Klomen kullanıp hamile kalan var mı

Ay hadi insallahhhhh bu ay herkes çok umitlendi annem yelek falan örmeye başladı kayınvalidem rüyamda gördüm falan dedi herkes benden müjdeli haber bekliyor
Ayy benim oğlumda da öyle olmuştu biliyormusun eşim annem kayınvalidem hepsi rüyasında görmüştü hadi bakalimm inşallah seninde gebelik habercin olsun bu rüyalar

Tamam ben söz veririm testi almadım daha çünkü
Ben erken gebelik testi ve kaset test almıştım bir hafta önce dayanamadım kaset testi yaptım (o daha ucuz ya gözden çıkardım hemen) ama erken gebelik testine dokunmuyorum söz bende yapmıycam 25inde girip foruma sana yazicam sonra aynı anda yaparız

Ayy benim oğlumda da öyle olmuştu biliyormusun eşim annem kayınvalidem hepsi rüyasında görmüştü hadi bakalimm inşallah seninde gebelik habercin olsun bu rüyalar
Ay ben ne rüyalar gördüm bı bilsennnnn birinde teyze girdi rüyamda dediki 11 Mart tarih verdi ya ben nasıl seviniyorum ama rüyamda gördüm diye tabi o ay foss Martin biri bitti ikinciye girecez hala yok

Hadi bakalım inşallah ben beklerim alıştım artık artık 25inde haberlesiriz :)) bı bakiyormusuz ikimizinki de pozitif ayyyyy

Benimde dün öyleydi sanki kan döküldü dökülecek gibiydi şuan yok geçti ama bana hamile kalamadim gibi geliyor biz yok gibi düşünelim varsa çok seviniriz yoksa da uzulmeyiz en azından
Ben akşam eşime de söyledim bu ay tutturamadik gibi yine diye bende pek olduğunu zannetmiyorum çünkü bildiğin regl sancıları çekiyorum ara ara giriyor bakalım ilk hangimiz regl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…