klomen kullananlar

Cnm normalde bazı doktorlar vermiyor.Bende bu klomeni ilk kullandığın da günde 1 tane içtim ve yumurtam güzel şekilde oluşmuştu ve çatlatma iğnesi oldum,fakat sonuç negetif bu ay 2 kutu verdi sabah öğle akşam içtim 5 gün ve 22.nisanda kontrole gittim yumurtam daha büyümemiş ti ama tekrardan vermedi klomen pazartesi gel büyümüş olur dedi

inşallah canım geçen ay ilk defa klomen kullandım olmayınca çok ağladım bu defa da negatifi görmek isteniyorum açıkçası

Dun catlatma ignesi yapildi yarin da aşılama yapiliyor bu defa da tutmazsa bir daha denemiycem
Bende ilk defa buay klomen +çatlatma iğnesi kullandım tutmaz sa bidahaki ay aşılama deni cem umutsuzluğa kapılma bu iğneden sonra kaçıncı gün gebelik testinde çıkar

aşılama="Agilo, post: 40715586, member: 675611"]Süper süresi merak ediyorum ay inşallah hayırlısı[/QUOTE]
asilam
Süper süresi merak ediyorum ay inşallah hayırlısı
asilama yapildi canim uc dakijada bitti bi saat bekletiyolar dogum koltuğunda

aşılama="Agilo, post: 40715586, member: 675611"]Süper süresi merak ediyorum ay inşallah hayırlısı
asilam

asilama yapildi canim uc dakijada bitti bi saat bekletiyolar dogum koltuğunda[/QUOTE]
Ay süper ya inşallah tutar hemencik duaların seninle cnm bundan önce hangi tedavileri görmüştün kaçıncı ewrede aşılama oldu

asilam

asilama yapildi canim uc dakijada bitti bi saat bekletiyolar dogum koltuğunda
Ay süper ya inşallah tutar hemencik duaların seninle cnm bundan önce hangi tedavileri görmüştün kaçıncı ewrede aşılama oldu[/QUOTE]
Ilk ay klomen kullandim sonra catlatma ignesi yapildi fakat olmadi ikinci ve ucuncu ayda ayni işlemler yapildi en son aşılamaya karar verildi canim inşallah tutar

Ay süper ya inşallah tutar hemencik duaların seninle cnm bundan önce hangi tedavileri görmüştün kaçıncı ewrede aşılama oldu
Ilk ay klomen kullandim sonra catlatma ignesi yapildi fakat olmadi ikinci ve ucuncu ayda ayni işlemler yapildi en son aşılamaya karar verildi canim inşallah tutar[/QUOTE]
Ağrı felan olmadı değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…