Klomen kullanıp hamile kalan var mı

Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Kızlar bende sabah başlıyorum klomene çok heycanlıyım 5 yıllık bekleyiş biter inş

Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Kızlar bende sabah başlıyorum klomene çok heycanlıyım 5 yıllık bekleyiş biter inş
Hadi bakalım inşallah tutar seninde bebişin canım klomen bittikten sonra kasık agrin çok olursa hemen doktora git ihmal etme benim kiste dönüşüp patladı yumurtam malesef

Ben dayanamadım kaset test yaptımm tabiki negatif çıktı kasıklarımda adet sancıları var zaten ben kesin hamile degilim bacim inşallah senin ki tutar
Bende yapmamak için zor tutuyorum kendimi bende hamile olduğumu düşünmüyorum ama bı ihtimal diyorum önümüzdeki ay tekrar denersiniz sıkma canını

Aynen bı sorayım olmazsa :) sen reglin gecikirse tekrar test yap bende yarın test mi yapsam
Bata son 4 kaldı azaldıkça çoğalıyor sanki ben tamamen umudu kestim bu aydan ya kesin adet olcam teste gerek kalmiycak zaten bu yaptığım test beni adet gününe kadar atar merakımı bastırdı sende yap bakalım yarın sabah, ne kadar sözümüzün eriyiz maşallah

Walla yal
Hangi şehirdesin sen can

Hangi şehirdesin sen canım
Konyadayim ben peki sen :)

Bide bana doktorum 25nde test yap dedi ben nasıl bekliyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…