- 10 Haziran 2022
- 4.532
- 7.074
- 108
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Hahaha neden boyleyiz yaa bende dayanamıyorumBenimde 22 Eylül ama düzensiz olduğu için bekleyebildigim kadar beklemeye niyetliyim (dediğim her ay bat önce test yapmıştım) doktorum da 25inde test yap dedi
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahAminnn Allah razı olsun kuzumm ne güzel dua ettin
Tamam ben söz veririmHahaha neden boyleyiz yaa bende dayanamıyorumgel seninle söz verelim birbirimize 25ine kadar test yapmak yok
Ayy benim oğlumda da öyle olmuştu biliyormusun eşim annem kayınvalidem hepsi rüyasında görmüştüAy hadi insallahhhhhbu ay herkes çok umitlendi annem yelek falan örmeye başladı kayınvalidem rüyamda gördüm falan dedi herkes benden müjdeli haber bekliyor
Ben erken gebelik testi ve kaset test almıştım bir hafta önce dayanamadım kaset testi yaptım (o daha ucuz ya gözden çıkardım hemenTamam ben söz veririmtesti almadım daha çünkü
Ay ben ne rüyalar gördüm bı bilsennnnnAyy benim oğlumda da öyle olmuştu biliyormusun eşim annem kayınvalidem hepsi rüyasında görmüştühadi bakalimm inşallah seninde gebelik habercin olsun bu rüyalar
Hadi bakalım inşallahBen erken gebelik testi ve kaset test almıştım bir hafta önce dayanamadım kaset testi yaptım (o daha ucuz ya gözden çıkardım hemen) ama erken gebelik testine dokunmuyorum söz bende yapmıycam 25inde girip foruma sana yazicam sonra aynı anda yaparız
Ayy insalllllaahhhhhHadi bakalım inşallahben beklerim alıştım artık artık 25inde haberlesiriz :)) bı bakiyormusuz ikimizinki de pozitif ayyyyy
En azından negatif de çıkarsa birbirimizi motive ederizAyy insalllllaahhhhhhadi bakalım o zaman 25 inde görüşmek üzere
Aynen öyleEn azından negatif de çıkarsa birbirimizi motive ederiz
Sanırım ben regl olucam karnım ağrıyorAynen öyle
Benimde dün öyleydi sanki kan döküldü dökülecek gibiydi şuan yok geçti ama bana hamile kalamadim gibi geliyorSanırım ben regl olucam karnım ağrıyor
Ben akşam eşime de söyledim bu ay tutturamadik gibi yine diyeBenimde dün öyleydi sanki kan döküldü dökülecek gibiydi şuan yok geçti ama bana hamile kalamadim gibi geliyorbiz yok gibi düşünelim varsa çok seviniriz yoksa da uzulmeyiz en azından
Hahah aynen iş ona döndüBen akşam eşime de söyledim bu ay tutturamadik gibi yine diyebende pek olduğunu zannetmiyorum çünkü bildiğin regl sancıları çekiyorum ara ara giriyor bakalım ilk hangimiz regl olucak
Saat 12 oldu ben hala ne kahvaltı yaptım ne yataktan kalktımHahah aynen iş ona döndübiraz dolaş yürüyüş yap azalıyor öyle
Ohh maşallah biz 7.30 da başlıyoruz güneSaat 12 oldu ben hala ne kahvaltı yaptım ne yataktan kalktımçocuksuz olunca böyle de rahat oluyorum işte
Ohh maşallah biz 7.30 da başlıyoruz güne
Hahah çocuk düzene sokuyor hayatıİşte çocuklu ve çocuksuz hayatın farkı
Hahah çocuk düzene sokuyor hayatı
Bencede düzene sokulması gerekilen bı uyku duzenim WarHahah çocuk düzene sokuyor hayatı
Hahah inşallah al bebegini kucağına en tez zamandaBencede düzene sokulması gerekilen bı uyku duzenim War
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?