- 18 Ağustos 2016
- 378
- 291
- 33
Pko yok cok sukur canim.doktorum banada decavit verdi vitamin ve folik asit olarakİnşallah canım bekleyen herkese nasip etsin Allah.Pko var mı bilmem ekstradan vitamin de kullanıyorum ben özel bir vitamin verdi doktorum.Benim gittiğim doktor tüp bebek yapan bir doktor.O da bu iğneyi kullandırıyor hep.Ve mutlaka çatlıyor.
Bana da miyositol positive verdi baya kilo verdim ve yumurtalarım daha iyi gelişti bu ay.2 yumurta oldu bende de umutlanmak istedim ama ister 10 yumurta olsun olmayınca olmuyor.O yüzden elimden geleni yapıp Allah'a bıraktımPko yok cok sukur canim.doktorum banada decavit verdi vitamin ve folik asit olarak
Ne guzel kilo verebilmissin ben tam tersi dusuk sekerden dolayı aliyorum surekli. Kesinlikle dogru olunca 1 yumurta bile yetiyo Allah buyuk..Bana da miyositol positive verdi baya kilo verdim ve yumurtalarım daha iyi gelişti bu ay.2 yumurta oldu bende de umutlanmak istedim ama ister 10 yumurta olsun olmayınca olmuyor.O yüzden elimden geleni yapıp Allah'a bıraktım
Öyle tabiki hayırlı Zaman'ını bekliyorum.Eşime sigarayı bıraktıramadım benimde umudum kalmıyor bu yüzdenNe guzel kilo verebilmissin ben tam tersi dusuk sekerden dolayı aliyorum surekli. Kesinlikle dogru olunca 1 yumurta bile yetiyo Allah buyuk..
Kızlar bende klomen kullandim bu ay ayın 16 sinde oviteralla ignemi vuruldum çatlama oldu ve bu gün 14 .gunum test yapsam cikarmi
bende de pko vardı doktor bana klomen verdi sadece akşamları 5 gün kullandım ondan sonra doktora gittim iki tane yumurtam gelişmişti ama onların yanında birden fazla yumurtalarda varmış küçük doktor çoklu gebelik olmasından endişe etti vede ilişkiyi yasakladı adetime kadar biz dinlemedik ama yine sonuç negatif hatta ve hatta adetim geç geldi sinir oldum.sonraki ay gitmedim doktora felan adetim lapa lapa geldi kloemnden sonra çatlatma iğnesi olmazsa kist yaparmış sanırım ben kistimi attım sonraki 2 ay açık renk geldi ve kısa sürdü.şimdi buay da erken geldi adetim ve yine açık renk geliyor.kafam acaip karışık rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebek nasip etsinn
Bana da miyositol positive verdi baya kilo verdim ve yumurtalarım daha iyi gelişti bu ay.2 yumurta oldu bende de umutlanmak istedim ama ister 10 yumurta olsun olmayınca olmuyor.O yüzden elimden geleni yapıp Allah'a bıraktım
Idrar da cikmazmi canim
Bana pko etkisini azaltan bir vitamin verdi doktorum adı miyositoldü hep onu kullanıyorum.Kilo daa verdim bu sayede.miyositol ne acaba ilk defa duydum
Bana pko etkisini azaltan bir vitamin verdi doktorum adı miyositoldü hep onu kullanıyorum.Kilo daa verdim bu sayede.
Araştır herkes bilmez.Tüp bebek de uzman bi doktor gittiğim drben arastiriyim o zaman bi
Cevremizde goruyoruz mutlaka sigara alkol icen insanlarin saglikli cocuklari oluyo ne kadar dikkat etsek bizim olmuyo hic belli olmuyor Allahim takdiri iste. Umutsuzluga kapilma sakin vardir bi zamani. Bat bugundu ve bugun adet oldum. Aslinda bi taraftan mutluyum gununde oldugun icin hic degilse duzenli ve yumurtlamam oluyor. Kismet sonraki aylara kaldik..Öyle tabiki hayırlı Zaman'ını bekliyorum.Eşime sigarayı bıraktıramadım benimde umudum kalmıyor bu yüzden
İlaç kullanmamış mıydın sen :)) Ben normalde bi 33 günde bi 60 günde oluyorum.Şimdi çatlatmasan sonra kaç gün beklicem ki ya :) yumurtaların 2 si de çatlamış.Ovulasyon testim tek çizgi çıkıyor.Cevremizde goruyoruz mutlaka sigara alkol icen insanlarin saglikli cocuklari oluyo ne kadar dikkat etsek bizim olmuyo hic belli olmuyor Allahim takdiri iste. Umutsuzluga kapilma sakin vardir bi zamani. Bat bugundu ve bugun adet oldum. Aslinda bi taraftan mutluyum gununde oldugun icin hic degilse duzenli ve yumurtlamam oluyor. Kismet sonraki aylara kaldik..
Ovulasyon testlerine pek guvenme. Sabah aksam idrari yanlis gosterebiliyor.İlaç kullanmamış mıydın sen :)) Ben normalde bi 33 günde bi 60 günde oluyorum.Şimdi çatlatmasan sonra kaç gün beklicem ki ya :) yumurtaların 2 si de çatlamış.Ovulasyon testim tek çizgi çıkıyor.
Benim siklus 35 40 gün ama hep 30. Günde veya 29. Günde oluyordum klomen kullandığım ay.Çatlamayı kontrol ediyorum ovulsa. Testinde genelde hep 2. Çizgi çıkardı bu da çatlatmadığı anlamına geliyordu ve adet olamıyordum.Ama şimdi hiç lh yok 2 Side çatlamış oldugunu anlıyorum adeti bekliyorum bende.Habgi günden başlıcaz saymaya peki.20si sabah oldum ben deOvulasyon testlerine pek guvenme. Sabah aksam idrari yanlis gosterebiliyor.
Evet ben klomen kullandim iki yumurtam gelisti catladi ama tutmadi sanirim yada cikolata kistinden dolayi takiliyor bilemiyorum. Benim siklusum 29 gün. Tam gününde oldum..
aslında aklımdaydı yapmadım sağol birdahakine inşallahbal tarçın çörek otu karışımı deneyebilirsin bu arada o etkili oldu ben de 1 tane kendi yumurtam oldu birtane de klomenden kaynaklı oldu aklımdayken söyliyim.
aslında aklımdaydı yapmadım sağol birdahakine inşallahbal tarçın çörek otu karışımı deneyebilirsin bu arada o etkili oldu ben de 1 tane kendi yumurtam oldu birtane de klomenden kaynaklı oldu aklımdayken söyliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?