• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanıp gebe kalamayanlar bakar mısınız

arastiranbirisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2025
4
0
1
21
1 yıllık evliyim hiç korunmadık. Geçen ay ve bu ay klomen+estrofem kullandım. Gebelik oluşmadı. Doktor rahim filmi çekelim dedi korkuyorum. Biraz beklemeli miyim bu durumu yaşayan var mı?

1 yıllık evliyim hiç korunmadık. Geçen ay ve bu ay klomen+estrofem kullandım. Gebelik oluşmadı. Doktor rahim filmi çekelim dedi korkuyorum. Biraz beklemeli miyim bu durumu yaşayan var mı?
Bendede klomen bir işe yaramadı keza yaramıycqktı zaten tüplerim tıkalıymış film çektirdim bence hiç hiç beklemeden çekin bir problem varsa çok faydası var benm rahim filmiyle gebe kaldm🩷

Bende 4 ay femara kullandım (klomen mantığında) sonra rahim filmi çektirdik ve aşılama denedik tutmadı 2 ay sonrasında doğal olarak hamile kaldım rahim filminin etkisi büyük diyorlar bence çektirin 🫶🏻

bende 5ay klomen kullandım hiç bi işe yaramadı sonra rahim filmi çektirdim ve bi sonraki ay aşılama yapıldı olumsuzdu ikinci aşılamam tuttu çok şükür, tüpler kıvrıkmış ve darmış filmen sonra biraz genişledi dedi doktor

Bende 4 ay femara kullandım (klomen mantığında) sonra rahim filmi çektirdik ve aşılama denedik tutmadı 2 ay sonrasında doğal olarak hamile kaldım rahim filminin etkisi büyük diyorlar bence çektirin 🫶🏻
Çevre baskısı da var çektirme acele etme diyorlar çekiniyorum birazda açıkçası

bende 5ay klomen kullandım hiç bi işe yaramadı sonra rahim filmi çektirdim ve bi sonraki ay aşılama yapıldı olumsuzdu ikinci aşılamam tuttu çok şükür, tüpler kıvrıkmış ve darmış filmen sonra biraz genişledi dedi doktor
Rahim filmi çekerken kapalı olan tüp varsa açılıyor mu yoksa onun içinde başka işlem mi yapılıyor

Çevre baskısı da var çektirme acele etme diyorlar çekiniyorum birazda açıkçası
10 dakikalık işlem çevreti dinlemeyin yaşananları kendiniz biliyorsınuz çocugu olanlar ayrı olmayanlar ayrı herkes kendi tecrübesini aktarıyoe birçok şeyle ugraşmış biri olaeak aklım olsa prtada hiçbirşey bile yokken tüplerime baktırırdım bir dış gebeliğim tüp tıkanıklğı yüzünden oldu ve sonuçlarıyla aylarca ugraştım keşle en başından biri uyarsaydı beni sonrasında aylarca denedim çocuk sahibi olmak için diğer tüpümde yapışıklık varmış ve 2 yıl olmayan bebek 2 ayda oldu ne kaybedersin ki varsa imkanın özelde iyi bir doktora anestezili çektir 1 saat aonra evdesin

Rahim filmi çekerken kapalı olan tüp varsa açılıyor mu yoksa onun içinde başka işlem mi yapılıyor
Rahim filmünde basınçlı mavi bir sıvı veriliyor tüp geçişlerini kpntrol için bu basınçta varsa tıkanıklıklar ve yapışıklıkları açıyor çok ciddi bir dırum yoksa genelde tüple alakalı birşey ise bikaç ay içerisnde gebelik ihtimali yükseliyr hem rahim şeklinize ve durumada bakarlar belki bilmediğiniz bir durum vardır kendinizi deneme yanılmayla sürekli üzemeye gerek yok herşeyi yaptırın gerisi takdiri ilahi

Back
X