü boş geçin 24-26-30 da ilişki olsun dedi ama biz dün akşamını değerlendirdik. Sence bugün ara vermeli miyiz yoksa bugün boş geçip diğer günleri mi değerlendirelim?

bence sen bugünü de değerlendir derim. 24-25 i değerlendirdin sanırım. bugün 26 sı onuda değerlendir. daha sonrada 28 ve 30 unu değerlendirirsin. arada 1 gün geçmiş olur en azından.

bence sen bugünü de değerlendir derim. 24-25 i değerlendirdin sanırım. bugün 26 sı onuda değerlendir. daha sonrada 28 ve 30 unu değerlendirirsin. arada 1 gün geçmiş olur en azından.
tamam canım,bugün de misafirimiz var ama yapacak bir şey yok vallahi,kapımızı kapatır işimize bakarız zaten dr kesinlikle kalkma ilişkiden sonra,banyo da yapma demişti. işimizi halledip uyuruz artık :)

Canım dün akşam misafirlerim yatıya kalmadılar,şansımıza :) Dün akşamı da değerlendirdik. İnşallah spoşlar yumoşları bulmuştur. Sen ne durumdasın?

adet olmuşmuydun kistin olduğunu nasıl anladın bi belirti falan oldu mu ....yani normal adet günümde adet oldum bi sıkıntıda yok yine de kist olma ihtimali var mı
merhababiraz geç ama umarım işine yarar , önce sağ da 3 cm sonra solda 4,5 cm kistim oluştu,adetlerim düzenli sadece kist olunca 1-2 gün gecikme oluyor, ilk ay cyclo progynova , ikinci ay yasmin doğum kontrol hapı kullandım, doktora henüz gitmedim, 4 aydır kistle uğraşıyorum, bu ay bel ağrım oldu kistendir diye düşünüyorum, hayırlısı, sizde durum nedir?

yok canım çok şükür kist falan olmadı ama o korkuyla artık klomen kullanmama kararı aldım zaten yalnış bi tedaviydi bence çünkü yumurtlama problemim yokk i benim eşimin spermleri hareketsiz sadece ...yinede cevabın için sağol allah şifa versin....inşallah bel ağrınız bebiştendir :)

arkadaşlar ben klomen kullanıyorum aslında bunun kararını doktorum vermedi bütün testler yapıldı hsg de çekildi her şey normal ancak doktorum bir ay sonra gel dedi bende dayanamadım klomen kullanmaya başladım umarım zararını görmem

kızlar hepinize Aidin Salih'in Gerçek Tıp adlı kitabını okumanızı ve bize ne kadar gereksiz ve yanlış tedaviler uyguladıklarını görmenizi tavsiye ediyorum. Bende de güya sebepsiz kısırlık var ama aslında sebepsiz değil tahmin bile edemeyeceğiniz bir çok sebebi var. ve sadece aç kalarak hacamat ya da sülük tedavisi yaptırarak bütün hastalıklarınızdan kurtulmanız mümkün. kitabı alamam diyorsanız bile en azından kitapçıda bakar gibi yapıp kadın kısırlık bölümünü okuyun derim sayfa 245-248 arası 3 sayfacık :) zaten okuduğunuz zaman ilginizi çekeceğine eminim. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseye de aratmasın çok zor bir şey 14 aydır bekliyorum Allahın izniyle ve rahmetli Aidin hanımın öğrencileri yardımıyla inşaAllah nasibimizde varsa çocuk sahibi olacağız ama gerçek tıpla, kandırma klomen tedavileriyle değil! kaç kere denememe rağmen olmadı da zaten. deneyimlerimi sizlerle paylaşırım ve umarım hakkımızda hayırlıysa tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlada hamile kalıp hepinize umut olurum.

Merhaba canım,benimde yumurta büyümesinde sorun var,aidin
salihin kitabi var bendede,zaten öncesinde yine hacamat ve sülükle ilgiliydim. Klomenden bur fayda görmedim,hacamat,sülük ve çörek otu ,bal, tarçın kürü ile hamile kaldım,çok şükür herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…