- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Ay inşallahHahah inşallah al bebegini kucağına en tez zamanda
Aminn canım benimAy inşallahrabbim sana da çok aratmadan evladını versin kucağına
Hadi bakalım inşallah tutar seninde bebişin canım klomen bittikten sonra kasık agrin çok olursa hemen doktora git ihmal etme benim kiste dönüşüp patladı yumurtam malesefAllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Kızlar bende sabah başlıyorum klomene çok heycanlıyım 5 yıllık bekleyiş biter inş
Ben dayanamadım kaset test yaptımmAy inşallahrabbim sana da çok aratmadan evladını versin kucağına
Bende yapmamak için zor tutuyorum kendimiBen dayanamadım kaset test yaptımmtabiki negatif çıktı kasıklarımda adet sancıları var zaten ben kesin hamile degilim bacim inşallah senin ki tutar
Tekrar tedavi olmak istemiyorum canım olmazsa gitmiycem doktora ilaç almak istemiyorum artıkBende yapmamak için zor tutuyorum kendimibende hamile olduğumu düşünmüyorum ama bı ihtimal diyorum önümüzdeki ay tekrar denersiniz sıkma canını
Günler geçmiyor gibi geliyorTekrar tedavi olmak istemiyorum canım olmazsa gitmiycem doktora ilaç almak istemiyorum artıksen yapma bana bakma sık dişini az kaldı
Hahah kız sorma sabaha karşı uyandım nasıl sıkışmışım kendimi test yaparken buldumGünler geçmiyor gibi geliyorbence sende çabuk pes ettinnnn
Hahah kız sorma sabaha karşı uyandım nasıl sıkışmışım kendimi test yaparken buldum
Ben geçen gün üçüz doğurdum rüyamda seviye atladımBen dayanabildigim kadar dayanicam hatta bugün rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu kafayı yedim iyice
Ben geçen gün üçüz doğurdum rüyamda seviye atladımay bu psikoloji çok fena ya
Abooovvv yok ben üçüz doguramam ölürümAma neden klomenle çoğul gebelikler olabiliyor belki önümüzdeki ay klomenle üçüzlerin olacak
Abooovvv yok ben üçüz doguramam ölürüm1 metre hiç santim boyum var zaten topaç gibi yuvarlanırım
AminnAllah üçüzleri ikizleri olana sabır versin inşallah ya benim yarın diş randevum War sence gitsem bı sorun olurmu ki
Aynen bı sorayım olmazsa :) sen reglin gecikirse tekrar test yapAminnayy bilemedim canım ya bı doktoruna danış istersen
Bata son 4 kaldı azaldıkça çoğalıyor sankiAynen bı sorayım olmazsa :) sen reglin gecikirse tekrar test yapbende yarın test mi yapsam
Hangi şehirdesin sen canımAynen bı sorayım olmazsa :) sen reglin gecikirse tekrar test yapbende yarın test mi yapsam
Walla yalBata son 4 kaldı azaldıkça çoğalıyor sankiben tamamen umudu kestim bu aydan ya kesin adet olcam teste gerek kalmiycak zaten bu yaptığım test beni adet gününe kadar atar merakımı bastırdı sende yap bakalım yarın sabah, ne kadar sözümüzün eriyiz maşallah
Hangi şehirdesin sen can
Konyadayim ben peki sen :)Hangi şehirdesin sen canım
Bide bana doktorum 25nde test yap dedi ben nasıl bekliyecemBata son 4 kaldı azaldıkça çoğalıyor sankiben tamamen umudu kestim bu aydan ya kesin adet olcam teste gerek kalmiycak zaten bu yaptığım test beni adet gününe kadar atar merakımı bastırdı sende yap bakalım yarın sabah, ne kadar sözümüzün eriyiz maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?