siz test yaptınız mı epey zaman olmuş iğne olalıbende bu ay 2.defa klomen kullandım.2 yumurtam oluşmuş sol yumurtalığımda. 8 nisanda çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.Allah hepimize yardım
etsin.
Adet olmazsam pazartesi tahlil yaptiracagim canım negatif görmek istemiyorum adet olursam daha az etkilenirim :\siz test yaptınız mı epey zaman olmuş iğne olalı
nasıl sabrediyosun maşallah benimde pazartesi adet günüm inş olmamAdet olmazsam pazartesi tahlil yaptiracagim canım negatif görmek istemiyorum adet olursam daha az etkilenirim :\
Bende ilk defa buay klomen +çatlatma iğnesi kullandım tutmaz sa bidahaki ay aşılama deni cem umutsuzluğa kapılma bu iğneden sonra kaçıncı gün gebelik testinde çıkarDun catlatma ignesi yapildi yarin da aşılama yapiliyor bu defa da tutmazsa bir daha denemiycem
15 gun sonra belli oluyomusBende ilk defa buay klomen +çatlatma iğnesi kullandım tutmaz sa bidahaki ay aşılama deni cem umutsuzluğa kapılma bu iğneden sonra kaçıncı gün gebelik testinde çıkar
Bende simdi asilamaua gidiyorum dua edin banaUmut herzamn var cnm az sabırsemisderin
henuz esimden alinan sperm tahlilini bekliyoruzHadi hayırlısı cnm gelince gidişattan haber ver bende de olmazsa daha ileri aşama osemisderin
İnşallah tutar Allah yardımcın olsun bende buay tutmazsa budak ay yaptırcam detaylari bana anlatırmisın yaptırdıktan sonrahenuz esimden alinan sperm tahlilini bekliyoruz
anlatirim tabiki canim esimin spermleri cok iyi cikti asilama icin ayristirma yapilacakmis onu bekliyoruzİnşallah tutar Allah yardımcın olsun bende buay tutmazsa budak ay yaptırcam detaylari bana anlatırmisın yaptırdıktan sonra
Süper süresi merak ediyorum ay inşallah hayırlısıanlatirim tabiki canim esimin spermleri cok iyi cikti asilama icin ayristirma yapilacakmis onu bekliyoruz
asilama yapildi canim uc dakijada bitti bi saat bekletiyolar dogum koltuğundaSüper süresi merak ediyorum ay inşallah hayırlısı
asilamaşılama="Agilo, post: 40715586, member: 675611"]Süper süresi merak ediyorum ay inşallah hayırlısı
Ay süper ya inşallah tutar hemencik duaların seninle cnm bundan önce hangi tedavileri görmüştün kaçıncı ewrede aşılama oldu[/QUOTE]asilam
asilama yapildi canim uc dakijada bitti bi saat bekletiyolar dogum koltuğunda
Ilk ay klomen kullandim sonra catlatma ignesi yapildi fakat olmadi ikinci ve ucuncu ayda ayni işlemler yapildi en son aşılamaya karar verildi canim inşallah tutar[/QUOTE]Ay süper ya inşallah tutar hemencik duaların seninle cnm bundan önce hangi tedavileri görmüştün kaçıncı ewrede aşılama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?