klomen kullananlar

canım adetinin kaçıncı günü peki 8 mm çıktı benim 9.günü 7mm di ve adetin 5.günü kullandım

adetin 3 gunu basladim dun 11. gunumdu benimde yarin sabah cagirdi doktorum gidicem bakalım ne dicek bu ay olmicak heralde yumurtam

gününde olmak bile güzel cok haklisin

İlaç degil Can'ım folikasit bu.Pkolulara önerilen bir vitaminmiş

bende de var pco maalesef kucuklugumden beri ve tum semptomlarini yasiyorum killanma kilo artisi vs almak isterim iyi gelcekse suan folic e basladim zaten ama en iyisi buysa onu aliyim

bende de var pco maalesef kucuklugumden beri ve tum semptomlarini yasiyorum killanma kilo artisi vs almak isterim iyi gelcekse suan folic e basladim zaten ama en iyisi buysa onu aliyim
Yüzümde tüylenme vardı bende de lazer agda birşekilde hallediyorum eskisine göre daha iyi.Zaten anne karnından geçiyor pko muhtemelen annen ya kiloludur.Yada şeker hastalıgı vardır.Doktoruna sor sende bu vitamin sayesinde 2 ayda 9 kilo verdim ve yumurtalıklarım daha iyi durumdaymış.2 tane oluştu bu ay.Ama eşimde problem var degerleri sınırda.O da vitamin kullandı hep.

sordum bu sabah kullanmak istersen kullan dedi cok fazla destek hapi var sen bilirsin dedi.

Hadi inşallah hayırlı haber alirsin ben 14. gun kanda ogrenmistim gecen sene
Ben bakmayı düşünmüyorum 20 gün geçmedikçe.Ya 18 ya 19. Gün oldum hep bu 3. Deneyişim zaten.Mutlaka 36 saat sonra mı olmalı acaba

`