klomen kullananlar

arkadaşlar bugün kontrolüm vardı yumurtam 7 mm çıktı doktor küçük dedi ve 2 gün daha iç dedi sizce büyürmü bugün adetimin 9.günü
Geç olgunlaşıyordur bu ay.Kullandıkça büyümesi artar.Ben kiloluyken 16 17. günde çatlatma iğnesi oluyordum kilo verince hem birden fazla oldu yumurta hem de yumurtaların büyümesi hızlandı.Doktor diyorsa kullan mutlaka faydası olur.

Kilo var malesef

Kilo var malesef
O etkiliyordur kilo verince mutlaka faydası oluyor.Ama 2 gün daha kullandıysan yumurta gelişimine mutlaka faydası olur. Çok etkili bir ilaç çünkü.Şeker kullanımını ve karbonhidrat kullanımını da azaltırsan daha etkili olur. İNSÜLİN DİRENCİNİ KIRMAK İÇİN.Ben de adet olmayı bekliyorum.iğneden sonra 9. günümdü bugün.

Hakkımızda hayırlısı canım

Herkese selamlar, bende bu ay klomen kullandim 2 yumurtam gelisti sagda 21mm solda 25mm. Sagdaki catladi soldaki catlamamis maalesef. Choriomon catlatma ignesi vuruldum 2 doz. Beklemedeyim. Bat yarin. Adet oncesindeki agrilarim var ama bilemiyorum. İnsallah hayirlisiyla hamile kalmak istiyorum. Sizlerde tez zamanda pozitifleri gorursunuz insallah..Hipoglisemi etkiliyor mu acaba? Bende insulin degerleri cok degisken.dusuk seker var maalesef.. bide cikolata kisti

Choriomon kullanıldı bende de canım.Ama çatladıgına eminim.Benim aynı tarafta 2 yumurta oldu dipdibeymiş yumurtalar.Hipoglisemi ben duymadım hiç denk gelmedim yada Ama bu kullanılan iğneyle hiç yumurta çatlamadıgı olmadı merak etme yani.Kaçıncı gün senin iğneden sonra.Şekeri denge de tutman da önemli ayrıca.

hayirlisi olsun insallah canim

Aslinda digeride catlamis gibi dedi doktor yani ici bosmus ne demekse igne vurulali 14 gün oldu. Bat yarin ama hafif agri var kasiklarimda.bakalim kismet. İnsallah seninki tutmustur canim. İyi haberler veririz umarim

Aslinda digeride catlamis gibi dedi doktor yani ici bosmus ne demekse igne vurulali 14 gün oldu. Bat yarin ama hafif agri var kasiklarimda.bakalim kismet. İnsallah seninki tutmustur canim. İyi haberler veririz umarim
İnşallah canım bekleyen herkese nasip etsin Allah.Pko var mı bilmem ekstradan vitamin de kullanıyorum ben özel bir vitamin verdi doktorum.Benim gittiğim doktor tüp bebek yapan bir doktor.O da bu iğneyi kullandırıyor hep.Ve mutlaka çatlıyor.

Iyi geceler kızlar Bend e kilomane.kullandim sağ yumurtaların büyüdü ve bu ayın 16 sinda çatlama iğnesi vuruldum oviteralla bu buçuk gün sifre yi ağrılarım oldu kasiklarim batma gibi ağrılar doktora gittim ve yumurtaların çatlamış doktorum 3 gün iliskiyi söyledi ve bu gün. 13 günüm inslh hamilhamileyimdir çocuk çok istiyoruz 2017 hepimize uğur şans getirir inslh kızlar. Not daha test yapmadım 16 .gunumde yapıcam inslh size hber veririm

Allah hepimize nasip etsin canım inşallah...Bn ilk kullandıgımda 20. gün olmuştum hiç o kadar uzun bekleyenini görmedim.İnş bu sefer gelmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…