klomen kullananlar

anlatirim tabiki canim esimin spermleri cok iyi cikti asilama icin ayristirma yapilacakmis onu bekliyoruz
Eşine tahlilini o andamı yaptilar önceden gidip sperm sayısına felan baktirmamiza gerek yok ozaman değilmi tutmucak benim buay öyle hissediyorum da budak ay aşılama için ön hazırlık yapıyorum

Benim gibi bende 2 ay kullandım ilk ay bir yumurtam oldu ve çatlatma iğnesi oldum ,bu ay da klomen kullandım fakat büyük yumurta olmadı şimdi hastalığımı bekliyorum yine klomen 3 olcak bakalım yumurtam büyücekmi ondan sonraki ewe herhalde aşılama bu süreçler çok heyecanlı bir okdar da stresli

Merhabalar herkese hayirli evlatlar nasip etsin rabbim insallah.. Bende klomen+menegon kullandim ikisindede tuttu biri biyokimyasal gebelik oldu (agustos ayinda)ikincisinide 7+4de pazartesi gunu kaybettim .. Su anda bir daha ayni aciyi yasamamak icin genetik testlerimi yaptirip oyle devam edecegim yola ..

Cnm valla ilk defa duydum senin gibi bencede yaptır testleri peki doktorun bu sonuçlara ne dedi.rabbim inşallah hayırlısı yla verir bebişlerimizi

Doktorum genetik teste yonlerdirdi zaten.. Kan uyusmazligida var bizde onun icin anti-d ignemi de oldum dün.. Kan pihtilasmasindan supheleniyoruz cunku o durumda bebek beslenemiyormus ve dusukle sonuclaniyormus

Doktorum genetik teste yonlerdirdi zaten.. Kan uyusmazligida var bizde onun icin anti-d ignemi de oldum dün.. Kan pihtilasmasindan supheleniyoruz cunku o durumda bebek beslenemiyormus ve dusukle sonuclaniyormus
Oncelikle çok geçmiş olsun bende seninkini iki gebelik geçirdim ikisinde genetik ve kan pıhtılaşma +kanuyusmazligimiz vardı iğnesi oldum tabi iki kere üçüncü hamile ligimde Allahım şükür ler olsun oğlumu dünyaya getirdim 7 sene önce fakat kan pihtilasmasindan dolayı doğum yapana kadar hergün iğne vuruldu bana ikili tarama testinde de trizomi 18 riski cikti aminiyosentez yaptırdım ve yine kan uyusmaligi iğnesi oldum (aminiyosentez den sonrada mutlaka vurulmamiymis )çok şükür sonuçların temiz çıktı genetik hiçbir Problem yoktu ve oğlumu 37+5 de dünyaya getirdim.oyuzden hiç sıkma canını tıpta şimdi hersey daha ileri benim zamanında yöntemlerden daha basit kısmet hayırlısı ile en kısa zamanda inşallah bebisin kucağına alırsın bu arada oğlum kardes istiyo ama malesef olmuyor her yolu denedik olmuyor kısmet yumurtlama tedavisi gördüm klomen+iğne beklemedeyim inşallah tutar bu ay tutmazsa bidaha ay aşılama yapıcam kısmet işte 3 tane oldu 4uncu olmuyor

Cok sagol ..bakalim genetik test sonucunda bende ne cikacak yada cikmayacak .. Rabbim sana da hayirlisiyla ikinci bir evlat nasip etsin rabbim ayni seyleri yasayip mutlu sona ulasanlarin destegini almak cok guzel ..

Cok sagol ..bakalim genetik test sonucunda bende ne cikacak yada cikmayacak .. Rabbim sana da hayirlisiyla ikinci bir evlat nasip etsin rabbim ayni seyleri yasayip mutlu sona ulasanlarin destegini almak cok guzel ..
İnşallah amin ne demek herzaman olurum Allahım isteyen herkeze evlat sevgisini tattirsin

Selam kızlar klomen kullanip adeti geciken oldumu igne vurulmadim dun adet gunumdu test negatif adet hala yok

Kizlar merhaba bugün iğnenin.11, Gunu ve dün kremsi bembeyaz bir akıntı geldi ardından 1 saat sonrada minicik iki damla kahverengi leke geldi eğer üsutme değilse iki gündür çok yoğun bulanti var ama kusmuyorum sanki yol tutar ya öyle bir bulanti fakat ne bir göğüs ağrısı nede şişkinlik var acaba gebelik testi yapsam çıkarım benim gibi olan varmi lütfen yazarmisiniz

Cnm bende de hafif bulantı yapmıştı birazda psikolojik erken test yaptım çift çizgi gördüm Dr daha erken yapman için dedi testi bir hafta sonra yap dedi ozamn yapınca negatifti zaten yani eğer 11 gün geçtiyse iğne nin etkisi geçmiştir büyük ihtimalle

Pazartesi yapayım garanti olsun ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…