klomen kullananlar

Kızlar mrb benimde 1 senedir çocuğum olmuyor buay klomen kullandım 15.günde tek yumurta 19 mm yarin sabah catlatma iğnesi olacağım gün aşırı ilişki önerdi ama hc kontrole gel demedi doktorigneden sonra nasıl bir süreç geciyor neyapmam gerekiyor birde tek yumurta şansım düşük degilmi

Slm cnm benimde senin gibi tek yumurtam oldu ve çatlatma iğnesi oldum Dr hergün birliktelik verdi kontrole gitmene gerek yok zaten hastalandığın zaman belli oluyor zaten hastalanırsan Dr ara veya git tek yumurtanda olsa şans yüksek bende olmadı ikinci ayda yumurtam büyümedi şimdi bu ayı bekliyoruz inşallah tutar seninki hemen ☺

İnş canım tüm isteyene allah nasip etsin.bide benim hsg çekmeden klomene başladı ya oda kafama takıldı sen cektirdinmi hsg

Kizlar yumurtam carsamba 13mm di doktorum gelme artk cumartesi catlatma ignesi yaptir dedi ozmana buyumus olur dedi az önce iğnemi yaptirdim umutsuzum ama yapacak biseyim yok dr izne gitti burda baska dr yok zaten ((

Benim iki kutuyuda ictim ona ragmen yeni gelismeye basladi bugunde catlatma ignemi oldum

İğnemizi ayni gün olmusuz insallah hamile kaliriz hangi igneden kac doz verdi

Kizlar hamile kalan olmadimi daha bilgilendirin lutfen

Malesef ben bu sabah hassas gebelik testi yaptım negatif çıktı daha ayın 8inde hastalanicam ama olsaydı heralde en azından silik çıkardı diye düşünüyorum bu arada testi negatif çıkıp günü geçtikten sonra pozitif çıkan varmi

Benim iki kutuyuda ictim ona ragmen yeni gelismeye basladi bugunde catlatma ignemi oldum
Ewt cnm ben pzts Dr gitmiştim ama gelişmedi dedi ama sen düzenli ilişkine devam et dedi iğne olmadım ama kendi çatlar gelişirse dedi ve bende düzenli dewam ettim 6 gün var regl ime bakalım belki kendiliğinden olmuştur olmasada hastalandığın zaman veya geçikirse ara dedi dr ☺ hayırlısı

İnsallah hamilesindir cnm

Ben hamile kaldigimda 13. gün cok silikti beta hgc 13 cikmisti daha erken iki gun sonra tekrar yap bak iğnenin etkisi gecmis ama ne guzel daha iyi anlarsin varmi yokmu diye insallah hamilesindir

tecrübem yokta bende beklemeteyim internet izlenimlrinen daha erken yapmışsınn bekle

Ben hamile kaldigimda 13. gün cok silikti beta hgc 13 cikmisti daha erken iki gun sonra tekrar yap bak iğnenin etkisi gecmis ama ne guzel daha iyi anlarsin varmi yokmu diye insallah hamilesindir
İnşallah 8inde adet olcam olmazsa o zaman yapcam bu yaptığım hassas testi üzerinde 6-15gun arasında gösterir %99dogru sonuç yazıyordu ondan umitsizim biraz

İnşallah 8inde adet olcam olmazsa o zaman yapcam bu yaptığım hassas testi üzerinde 6-15gun arasında gösterir %99dogru sonuç yazıyordu ondan umitsizim biraz
Yoo takilma sen onlara zaten olsa bile daha beta hgc salgilanmaz erken ben 13 gun sonra cokkkk silikti moral bozmak yok aksamlari uyku basiyodu beni esim farketmis ama bana soylememis ama düştü

bende klomen kullandım ilkkez yumurta sayım artmış kendiliğinden çatlamış adet günlerim ama olmadım tek farklılk karnımdaki iğnelemeler test için bekliycem hüsrana ğramak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…