- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Önümüzdeki ay için neler yapacaksınızSökükdü sanırım ya sabahtan beri wc ye gitmedim bilmiyorumbütün enerjimizi toparlayıp önümüzdeki ay dewamm pes etmek yılmak yok
FEMARA kullanmaya başladımÖnümüzdeki ay için neler yapacaksınıztekrar klomen mi kullanacaksınız yaa benimde reglim gelmiyor bir türlü
Cuma günü yaptım negatifti ya hiç belirti yok benim böyle arada gecikme oluyor da Ağustos ayında doktor klomen vermişti bi kez kullandım oda Eylül ayında erkenden regl oldum ekim bitecek neredeyse olamadım ama döngü günü değişiyor mu klomenden sonraki ayFEMARA kullanmaya başladımtest yaptınız mı
Femara yı doktorunuz ne için yazdı acabaFEMARA kullanmaya başladımtest yaptınız mı
Açıkçası bunu bilmiyorum ama klomen kullandığım için bende erken oldumCuma günü yaptım negatifti ya hiç belirti yok benim böyle arada gecikme oluyor da Ağustos ayında doktor klomen vermişti bi kez kullandım oda Eylül ayında erkenden regl oldum ekim bitecek neredeyse olamadım ama döngü günü değişiyor mu klomenden sonraki ay
Benim yumurtalıklarım gelişmiyor gelişmediği için yumurtlama da olmuyor hamile kalamiyorum klomen denedik tutmadı şimdi FEMARA kullanıyorumFemara yı doktorunuz ne için yazdı acaba
Canım İnşAllah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlı haberlerle gelesinBenim yumurtalıklarım gelişmiyor gelişmediği için yumurtlama da olmuyor hamile kalamiyorum klomen denedik tutmadı şimdi FEMARA kullanıyorumama klomenle yumurtalıklarım gelişti doktorum nasip değilmiş tutmamis bir daha deneyelim dedi bunla da olmazsa çatlatma iğnesi falan vuracak sanırım bilmiyorum cuma günü kontrolüm war
Evet canım ilk bebeğim olucaak dün gece rüyamda falan gördüm bebeğim olmuştu yatağımda yatırıp emziriyordum falan hatırladıkça gözlerim doluyor..inşallah sizinde en yakın zamanda bebeğiniz olurCanım İnşAllah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlı haberlerle gelesinİlk bebeğin mi olacak
Bende çok rüyalarımda görüyorum canım istiyoruz ya canı gönülden ondan Rabbim gösteriyor İnşAllah hayırlı sağlıklıca olur ikimizinde herkesindeEvet canım ilk bebeğim olucaak dün gece rüyamda falan gördüm bebeğim olmuştu yatağımda yatırıp emziriyordum falan hatırladıkça gözlerim doluyor..inşallah sizinde en yakın zamanda bebeğiniz olursizin de mj ilk bebeğiniz olucak
Bende 1 senelik evliyim :) umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırımBende çok rüyalarımda görüyorum canım istiyoruz ya canı gönülden ondan Rabbim gösteriyor İnşAllah hayırlı sağlıklıca olur ikimizinde herkesindebenimde ilk olacak canım bi yıllık evliyiz işte Allah nasip ederse İnşAllah ilk olacak o yüzden heyecanlıyım senin içinde heyecanlıyım ya
Merhaba canım:) ne yaptın test yaptın mı tekrar merak ettimBende çok rüyalarımda görüyorum canım istiyoruz ya canı gönülden ondan Rabbim gösteriyor İnşAllah hayırlı sağlıklıca olur ikimizinde herkesindebenimde ilk olacak canım bi yıllık evliyiz işte Allah nasip ederse İnşAllah ilk olacak o yüzden heyecanlıyım senin içinde heyecanlıyım ya
Canım benim negatif ya ama regl olamadım soğan kürüne başladımMerhaba canım:) ne yaptın test yaptın mı tekrar merak ettim
Anladım canım peki kan verdin mi hicCanım benim negatif ya ama regl olamadım soğan kürüne başladım
MaşaAllah ya darısı bizlere yarın çatlatma iğnem varOğlum 7 yaşında ve şuan hamileyim. İki gebeligimde de klomen kullandığım ay gebe kaldım. Rastlanti mi tesadüf mu yoksa olacağı mi vardı bilmiyorum artık:)
Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah. İyi haberlerini bekliyoruzMaşaAllah ya darısı bizlere yarın çatlatma iğnem var
İğneyi yaptırdım heyecanla bekliyorum iğneden 10 gün sonra doktor çağırdı acaba ne için birşey söylemediRabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz
Ben regl oldum reglken doktoruma gittim FEMARA başlattı bu ay tekrar deniyoruzAnaymbenana 20 ekimde verdim negatifti canım sen ne durumdasın
Rabb'im kucağınıza almayı nasip etsin inşallahOğlum 7 yaşında ve şuan hamileyim. İki gebeligimde de klomen kullandığım ay gebe kaldım. Rastlanti mi tesadüf mu yoksa olacağı mi vardı bilmiyorum artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?