slm kırmızı beyaz nasılsın ben hastalandım ve klomene başladım tekrar 2.ayım bu ay bakalım hayırlısı pazartesi doktora gidiyorum inşallah büyümüşlerdir.benim geçen ay 21 mm di.1taneydi.ama geç büyüdü çok.yani ilaç kulanmaya başladıktan 10gün sonra büyüdü ama çatlattık ve olmadı.ilk gün çok ağladım ama toparlandım.dedimki ne sıkıntı çekenler var daha ilk aydan yılmak yok yola devam...
inşallah temmuz sonu klomencilerin hepsi hamiş olur...
canım sagol.bılgılerın ıcın.gecen ay dk ben uımıtylıyım dedı.iğneden sonra saatlerını soledı ve ondan sonrada gun asırı yada hergun bırlıkte olun sansınız artar dedı.eger gecen aykı gıbı gelısırse onumuzdekı salı vurunurum ıgneyıı.igneyı nerden vurunuyosun ben gobekten vurunuyom bazıları kalcadan vurunuyomus
mesela ben fisfisfis
ne adet ne de hamilelik olan üstüste tam 5 ay geçirdim,bunalımda tabiki,vücudun gerginliği bir tarafa insan kendini eksikte görüyor,şu son 1 yılda adet söktürücüyle bile 3 kez adet göremedim,kızlar şükredin,herşeyin zamanı var,kırmızıbeyaz çok doğru söylüyor,sakın isyan etmeyin,adet gördüğünüzde bile şükredin,hem çift çizgi hemde adeti göremeyende çok kadın var,yeni klomenci arkadaşlar hepinize hayırlı olsun inşallah enkısa zamanda mutlu haberlerinizi alırız tabii eski klomencilerle birlikte...
inşallah Canım,duaların Için Sağol...
36.8i Görünce Bi Yüreğim Hopladı,aa Hamilee Diye Bağırdı Içimden Bişi Ama Hemen Yok Ilaçtan,iğnedendir Diye Susturdu Biyandan,sanki Benim Ateşim...canım Inşallah Güzel Olacak,allah Hiçbirimizin Hevesini Kırmasın,emeklerini Boşa çıkarmasın,aminnn
rosem canım çokk sağol,tek başına çörek otu ve adaçayı içiyodum zaten ben ona rağmen böyle birde seninkini denerim,herşeyi dalgaya alıyorum ama inanın çok korkuyorum hani bu seferde yok büyümemiş falan derlerse sabrım bitecek diye korkuyorum...
sudenazcımm kız umutsuzda olma,aslında seninde benimde içimden bi ses rosem,sudenaz,fusfulu,kırmızıbeyaz hepiniz için hamileeeeeeeeee diye bağırmak geliyor ama sonradan üzülmekten korkuyorum,Allah hepimize sabır versin,o şafaklarr bitecek bağırcaz burda hepbirlikteeee...
canım bence sen adacayı ıcmeyı bırak.ben gonaphene kullarken bu corek otu karısımını yedım doktorum estradıol hormonuna baktırdı degerıme gore dedıkı yumurtalar guzel gelısmıs dedı.rosem canım çokk sağol,tek başına çörek otu ve adaçayı içiyodum zaten ben ona rağmen böyle birde seninkini denerim,herşeyi dalgaya alıyorum ama inanın çok korkuyorum hani bu seferde yok büyümemiş falan derlerse sabrım bitecek diye korkuyorum...
sudenazcımm kız umutsuzda olma,aslında seninde benimde içimden bi ses rosem,sudenaz,fusfulu,kırmızıbeyaz hepiniz için hamileeeeeeeeee diye bağırmak geliyor ama sonradan üzülmekten korkuyorum,Allah hepimize sabır versin,o şafaklarr bitecek bağırcaz burda hepbirlikteeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?