- 21 Eylül 2009
- 248
- 45
- 298
- 41
Eşine tahlilini o andamı yaptilar önceden gidip sperm sayısına felan baktirmamiza gerek yok ozaman değilmi tutmucak benim buay öyle hissediyorum da budak ay aşılama için ön hazırlık yapıyorumanlatirim tabiki canim esimin spermleri cok iyi cikti asilama icin ayristirma yapilacakmis onu bekliyoruz
Ağrı felan olmadı değilmi[/QUOTE]Ilk ay klomen kullandim sonra catlatma ignesi yapildi fakat olmadi ikinci ve ucuncu ayda ayni işlemler yapildi en son aşılamaya karar verildi canim inşallah tutar
Ağrı felan olmadı değilmi
Cnm valla ilk defa duydum senin gibi bencede yaptır testleri peki doktorun bu sonuçlara ne dedi.rabbim inşallah hayırlısı yla verir bebişlerimiziMerhabalar herkese hayirli evlatlar nasip etsin rabbim insallah.. Bende klomen+menegon kullandim ikisindede tuttu biri biyokimyasal gebelik oldu (agustos ayinda)ikincisinide 7+4de pazartesi gunu kaybettim .. Su anda bir daha ayni aciyi yasamamak icin genetik testlerimi yaptirip oyle devam edecegim yola ..
Doktorum genetik teste yonlerdirdi zaten.. Kan uyusmazligida var bizde onun icin anti-d ignemi de oldum dün.. Kan pihtilasmasindan supheleniyoruz cunku o durumda bebek beslenemiyormus ve dusukle sonuclaniyormus[/QUOTE
Oncelikle çok geçmiş olsun bende seninkini iki gebelik geçirdim ikisinde genetik ve kan pıhtılaşma +kanuyusmazligimiz vardı iğnesi oldum tabi iki kere üçüncü hamile ligimde Allahım şükür ler olsun oğlumu dünyaya getirdim 7 sene önce fakat kan pihtilasmasindan dolayı doğum yapana kadar hergün iğne vuruldu bana ikili tarama testinde de trizomi 18 riski cikti aminiyosentez yaptırdım ve yine kan uyusmaligi iğnesi oldum (aminiyosentez den sonrada mutlaka vurulmamiymis )çok şükür sonuçların temiz çıktı genetik hiçbir Problem yoktu ve oğlumu 37+5 de dünyaya getirdim.oyuzden hiç sıkma canını tıpta şimdi hersey daha ileri benim zamanında yöntemlerden daha basit kısmet hayırlısı ile en kısa zamanda inşallah bebisin kucağına alırsın bu arada oğlum kardes istiyo ama malesef olmuyor her yolu denedik olmuyor kısmet yumurtlama tedavisi gördüm klomen+iğne beklemedeyim inşallah tutar bu ay tutmazsa bidaha ay aşılama yapıcam kısmet işte 3 tane oldu 4uncu olmuyos
Oncelikle çok geçmiş olsun bende seninkini iki gebelik geçirdim ikisinde genetik ve kan pıhtılaşma +kanuyusmazligimiz vardı iğnesi oldum tabi iki kere üçüncü hamile ligimde Allahım şükür ler olsun oğlumu dünyaya getirdim 7 sene önce fakat kan pihtilasmasindan dolayı doğum yapana kadar hergün iğne vuruldu bana ikili tarama testinde de trizomi 18 riski cikti aminiyosentez yaptırdım ve yine kan uyusmaligi iğnesi oldum (aminiyosentez den sonrada mutlaka vurulmamiymis )çok şükür sonuçların temiz çıktı genetik hiçbir Problem yoktu ve oğlumu 37+5 de dünyaya getirdim.oyuzden hiç sıkma canını tıpta şimdi hersey daha ileri benim zamanında yöntemlerden daha basit kısmet hayırlısı ile en kısa zamanda inşallah bebisin kucağına alırsın bu arada oğlum kardes istiyo ama malesef olmuyor her yolu denedik olmuyor kısmet yumurtlama tedavisi gördüm klomen+iğne beklemedeyim inşallah tutar bu ay tutmazsa bidaha ay aşılama yapıcam kısmet işte 3 tane oldu 4uncu olmuyorDoktorum genetik teste yonlerdirdi zaten.. Kan uyusmazligida var bizde onun icin anti-d ignemi de oldum dün.. Kan pihtilasmasindan supheleniyoruz cunku o durumda bebek beslenemiyormus ve dusukle sonuclaniyormus
İnşallah amin ne demek herzaman olurum Allahım isteyen herkeze evlat sevgisini tattirsinCok sagol ..bakalim genetik test sonucunda bende ne cikacak yada cikmayacak .. Rabbim sana da hayirlisiyla ikinci bir evlat nasip etsin rabbim ayni seyleri yasayip mutlu sona ulasanlarin destegini almak cok guzel ..
Sonuçunu haber ver cnm allahın izniyle olur inşallah[/QUOTE]Agrim olmadi da simdi kasiklarim agriyo biraz
Pazartesi yapayım garanti olsun ozamanCnm bende de hafif bulantı yapmıştı birazda psikolojik erken test yaptım çift çizgi gördüm Dr daha erken yapman için dedi testi bir hafta sonra yap dedi ozamn yapınca negatifti zaten yani eğer 11 gün geçtiyse iğne nin etkisi geçmiştir büyük ihtimalle
Aynen yapınca haber ver cnm hadi hayırlısıPazartesi yapayım garanti olsun ozaman
Tamam veririm desteğin için çok teşekkür lerAynen yapınca haber ver cnm hadi hayırlısı
canım incir ye bolcaTsk cevabin için yumurtalar sağlıklı büyür mü ki bilmiyorum ya ben uzun zamandir anne olamiyorm cok dr gezdim klomeni ikinci kullanisim hayirlisi insallah ise yarar
benim testlerim güzeldi yumurta sayım az klomen verdi bende internetten artırdım incir kürü diye bişey bensadece yedim ultrasonda doktrumda şaşırdı çoklaşmış fazlasıyla çatlamışdacanım incir ye bolca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?