Klomen kullanıp hamile kalan var mı

Sökükdü sanırım ya sabahtan beri wc ye gitmedim bilmiyorum bütün enerjimizi toparlayıp önümüzdeki ay dewamm pes etmek yılmak yok
Önümüzdeki ay için neler yapacaksınız tekrar klomen mi kullanacaksınız yaa benimde reglim gelmiyor bir türlü

FEMARA kullanmaya başladım test yaptınız mı
Cuma günü yaptım negatifti ya hiç belirti yok benim böyle arada gecikme oluyor da Ağustos ayında doktor klomen vermişti bi kez kullandım oda Eylül ayında erkenden regl oldum ekim bitecek neredeyse olamadım ama döngü günü değişiyor mu klomenden sonraki ay

Açıkçası bunu bilmiyorum ama klomen kullandığım için bende erken oldum

Femara yı doktorunuz ne için yazdı acaba
Benim yumurtalıklarım gelişmiyor gelişmediği için yumurtlama da olmuyor hamile kalamiyorum klomen denedik tutmadı şimdi FEMARA kullanıyorum ama klomenle yumurtalıklarım gelişti doktorum nasip değilmiş tutmamis bir daha deneyelim dedi bunla da olmazsa çatlatma iğnesi falan vuracak sanırım bilmiyorum cuma günü kontrolüm war

Canım İnşAllah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlı haberlerle gelesin İlk bebeğin mi olacak

Canım İnşAllah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlı haberlerle gelesin İlk bebeğin mi olacak
Evet canım ilk bebeğim olucaak dün gece rüyamda falan gördüm bebeğim olmuştu yatağımda yatırıp emziriyordum falan hatırladıkça gözlerim doluyor..inşallah sizinde en yakın zamanda bebeğiniz olur sizin de mj ilk bebeğiniz olucak

Bende çok rüyalarımda görüyorum canım istiyoruz ya canı gönülden ondan Rabbim gösteriyor İnşAllah hayırlı sağlıklıca olur ikimizinde herkesinde benimde ilk olacak canım bi yıllık evliyiz işte Allah nasip ederse İnşAllah ilk olacak o yüzden heyecanlıyım senin içinde heyecanlıyım ya

Bende 1 senelik evliyim :) umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırım

Merhaba canım:) ne yaptın test yaptın mı tekrar merak ettim

Oğlum 7 yaşında ve şuan hamileyim. İki gebeligimde de klomen kullandığım ay gebe kaldım. Rastlanti mi tesadüf mu yoksa olacağı mi vardı bilmiyorum artık:)

Oğlum 7 yaşında ve şuan hamileyim. İki gebeligimde de klomen kullandığım ay gebe kaldım. Rastlanti mi tesadüf mu yoksa olacağı mi vardı bilmiyorum artık:)
Rabb'im kucağınıza almayı nasip etsin inşallah malesef geçen ay klomen kullandığım halde olmadı bu ay FEMARA denedik bu ayın 19 nda test yapıcam..bu ay da olmazsa çatlatma iğnesi ve aşılama yaptırmayı düşünüyorum yine olmazsa birakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…