şükredin valla o ağrıları çekeyim diye dua ediyorum,Allah yardım etsin kızlar inşallah o ağrılar bebişlerinizi getirir size...
ya kızlar bugün anlattım ya kafama çok takıldı benim,çarşamba günkü kontrolde büyük olan yumurtada küçülme görüldü,diğeri büyümüş,küçülebilirmiki yumurta çatlamadan önceki ölçümde 16.8mmdi,ateşim falanda düştü akıntımda arttı ya acaba o çatladıda benim şu UZMAN doktorummu anlamadı...off yumurta diye diye delircem heralde benlaelaelaelaelae
şükredin valla o ağrıları çekeyim diye dua ediyorum,Allah yardım etsin kızlar inşallah o ağrılar bebişlerinizi getirir size...
ya kızlar bugün anlattım ya kafama çok takıldı benim,çarşamba günkü kontrolde büyük olan yumurtada küçülme görüldü,diğeri büyümüş,küçülebilirmiki yumurta çatlamadan önceki ölçümde 16.8mmdi,ateşim falanda düştü akıntımda arttı ya acaba o çatladıda benim şu UZMAN doktorummu anlamadı...off yumurta diye diye delircem heralde benlaelaelaelaelae
doğru söylüyorsun allahtan ne istiyorsak hayırlısıyla vermesini de dilemek lazım.hepimize allah hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasib etsin.bekliyorum bakalım.sen çok temiz kalpli bir insansın allah da senin o temiz kalbine güzellikler ve bebişler nasib etsin inşallah hayırlısıyla.herkese iyi geceler,bebişli rüyalar..
canım valla ben yumurtanın küçülebileceğini hiç duymadım CADIARZU
çok stres yapma kafayada takma..kendimize zarar veriyoruz böyle malesef...
bu arada senin için yazdığım soruya henüz yanıt gelmedi...yerimseniben
canım ben bir dr a soru sormuştum.. yumurta çatlamassa illa kistmi olur diye.. bana verdiğ cvp illa kist olmaz .. yumurta sönebilir demişti..yani olabilirmiş.. ama çatlayana folikülde büzüşüyor.. çatlamışda olabilir..dr un nasıl anlammaış hayrettt..:bbo:
maysımırnacım bende catlayan yumurtanın sonuklesmeye basladıgını duymustum buyuk ıhtımal senın yumurtanın tekı catladı canım..sen baska bır hastaneye gıt canım aynı doktora gıtme bence.doktorlarada guvenımız kalmadı yahu bız bıle onlardan daha cok sey bılıyor hale geldık..lülülülülülü
maysimirna cım ...sana özel msj.da yazdım özrümü......şimdi gelelim sana...yarım saattir okuyorum yazılarınızı..91..nci sayfadan başladım klomen topiğinde...canım doğru cevaplar almışsın arkadaşlardan...MM. ye göre yani 20 den küçükse çatlamaz ve de iğne uygulanmaz tezini yüzde 80 kabul edemem...çünkü geçen ay benim tek yumurta 18 mm idi.......BU SEFER YANİ PAZARTESİ MUAYENEMDE İKİ ADET 19 MM OLDUĞU GÖRÜLDÜ...kimi klomen e 5 .nci gün başlayıp 13
.ncü gün iğne olmuş....bense adet sürem 25 güne göre üçüncü gün başlayıp İĞNEMİ 9.NCU GÜN oluyorum.....gidişin aldığın sonuçlar çok çok iyi.....her geçen ay yumurta kalitende ve boyutunda ilerleme var....hıııııııııı..ŞUNU DA SANA ANTİ PARANTEZ....herkesin bir burç ay dönüşümüne göre iyi gelmeyen günleri vardır....ben bu yaşıma kadar pazartesilerini evde de otursam hiçbir şey bile yapmasam iyi geçirmedim.....aslında dinimize göre pazartesi perşembe kıymetli günler.....severim ama o beni sevmez....havalar berbat dr.lar bile artık depresif olmuş...açıkcası hangi hastahane sana bunları yaşatan bilmiyorum.uğura inanırım...bi araştırmaya gir akıllı kızsın...çevren var...rica ederim aynı dr.a takılıp kalma.bak canım...acıbadem de .EUROFERTİL I tüp bebek merkezi sigortaya bakıyormuş...EMRE BEY İ ÇOK ÇOK ÖVGÜ ALDIM...AYRICA ALTUNİZADE FERTİCENTER ...ÇOK MEMNUN KALDI ARKADAŞIM...İLK MUAYENELER ÜCRETSİZ MİŞ...SİGORTALIYA...BENİM EŞİMİN şu an sigortası yok olsun ilk işim bende gidicem ..gün aşırı lütfen ilişki...rahmini rahat bırak...gevşe...çocuk için olduğunu ne eşine ne kendine hatırlat...keyfe keder yaşa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?